תסכולי שינה

shell smashed

New member
תסכולי שינה

כל המחשבות הרעות שלי החליטו להתרכז להן בלילה. הימים שלי לא כל כך גרועים, אפילו שאני טיפוס פסימי. היום שלי יכול להיות אפילו מושלם, אבל ברגע שאני צריכה לומר את השלום האחרון, לשמוע את השיר האחרון, לכבות את האור, לכבות את הטלוויזיה, להפסיק לקרוא או להפסיק כל פעולה אחרת של דחיית קץ (כתיבת הודעה בפורום, נכון לרגע זה) מצב הרוח שלי יורד פלאים. ואני אוהבת לישון. מאוד מאוד. זה פשוט שכשאני שוכבת במיטה, כל הדברים הרעים באים למחשבות שלי. אפילו הדברים הכי מטופשים. ואני פשוט רוצה להפסיק את הכל. לא להתקדם לבוקר, כי מחר לא הולך להיות טוב. לא לחזור אחורה, כי אז שוב יגיע הרגע הזה. כל דבר מתפרש בצורה הכי דיכאונית. לא הייתי כותבת כאן עכשיו (כי בכלל מה הטעם? אפאחד לא יענה בין כה), אבל אני מדכאת אנשים שזה לא מגיע להם. הדיכאון הזה הוא מדביק ועוד יותר מדכא אותי כשאני מדכאת אחרים. אני בכלל אדם שלילי, ללא סיבה ברורה. אבל זה רק בשביל הרקע, לא הבעיה. אם תוכלו לעזור, תודה רבה...

גרא.

New member
shell.s,נדודי השינה המשובצים ..

במחשבות רעות,קשיי הרדמות,ויתכן גם התעוררויות מוקדמות מהרגיל, עם קשיי הירדמות חוזרים,הם סמפטומים אופיניים לדכאון..לא ציינת המ קורה עימך במשך היום, אלא מעט כמו "אני מדכאת אחרים..דכאון השה מדביק ועוד יותר מדכא אותי...אני בכלל אדם שלילי..."ואם הייתימ שואל, יתכן שהיית מציינת כי ישנה ירידה בתפקוד היומיומי שלך, ירידה ביכולת להנות,ירידה בתיאבון,פגיעה ביכולת הרכוז,עצבות,חוסר סובלנות וכדומה..כך או כך, את כנראה סובלת מדכאון,ומכאן הסבה לפנות לרוםא המשפחה לקבלת טיפול תרופתי, או אחר, אצל פסיכיאטר.

למעלה