תסכול מהול באושר

blosom5

New member
תסכול מהול באושר

אני מוצאת את עצמי חושבת לאן זה מוביל בכלל יש לזה איזה שהו המשך?
אם כן קשה לי לראות אותו ולמה?
אולי בגלל שאנחנו שונות כאילו באנו מכוכב אחר כמה תסכול אני אוהבת את הרגעים איתה שבהם אני מתכרבלת בה והיא מלטפת לי את הראש אני אוהבת את הרגעים בהם אנחנו מתנשקות
אבל האם באמת משהו מעבר לזה האם באמת יכול להיות משהו מעבר לזה ?
פאקינג בת 22 לא עובד לא מנקה את הבית שלה לא אוהבת ללכת ברגל אפילו לא למכולת יכולה לבלות במיטה מול הטלוויזיה 24\7
וכל זה מול ילדה שכל חייה עובדת שונאת כבישים! ומקבלת כאב ראש אם נמצאת יותר משעה מול הטלוויזיה
נמאס לי לחיות ככה היא כל הזמן מאשימה את הילדות שלה בזה אבל מזה התרוץ העלוב הזה את בת 22 קחי את החיים ביידים שלך אולי?!
רוצה לעזוב אבל בידיוק כמו בהתחלה משהו אומר לי להישאר

מה עושים?????

spiceupmylife1

New member
אממ

תקראי את התגובה הקודמת שהגבתי לך...

זו עוד סיבה לדעתי למה לא להיות איתה...

זה מורכב ממש

אין ספק שהבחורה בבעיה ויש לי נטיה להאמין שזו האחריות שלה להתרומם מהבור שבו היא נמצאת למרות שתמיכה מהסביבה זה דבר שיכול לשנות את המצב מאוד מאוד

כמו שכולם חיים ומצליחים להקים לעצמם חיים וקורעים את עצמם בשביל לחם ולימודים \מחיה גם היא יכולה ותצליח בסוף

כנראה שגם היא יום אחד תצטרך להתמודד עם העובדה שהיא לא יכולה להמשיך לוותר לעצמה , בעיקר כי אין לה ברירה אחרת וגם כי אי אפשר לקיים גוף ונפש בריאים בתוך 4 קירות מיטה וטלויזיה

לגבי המערכת עצמה זה שאלה שרק את יכולה לענות

ובקיצור דרוש פה שיקול דעת מעמיק וחשיבה

בכל אופן לכל בעיה יש פיתרון ולא רק אחד השאלה אם מתחשק לך לפתור אותה והאם אתה מאמין בזה שאתה יכול כל השאר מושפע מהעשיה והאנרגיות שמשקיעים בזה

blosom5

New member
זה מורכב ממש....

אני הרבה יותר מסתם רוצה לשנות את זה באמת באמת שכשהיא פעילה היא הדבר הכי מושלם בישבילי היא מאוד אוהבת מאוד נאמנה למרעכת יחסים שלה מאוד אמיתית מאוד מוכשרת מאוד מאוד חברותית
וזה רק הדברים קטנים גדולים האלה שהורסים את כל השלמות הזאת...

אז כן אני הרבה יותר מרוצה לפתור את הבעיה הזאת גם אם זה ידרוש ממני סבלנות אין קץ ופירגון ברמה מוגזמת ונתינה מעצמי בכל מובן אפשרי

יש לך רעיון איך לעשות את זה ?

Lyme

New member

sagitarius2

New member
מאד קל להיות הגיונית

ולראות מה כתבת את בעצמך , ניתן להבין שמה שיש לך כרגע זה מטען של רגשות שליליות ( או שליליים ? )
נכון שעכשיו הכי כיף ביחד , והביחד הזה ממלא צורך .
ולכן את שואלת אם יש לזה המשך כי את לא רואה כאן התקדמות .
בחיי שגם אני אוהבת לרבוץ על הספה ולראות טלויזיה והרבה !
אבל יש דברים שמניעים אותי לעשיה כשצריך ( עבודה בית עיסוקים אחרים וכו' )
תחשבי טוב עם עצמך אם הקשר מספק אותך , הרי לא ניתן לשנות אנשים , מקסימום רק את יכולה להשתנות ולשנות
האם את יכולה להסתכל למשל בעוד שנה מכאן ולראות אותה בחייך ולקבל את מי שהיא עם כל היתרונות והחסרונות .
לפעמים כששוקלים את הבעד והנגד , והנגד הוא רב משקל , למרות זאת דווקא בגלל הבעד המועט שיש , ממשיכים
כי אולי יש סיכוי והתסכול ידעך או שפשוט תלמדי שזה מה שיש ולא יהיה יותר .
לפעמים אנו מצליחות לשנות אחרים ולעבוד על קשר ביחד מתוך רצון להשתפר ולשפר , ביחד .
לפעמים זה עובד והרבה פעמים זה לא ...
תחשבי עם עצמך , מה מתאים לך .
אני הבנתי גם כמו כותבת לפני , לאחר מעשה , שהקשר לא היה לי טוב , אבל המשכתי , כי אהבתי , מאד ! הייתי מוכנה לסלוח לכל השלילי ולהמשיך להנות מהחיובי .
בסוף אכלתי אותה ... אבל לא משנה ....

מניסיון

אני מאמינה שכבת זוג יש לך את היכולת לעזור לה לשנות הרגלים, להתקדם בחיים, ולהשתנות.
הנה לך דוגמא

האופניים שלי נחו חודשים במרפסת, חדשים, 1700 ש''ח שהתבזבזו לריק מול המבט האדיש שלי. התעצלתי להשתמש בהם, נכנסתי למקום של נוחות ועצלות. כל זה השתנה ברגע בו חברה שלי גרמה לי לעשות סוויץ', הכינה לי טבלת דיווש שבועית, ועמדה איתי על כך שאדווש באופן קבוע.
כיום אני רוכבת בהתמדה שלוש פעמיים בשבוע, ל/ומהעבודה, אחרי 11 שעות משמרת, בשמש ובקור, ובינינו? קטן עלי העליות של ירושלים
.
זו אומנם דוגמא פשוטה, לא כזו שקריטית להתנהלות הבסיסית, אבל גם הגינה אישית למשל, אפילו אם היא לקויה באופי, ניתנת לשינוי. את יכולה להשפיע הרבה, ללמד, להדריך, לדרבן, את צריכה רק למצוא את הדרך היצירתית לעשות את זה.

כל הנאמר לעיל נכון במידה ויש נכונות מינימלית מצידה.
במידה והיא שלמה עם עצמה, שלווה באופן מלא עם ההתנהלות והשפעותיה על הקשר שלכן, ולא מראה נכונות בסיסית, את צריכה לשאול את עצמך אם את מוכנה לסבול את ההתנהגות הזו, בידיעה שההתנהגות הזו לא תשתנה (גם לא בעוד שבע שנים!). ולהפנים- כי ברגע שאת מפנימה לעומק, הרבה יותר פשוט לעשות צעדים קשים
.

New way 1991

New member
מסכימה לגמרי עם סוסים רצים..

אי אפשר לשנות בני זוג .
יש לקבל את השוני שלהם לא לשנות אותו

New way 1991

New member
השורת נושא זה בשבילך שאני אכן מסכימה איתך

ההודעה עצמה זוהי דעתי ,ששונה מדעתך..לכן זה משתמע ככה

New way 1991

New member
אני חושבת שאת צריכה לבדוק

עד כמה זה כדאי לך ..אם את מרגישה תסכול מהקשר הזה,ואת מדברת או שדיברת עם בת הזוג בכנות על הבעיות שמציקות לך ואין שינוי ..ודי זה מפריע לך באופן מהותי ,קחי פסק זמן
כי לשנות אותה לא תוכלי וגם היא לא אותך
אלא אם כן יש נכונות לשינוי ומודעות כל אחת מעצמה
אז מה גורם לך להשאר ??האם הוא מספיק חזק,כדי להשאר בקשר הזה?

kind of

New member
הגיל הוא לא האישו..

נשמע שיש שם משהו עמוק יותר,
רוב בני האדם יתעצלו כשתינתן להם האפשרות לעשות זאת מבחירה.
האם הניסיון שלך להניע אותה מגיע מתוך תסכול? יכול להיות שזה מה שיוצר אנטגוניזם ואז ריב ואז ישיבה כעוסה על הספה ובהיה בטלויזיה/מחשב בכעס שלא מוביל לשומקום?
ומה בעצם את רוצה שהיא תעשה?
יכול להיות שהיא צריכה מסגרת? או TO DO LIST?
יש אנשים שלא ישימו לב שהכלים בכיור נוגעים בארון עד שלא יגידו להם, ויש אנשים שאוהבים לעשות פעולות מסוימות, ואחרות פחות
במקרה שלי אני מוכנה לשטוף את הבית + לעשות כלים + לבשל + לצאת עם הכלבות, רק לא לסדר את ארון הבגדים (תודה בייבי, אין כמוך:)

ברור שהגיל הוא לא שגורם לעצלות, אבל אם את רוצה להזיז אותה מזה תחפשי מה האישו ואל תנסי לשנות אותה, אלא את המצב.

בהצלחה.

ועדיין, יש גבול לכמה שאני יכולה לסדר את הארון

פפףףף...

(העיקר שתמשיכי לבשל)

למעלה