נכון, נהיה קבוצה קטנה.
[סליחה על שימוש במונחים מגדריים לא נכונים! את!
] אבל כל קבוצה מתחילה בקטן
מצעד הגאווה לא מדבר על מיניות, כי אם על סבלנות למיניות שאיננה הטרו-נורמטיבית. א-מיניות היא מיניות שאיננה הטרו-נורמטיבית שלא תמיד יש סבלנות או הבנה כלפיה - ועל כן אני רואה את מקומנו במצעד. יש שלא יסכימו איתי, אבל זו הגישה שלי

כמה אנשים יביעו עניין? מסתבר שהמון! צעדנו גם במצעד בת"א בשנה שעברה (השנה זו תהיה הפעם השניה שנצעד), וחילקנו 600 פליירים עם מידע על א-מיניות. חשבתי שלא נחלק יותר מ200-300 ~גג~, אבל מסתבר שהקבוצה הקטנטנה של חמשת האנשים שהיינו עניינה מספיק כדי לחלק 600 פליירים וליצור שיח פורה סביבנו. שמעתי על הרבה אנשים שראו אותנו במצעד וכך שמעו על הקהילה, אפילו אם הם לא קיבלו מאיתנו פלייר. הרבה יצרו איתי קשר אינטרנטי אח"כ כדי לשאול שאלות, גם אם לא הרגישו בנוח לפנות אלינו במצעד. מה שמוכיח שלצעוד שם לאט-לאט מושך אלינו תשומת לב ועניין. כפי שציינתי, כל קבוצה מתחילה בקטן - אבל אני מאמינה שעם הזמן נצליח לצרף עוד אנשים לצעדה ולעניין עוד אנשים בלגיטימיות של א-מיניות ובמקומה בשיח הגאה. אם חמישה אנשים הצליחו ליצור כזה שיח בשנה שעברה, מה יקרה כשנהיה עשרה אנשים? או שלושים, כמו במצעד בסן-פרנסיסקו?