תסכולים

מצב
הנושא נעול.
תסכולים

תסכולים
כל הזמן כתוב פה על תסכולים של ילדים מחוננים ושל ההורים שלהם אני רוצה לספר לכם שגם מורה למחוננים יכולה להיות מתוסכלת מתוסכלת מהתלמידים מתוסכלת מההורים שלהם מתוסכלת מבית הספר משקיעה כל הזמן ואף אחד לא מעריך לא התלמידים לא ההורים אז אל תחשבו שרק לכם יש בעיות עם ילדים מחוננים יכול להיות שהמקצוע כבר לא מתאים יותר

../images/Emo24.gif רוצה לשתף?

תסכולים
כל הזמן כתוב פה על תסכולים של ילדים מחוננים ושל ההורים שלהם אני רוצה לספר לכם שגם מורה למחוננים יכולה להיות מתוסכלת מתוסכלת מהתלמידים מתוסכלת מההורים שלהם מתוסכלת מבית הספר משקיעה כל הזמן ואף אחד לא מעריך לא התלמידים לא ההורים אז אל תחשבו שרק לכם יש בעיות עם ילדים מחוננים יכול להיות שהמקצוע כבר לא מתאים יותר
רוצה לשתף?
בכלל, נראה לי שאם תורידי את המילה "מחוננים" תתארי תחושה של הרבה מורים...

קלריסה

New member
מה ספציפי בתסכולך?

רוצה לשתף?
בכלל, נראה לי שאם תורידי את המילה "מחוננים" תתארי תחושה של הרבה מורים...
מה ספציפי בתסכולך?
אשמח מאוד לשמוע במה התסכול שלך, הממונה, שונה מתסכול של מורים ומורות אחרים, כפי שציינה נועה. אולי מכך שתפרטי נוכל אנחנו, כל אחד בנפרד, לראות איפה אנחנו יכולים לעזור מבחינת ההתנהגות שלנו ושל הילדים שלנו. וכך, טיפין טיפין, נוכל לפתור את הפלונטר, אם זה באמת משהו שנמצא בידיים שלנו. כי דווקא מההרגשה שלי ההורים למחוננים יש להם יותר מודעות לתחושות החיוביות של המורה ולהשקעה והשותפות מצד ההורים.

Forum User

New member
זה נשמע מאוד... מתסכל. אפשר פירוט?

תסכולים
זה נשמע מאוד... מתסכל. אפשר פירוט?
יכול להיות שזה בעיקר בעיות תקשורת? זו ההרגשה שלי אצלינו, שהכל היה בסדר אם רק התקשורת היתה יותר טובה.

דווקא אני מבינה אותך ../images/Emo24.gif

תסכולים
דווקא אני מבינה אותך

אפילו שאני רק בת 20. המון תלמידים בכיתה שלי 'תפסו מעצמם' יותר מדי, והתייחסו בזלזול למורים. הרבה יותר בודקים איתם את הגבולות, מציקים, רואים בהם חבורה של אידיוטים, בצורה הרבה יותר קיצונית מאשר לכיתה רגילה. ילדים שההורים שלהם כל הזמן אמרו להם כמה שהם יותר טובים מאחרים, ולקחו את זה לדעתי רחוק מדי. *סליחה על הביקורתיות. מדבר מניסיון אישי של שנים רבות בכיתת מחוננים. לא מתייחסת להורי הפורום, כמובן...
*

מצב
הנושא נעול.
למעלה