תסכול מיני
אהלן חברים,
יש משהו שמפריע לי מאוד בזוגיות הנוכחית.
אנחנו זוג בשנות ה20 לחיינו, בייחד שנתיים +, אנחנו מתראים בעיקר בסופי השבוע ומדי פעם באמצע השבוע.
השבוע בדרך כלל מאוד עמוס ככה שהזמן העיקרי שאנחנו ביחד הוא בסופ"ש.
החלטתי לפנות לפורום בגלל משהו שמאוד מפריע לי ואני חושש שיכול להוות מכשול רציני במערכת יחסים הזו.
אני יכול לומר על עצמי שאני מאוד מיני, ולעומתי הבת זוג לא הכי מינית.
אני מרגיש שאני יוזם את עיקר הפעילויות המיניות שלנו, ואפשר לומר שזה מתחיל להמאס עלי, היא נותנת לי הרגשה
שיש לי דרישות מוגזמות, ובאיזשהו מקום אני מרגיש כאילו אני כופה עליה את עצמי.
היא לפעמים מופתעת שאני נדלק כלכך מהר כשאנחנו מתנשקים ומתגפפים לנו כשאנחנו ביחד, אז כן אחרי שבוע שבקושי יצא
לי לראות אותה ואנחנו ביחד אז נראה לי מאוד תקין להידלק מעצם זה שאנחנו מתמזמזים לנו ואני חותר למגע.
לצערי זה לא תמיד "זורם" מצידה, קרה לא פעם אחת שאנחנו מתנשקים לנו ואיך שאני חותר למגע היא חודלת.
אני לא רוצה להיות פתתי ולבקש, זה הורס את הרגע, זה מוציא את החשק.
באמת שמאסתי ליזום, ואני לא רוצה להגיע למצב שאני מפרק את החבילה בגלל זה.
ובאמת שאני מתחשב, לא בא בדרישות יותר מדי, עד שאני רואה אותה בסופ"ש ומחכה להיות איתה
ביחד ובום מקבל ממנה קוקבלוק.
בגידה ודברים בסגנון לא עולים על הדעת ולא מתקבלים (מאמין בקארמה).
כשהיא מביאה אותנו למצב הזה זה גורם לי לחשוב יותר מדי,
מה אני דוחה אותה? היא לא אוהבת אותי כמו שאני אוהב אותה?
אנחנו פאקינג בשנות ה20 שלנו, אנחנו צריכים לעשות את זה כמו ארנבים בכל הזדמנות שאפשר, אני מרגיש כאילו אנחנו
זקנים (אני מאמין שיש זקנים עם חיי מין יותר פרועים משלי), אנחנו צריכים לעשות שטויות ואת כל מה שעולה על הדעת!
בקיצור אני מרגיש שאני לא ממש את עצמי מינית במערכת יחסים הנוכחית :\
מאמין שהיו אינספור מקרים כאלו ויהיו עוד הרבה, באמת שאני לא יודע מה לעשות בנידון ואשמח לעזרה : )
תודה וחג שמח!
אהלן חברים,
יש משהו שמפריע לי מאוד בזוגיות הנוכחית.
אנחנו זוג בשנות ה20 לחיינו, בייחד שנתיים +, אנחנו מתראים בעיקר בסופי השבוע ומדי פעם באמצע השבוע.
השבוע בדרך כלל מאוד עמוס ככה שהזמן העיקרי שאנחנו ביחד הוא בסופ"ש.
החלטתי לפנות לפורום בגלל משהו שמאוד מפריע לי ואני חושש שיכול להוות מכשול רציני במערכת יחסים הזו.
אני יכול לומר על עצמי שאני מאוד מיני, ולעומתי הבת זוג לא הכי מינית.
אני מרגיש שאני יוזם את עיקר הפעילויות המיניות שלנו, ואפשר לומר שזה מתחיל להמאס עלי, היא נותנת לי הרגשה
שיש לי דרישות מוגזמות, ובאיזשהו מקום אני מרגיש כאילו אני כופה עליה את עצמי.
היא לפעמים מופתעת שאני נדלק כלכך מהר כשאנחנו מתנשקים ומתגפפים לנו כשאנחנו ביחד, אז כן אחרי שבוע שבקושי יצא
לי לראות אותה ואנחנו ביחד אז נראה לי מאוד תקין להידלק מעצם זה שאנחנו מתמזמזים לנו ואני חותר למגע.
לצערי זה לא תמיד "זורם" מצידה, קרה לא פעם אחת שאנחנו מתנשקים לנו ואיך שאני חותר למגע היא חודלת.
אני לא רוצה להיות פתתי ולבקש, זה הורס את הרגע, זה מוציא את החשק.
באמת שמאסתי ליזום, ואני לא רוצה להגיע למצב שאני מפרק את החבילה בגלל זה.
ובאמת שאני מתחשב, לא בא בדרישות יותר מדי, עד שאני רואה אותה בסופ"ש ומחכה להיות איתה
ביחד ובום מקבל ממנה קוקבלוק.
בגידה ודברים בסגנון לא עולים על הדעת ולא מתקבלים (מאמין בקארמה).
כשהיא מביאה אותנו למצב הזה זה גורם לי לחשוב יותר מדי,
מה אני דוחה אותה? היא לא אוהבת אותי כמו שאני אוהב אותה?
אנחנו פאקינג בשנות ה20 שלנו, אנחנו צריכים לעשות את זה כמו ארנבים בכל הזדמנות שאפשר, אני מרגיש כאילו אנחנו
זקנים (אני מאמין שיש זקנים עם חיי מין יותר פרועים משלי), אנחנו צריכים לעשות שטויות ואת כל מה שעולה על הדעת!
בקיצור אני מרגיש שאני לא ממש את עצמי מינית במערכת יחסים הנוכחית :\
מאמין שהיו אינספור מקרים כאלו ויהיו עוד הרבה, באמת שאני לא יודע מה לעשות בנידון ואשמח לעזרה : )
תודה וחג שמח!