תסכול של ילד

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך

ophra

New member
תסכול של ילד

תניחו בפני ילד צעצוע שהוא לא מכיר אבל נראה לו מדליק וכייפי ואז תקחו לו אותו....
כך הרגשתי ב-24 השעות האחרונות. כמו אותו ילד רק שאני בנאדם מבוגר ולרקוע ברגליים ולצרוח עד לב השמיים זו לא ממש אופציה...
יודעת שיש עוד "צעצועים" בעולם יודעת שיכול להיות בכלל שבסופו של דבר ה"צעצוע" היה מתגלה כלא-משהו יודעת שיש דברים שאינם בידי ואי אפשר לשנות אותם יודעת גם שאולי, יום אחד, אותו צעצוע יפול לידי ובכלל כבר לא ארצה בו אבל אתמול הרגשתי כמו ילד שלקחו לו.... עפ
(כבר פחות מתוסכלת. הזמן מרפא הכל)

r e d head

New member
את יודעת...

ההבדל בין ה"גבר" לצעצוע... בהתחלה בהתחלה הסתכלתי על זה כך...צעצוע...ויש הרבה בחנות אח"כ היה שלב שכן ניסיתי פה ושם לרקוע ברגלים, מחשבות על מה שלא עשיתי נכון וכד' היום שקצת השתנתי אני משתדלת לחשוב שמה ששלא קרה לא היה צריך להיות.

r e d head

New member
עוד משהו בקשר לצעצועים...

זה רק עושה לי קונוטציה לא טובה אתרי ההכרויות באינטרנט מזכיר במשהו חנות צעצועים אני יודעת שאולי יש כאן שמץ של מרירות אבל זה מה שיש שם בוחרים צעצוע משחקים איתו קצת זורקים כשנמאס, עד הצעצוע הבא. כמו בובות בחלון ראוה עם הוראות הפעלה . red מזכירה לעצמה את שהחליטה מזמן, שהיא לא מתנהגת ככה. ובוחרת טוב טוב לפני שהיא רוצה להכיר מישהו כדי שלא יהיה עוד אחד...

ophra

New member
אולי הדימוי של "צעצוע"

לא היה כ"כ מוצלח....
משתדלת מאד לא להתייחס לגברים כאל "עוד צעצוע" לא רוצה שיתייחסו אלי כך ולא מתייחסת כך לאחרים אבל אני מבינה את הקונוטציה השלילית שהתעוררה בך עדיין חושבת ש"חנות צעצועים" היא דימוי מוצלח יותר מ"שוק"...
ובעניין הרקיעות ברגליים: במקרה הספציפי הזה מדובר בנסיבות חיצוניות לחלוטין שאינן תלויות בי ב-כ-ל-ל אבל גם במקרים אחרים - משתדלת, בדיוק כמו שאמרת, להבין שמה שלא קרה לא צריך היה לקרות וטוב שכך! עפ
(או-טו-טו תחשוב אותו דבר גם על המקרה הספציפי הזה...
)

האלי

New member
למה לא אופציה?

פחחח הצחקתותי... תנסי לרקוע ברגליים ולצרוח זה יופי של תחליף לצעצוע הזה שלקחו לך. ואל תחשבי שאם את כבר בת 18 (וחצי) אז את כבר לא ילדה. שלך, האלי.

ophra

New member
רקעתי, רקעתי....

בדיעבד מסתבר שכל אתמול רקעתי... והיום עדיין יש הדים ואם אני עדיין ילדה, אז מישהו צריך להסיח את דעתי ולתת לי איזה תחליף לצעצוע שלקחו, לא?
ועוד טיפה, ואני שוכחת מהצעצוע ההוא בכלל... עפ

רות 2

New member
תקראי לזה צעצוע תקראי לזה גבר תקראי

לזה מצידי מכונה.....השאלה על איזה כפתורים את לוחצת ..ומתי..וכמה... ??????????.!!!!!!!!!!!!!

*יערית

New member
גם זה תלוי....

באיזה סוללות משתמשים.... יש פושטיות ויש שנטענות בכל פעם.....

ophra

New member
אני אוהבת את הדימויים שלכן ../images/Emo13.gif

רק שהם לא רלוונטיים למקרה הזה לא התאפשר לי ללחוץ על כפתורים ובטח לא לבחור בטריות מתאימות בדיוק כשהתחיל להיראות מעניין עוד לפני ש"קרה" שום דבר "אמיתי" לפתע צצה לה מן העבר ה"אקסית המיתולוגית"....
באורח פלא, דווקא עכשיו. אז כמו שאמרתי: זה לא קשור אלי זה לא תלוי בי ובאיך פעלתי שום דבר שאעשה לא יהיה רלוונטי רק שלקחו לי את הצעצוע מול הפרצוף.... עפ

ophra

New member
לא ../images/Emo4.gif

אם היה שלי, אולי הייתי נלחמת.... ומנסה לקחת בחזרה אבל הוא רק "הונח" לפני, והיה נראה נחמד....
ומעניין ומעוניין וזהו. עפ

האלי

New member
אההה אז זה הסיפור??

לולידוג יקירתי, תני לו זמן והוא חוזר... תסמכי על האלי שמבין משו בגברים ואיך שהם חוזרים. רק לא יודע אם תרצי לשחק בצעצוע משומש... אבל זה כבר עניין לשיחה מיוחדת. שלך, האלי.

ophra

New member
כולנו "צעצועים משומשים", לא? ../images/Emo8.gif

אז ככה שזו לא הבעיה. אתה אומר שהוא יחזור....??
וואללה לא יודעת ת'אמת - התסריט שלי זה שהסיפור שם מן הסתם יכשל אבל שהוא לא יחזור אלי... בכל מקרה - אני לא מחכה!
עפ
(Timing is everything)

*יערית

New member
אין אף פעם שלך!

אבל זה בכל זאת מרגיז שפתאום מסובבים למישהו את הראש, או שהחליפו לו בטריות ואז אתה מרגיש פחות טוב....

maof

New member
עופרה היקרה סליחה../images/Emo4.gif

אני ממש חושש מהדוגמא שנתת.... איך את יכולה להשוות אחד לשני (ואולי אני לא הבנתי) את לוקחת חפץ קר ללא רגשות ובלי יכולת להחזיר אולי את ניקשרת אליו....אבל אל תגידי לי שהוא (החפץ) יכול לאהוב לחבק....להחזיר אהבה לאומת זאת הרגש האמיתי נימצא כאן לידך (אולי) ואם אין את זה ........ תעשי את השיקולים שלך לזכות....או...לחובה..... אבל כאן במקרה הזה אני כן מחפש את החום והחיבוק אני חייב לספר לך סיפור שקראתי לילדים של בת זוגתי על בן המלך שביקש ליום ההולדת דובי וההורים שלו קנו לו במתנה דובי מזהב....... אבל הנסיך הקטן לא אהב את הדובי מזהב..... את יודעת למה????????????? בגלל הסיבה שהיא אפשר היה לחבק אותו ולהיכנס איתו למיטה לישון הוא היה קר ולא נעים והוא לא ידע לחמם את הנסיך יש גם המשך לסיפור אבל זה בפרק הבא
מעוף

ophra

New member
מעוף יקירי.... ../images/Emo13.gif

השימוש באנלוגיה של "צעצוע" היתה רק לצורך המחשת תחושת התסכול שחשתי חלילה לא השוואה בין גבר, בנאדם, בשר וחי לבין צעצוע.... עפ
(חובבת מאד דובונים פרוותיים ונעימים למגע
)

אותו ילד....

שראה צעצוע שהדליק אותו ומייד נלקח ממנו בדרך כלל שוכח מהצעצוע מייד כאשר עושה סיבוב נוסף בחנות ונתקל בצעצוע אחר יותר צבעוני ועם עוד כפתורים ובטח אם הוא מרעיש קצת יותר...

ophra

New member
בדיוק! ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

רק שאני לא ילדה כבר, אז זה ייקח לי קצת יותר מחמש דקות... עפ
(או-טו-טו נכנסת לחנות הצעצועים הבאה
)

למעלה