תסבירו לי...

תסבירו לי...

אני לא מבין דבר אחד למה יש פה ככ" הרבה אנשים שחושבים שהם אחראים על הפורום וכל דבר שלא נראה להם חייבים להתלונן יש פה מנהלת אחת והיא מחליטה מה שנראה לה והיא לא צריכה את כל המלשינים למינהם (כך זה ניראה) האנשים פה עושים תחרות מי אומר לה יותר ומי יתחנף אליה יותר ממש כמו בגן תעלו רמה אחרת המצב אבוד וזה ממש לא מתאים לרמה של פורום ובמיוחד של חרדים

אולי מספיק כבר עם הנושא הזה של

ההתחנפות? בכל ניק שתכנס אתה צריך להגיד את אותם הדברים הלא נכונים שמגיעים, לפי דעתי, מנגיעה אישית? אין כאן שום התחנפות. מי שנמצא בפורום מסוים הרבה זמן מתחיל לפתח איכפתיות למה שנעשה בפורום. הוא מייחס לזה את "הבית וירטואלי" שלו. לכן איכפת לו מה נעשה כאן. לכן אם נעשים כאן דברים לא לעניין הוא/היא יעירו על זה. אני רואה את זה כתכונה מאוד חיובית. למה? מכיוון שמי שמגלה איכפתיות לפורום לעולם לא יזיק לו כמו שעשה גולש ספציפי שפתח מיליון ואחד ניקים והציף את הפורום עם הודעות זבל שמטרתם להרוס את הפורום מכיוון ש...לדעתי הוא פשוט לא קיבל מספיק "תשומי" (=תשומת לב) והוא מנסה לקבל את זה כאן בפורום. הנה קח למשל את המקרה עם כתר. בעל האלף ניקים ניסה להרוס את הפורום ע"י הכנסת הסגנון המגעיל של צ'אט חרדים לפורום. למי שבאמת איכפת מהפורום זה הפריע. הוא בא וטען שזה מפריע. אלי פנו עוד אנשים שאמרו שזה מפריע ולכן נקטתי בדרך שנקטתי. כתר הודה על שנפתרה הבעיה. אותו אחד בעל אלף הניקים שיש לו נגיעה התחיל להכפיש אותו ע"י לקרוא לו שם גנאי של חנפן. במקום לתקן את דרכיו ולהתאים את עצמו לפורום, אותו בעל אלף הניקים ניסה להתאים את הפורום אליו. הוא ראה שזה לא כ"כ הולך לו אז מה עשה? מתחיל להכפיש אנשים. אז מקום זה היה כתר111. ועכשיו מנסים להכפיש את רפוש... ההתנהגות הזאת של הכפשת שם של גולש בגלל שרוצים להתאים את הפורום אליך במקום להתאים את עצמ לפורום היא באמת התנהגות שלא מתאימה לפורום שלנו. עם זה אני מסכימה איתך. נסכם בתקוה שגולשים סוף כל סוף יתאימו עצמם לפורום ולא יתעקשו להתאים את הפורום אליהם.

בקיצור מה שאני אומרת לאותם בעלי

אלף הניקים: בואו ונחזור לשפיות. אנחנו מקבלים אתכם בברכה בפורום בתנאים הבאים: שמירה על כללי הפורום ולהתמיד עם ניק אחד. להפסיק לפתוח ניק חדש כל 2 דקות מכיוון שזה מצא חן בעיני או מכיוון שאני רוצה להגיד דבר X ולא רוצה שיזהו אותי. זה מפריע להתנהלות התקינה של הפורום. והכי חשוב: סגנון פורום חרדים שונה לחלוטין מצ'אט חרדים. על כן, נא לא להכניס את סגנון צ'אט חרדים לפורום. את הסגנון הזה תשמרו לצ'אט בלבד. תקפידו על כל אלה ונקבל אתכם בפורום בברכה.

בן הצבי

New member
אני מצטרף לדעת אריאלה.

אני גולש די פאסיבי בפורום הזה על אף שאינני בעל דעות חרדיות.אני נהנה מהכבוד שחברי הפורום רוכשים זה לזה וחבל שיש מי שהורס.

מה אתה בא להגיד?

שאני מאלו שהורסים? אתה לא חושב שבמידה מסוימת התנשאות זה דבר מגעיל?

לי יש 2 ניקים בלבד פעמים בודדות

ויוצא דופן אני משנה. ב. מה שאמרת את צודקת שכך צריך להיות אבל מכיון שאת מגבה את זה,כמו שכתבת בכל השרשור אז כל אחד מנסה להיות יותר קרוב לאריאלה וכא" עושה את זה בדרכים שלו הטובות לו שבזה הוא דואג רק לו (בשביל להיות קרוב לאריאלה) ואז נוצרים המריבות וברגע שאת לא תיתני גבוי לחנפנות הזאת האנשים פה יראו שאין להם בשביל מה לעשות את זה וכך נפטרה הבעיה

בתקוה להצלחה ולהלעת הפורום

שתהנו בטיול ותעשו חיים. בטעות נשלח לשרשור חדש אם את יכולה למחוק או להעביר אחורה

למעלה