תסכול בעבודה

isaacm

New member
תראי, אני לא כל כך מכיר את הרקע

ואם כך את רואה את הדברים, כנראה שכך הם פני הדברים. אני רק תוהה - לעצמי. איפה יש דברים כאלה? כלומר, אני באמת לא מבין את המציאות הזו? אין אפשרות שאת פשוט תעשי את הדברים שלך כפי שתיכננת? למה את חושבת שמישהו מעוניין לפטר אותך? או שהאופציה היחידה שעומדת לרשותך זה להתעמת או להתקפל. מתנצל - אני באמת רוצה להבין. . . אשמח לקרא איציק

לא הבנתי את השאלה - יש דברים כאלה במקום

העבודה שלי. יש דברים כאלה במקומות עבודה אחרים. אין אפשרות לעשות את הדברים כפי שתכננתי ללא שקרים (להתחלות) או עימות קשה או ויתור מצידי. כמובן, יכול להיות שביום ראשון יגיעו ימות המשיח, והמזכירה תפסיק להתעצל להזיז ישיבות, והבוסים שלי לא יהנו להציק לי ולהוכיח לי שהם הבוסים ואני שפחתם הנרצעת. כמובן שיש עוד אופציה וזה שהבוסים שלי יחליטו שהם מעדיפים לעשות משהו אחר במקום הישיבות האלה. לא מאוד סביר, אבל בכל זאת יכול לקרות. למה אני חושבת שמעוניינים לפטר אותי? אני לא בטוחה שזה מה שהם רוצים לעשות. אבל אני די בטוחה שהם רוצים לדכא אותי, לטרטר ולהשפיל. למה? כי ככה נוח להם, כי ככה כיף להם, כי הם אנשים קטנים שמרגישים חשובים כשהם מטרטרים אנשים אחרים. עבד כי ימלוך.

ועוד משהו, יש לי חברה שייעצה לי לבלבל אותם

כלומר, לבקש מראש חופש ליום שני (כשאני צריכה ליום ראשון), ואז כמובן כל הישיבות יקבעו ליום שני, ואני אגיע לי בנחת ביום שני לכולן מבלי לצייץ, וכמובן שיום ראשון ישאר למה שאני צריכה. בזמנו חשבתי שהיא פרנואידית ומגזימה. עכשיו אני כבר לא בטוחה. אני אנסה פעם את השיטה הזאת.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מהי האמת

הי הדס, נראה שהעובדות הן שלא מתחשבים בבקשתך ליום חופש במקום העבודה שלך. ברור שזה מרגיז מאוד. לדעתך הבוסים רוצים "לדכא אותי, לטרטר ולהשפיל". יש כמה שאלות שכדאי לשאול סביב זה אם את מוכנה. האם זו האמת? האם את יכולה לדעת בוודאות שזו האמת? כיצד את מגיבה כאשר את חושבת את המחשבה הזו? מי תהיי ללא המחשבה הזו? שאלות אילו הן חלק מהתהליך שנקרא "העבודה" שיצרה ביירון קייטי. אם מעניין אותך לבדוק אילו אפשרויות נוספות יש כדי לנהל את המחשבות והרגשות שלנו, שווה לך להשאר קצת עם השאלות האילו. (יש פירוט בדף המצורף).

אני לא יכולה לדעת את האמת

אבל זה הרושם שהאנשים האלה יצרו בי. שהם נהנים לטרטר ולהשפיל. הם נהנים להציג את כולנו כעצלנים שמה פתאום שהולכים הביתה בשבע בערב. שנהנים ללמד אותנו איך לעבוד ולצאת משגרת העבודה הרגילה שלנו. אני בד"כ נוטה לחשוב טובות על אנשים, או לפחות לא להיות פרנואידית. אם כבר הגעתי למצב שבו אני לא חושבת שיש כאן אי הבנה או צורך עבודה לגיטימי- המצב די חמור.

כאשר לא טוב לנו

במקום מסוים, אנו יכולים להיות ערים לזה או להתעלם מזה. אם אנו מתעלמים מזה למשך זמן, בהדרגה נקבל סימנים נוספים לכך שאיננו נמצאים במקום מעצים עבורנו. לפעמים המציאות דוחפת אותנו על מנת שנפעל ולא רק נהיה לא מרוצים. יצא לי להיפגש עם כמה וכמה אנשים שסבלו במקום עבודתם, אבל הם הצליחו לעשות צעד משמעותי, רק אחרי שהכל הגיע לשיא של סבל/קושי/תסכול. אני לא יודעת אם זה המקרה שלך, אבל היה לי חשוב להביא את הזווית הזאת.

אני מאוד רוצה לעשות את השינוי

רק כמו שאמרתי בהודעה הפותחת - אני לא ממש יודעת איך.

למעלה