תסבירו לי

שירני025

New member
תסבירו לי ../images/Emo12.gif

ממה שהבנתי ממכם אתם רוצים להצטרף למצעד הגאווה, נכון? אפשר להסביר מדוע ואיך א-מיניים קשורים לזה?
----->

Berethor

New member
קשורים על בסיס השונות

לא קשורים על בסיס המיניות המוחצנת שישנה במצעד.

שירני025

New member
אממ אוקיי

ואני "את" לא "אתה"
אז הבנתי את הכוונה שלך, אבל עדיין לא התחברתי להצעה של להצטרף למצעד הגאווה שמדבר על מיניות בעוד ש א-מיניים מדברים על חוסר בנטייה מינית ו א-מיניים הם מיעוט כל כך קטן, עד כמה כבר יבלטו במצעד? וכמה אנשים כן יביעו עניין בנושא? זו תהיה הפעם הראשונה ש א-מיניים יצטרפו למצעד הגאווה?

נכון, נהיה קבוצה קטנה.

[סליחה על שימוש במונחים מגדריים לא נכונים! את!
] אבל כל קבוצה מתחילה בקטן
מצעד הגאווה לא מדבר על מיניות, כי אם על סבלנות למיניות שאיננה הטרו-נורמטיבית. א-מיניות היא מיניות שאיננה הטרו-נורמטיבית שלא תמיד יש סבלנות או הבנה כלפיה - ועל כן אני רואה את מקומנו במצעד. יש שלא יסכימו איתי, אבל זו הגישה שלי :) כמה אנשים יביעו עניין? מסתבר שהמון! צעדנו גם במצעד בת"א בשנה שעברה (השנה זו תהיה הפעם השניה שנצעד), וחילקנו 600 פליירים עם מידע על א-מיניות. חשבתי שלא נחלק יותר מ200-300 ~גג~, אבל מסתבר שהקבוצה הקטנטנה של חמשת האנשים שהיינו עניינה מספיק כדי לחלק 600 פליירים וליצור שיח פורה סביבנו. שמעתי על הרבה אנשים שראו אותנו במצעד וכך שמעו על הקהילה, אפילו אם הם לא קיבלו מאיתנו פלייר. הרבה יצרו איתי קשר אינטרנטי אח"כ כדי לשאול שאלות, גם אם לא הרגישו בנוח לפנות אלינו במצעד. מה שמוכיח שלצעוד שם לאט-לאט מושך אלינו תשומת לב ועניין. כפי שציינתי, כל קבוצה מתחילה בקטן - אבל אני מאמינה שעם הזמן נצליח לצרף עוד אנשים לצעדה ולעניין עוד אנשים בלגיטימיות של א-מיניות ובמקומה בשיח הגאה. אם חמישה אנשים הצליחו ליצור כזה שיח בשנה שעברה, מה יקרה כשנהיה עשרה אנשים? או שלושים, כמו במצעד בסן-פרנסיסקו?

אני מבינה את חוסר ההתחברות שלך

גם אני הרגשתי ככה בהתחלה בגלל כל המיניות המוחצנת שיש במצעדים האלה נראה שכל מהותם זה מיניות מוגזמת... אבל אם הזמן למדתי עד כמה הקשר שלנו לקהלה הגאה באמת הדוק. אני אישית לא מסוגלת ללכת במצעד כזה מיני ו/או שיקשור אותי לדבר כזה, כי בלי קשר לא-מיניות בכלל, זה לא רק דוחה אותי, זה גם נראה לי לחלוטין לא לעניין. אבל אני מבינה את מה שגאיה אומרת היום יותר מפעם וחבל לי שהמצעדים הם כאלה, אחרת הייתי מגיעה. בכל מקרה, אני מחזקת את ידיה של גאיה על כל פעולה הסברה והפצה של הרעיון שהיא עושה.

אגב, המצעד בירושלים

לא שופע מיניות ~בכלל~. בת"א הם מרשים לעצמם להתפרע, מכיוון שזו העיר הגאה בארץ. וגם על זה יש לא מעט ביקורות, אגב. בדיוק בגלל המיניות המוגזמת הזו, המצעד בשנה שעברה התפצל ללא פחות משלושה מצעדים שונים, כל אחד מוחה על משהו באחר
אבל בירושלים הם הרבה יותר מכוונים למטרה - השגת נראות, לגיטימיות וסבלנות. הם בחיים לא יתפשטו באמצע ירושלים, כי במקומות בהם נדרש, הקהילה הגאה יודעת לשמור על האינטרסים שלה טוב מאוד. כבר היו מקרי תקיפה במצעדים בירושלים, הקהילה לא תסתכן בהם מספיק כדי לעבור את גבולות הטעם הטוב (והערום). אבל היא כן תסתכן מספיק כדי לצעוד, כי בדיוק בגלל זה הצעדה חשובה. בגלל זה הצעדה שם חשובה הרבה יותר, לטעמי, מאשר ההילולה בת"א. ההילולה בת"א עוזרת לנו להיכנס לקונצנזוס הגאה הציבורי - אבל בירושלים המצעד הרבה יותר משמעותי במטרותיו.

שירני025

New member
ילדת הסוכר המרחף

עכשיו שהסברת את עצמך יותר התחלתי להבין אותך
:) הכל יהיה לי מאוווד חדש, כל העניין של א-מיניים, ובטח שלצעוד במצעד הגאווה מתי בכלל המצעד? וכמה מאנשי הפורום מתכוונים להגיע?

המצעד בת"א ב10.6.11

(זה יוצא יום שישי) כמה מאנשי הפורום מתכוונים להגיע? זו שאלה מצוינת! האמת שעוד לא פתחתי דיון על זה בפורום, כי זה קצת רחוק (עוד יותר מחודש). תכננתי לפתוח על זה דיון במהלך חודש מאי. אני יודעת בודאות שענבאך תצטרף למצעד, היות והיא הבטיחה לי
אבל חוץ ממנה, אני לא ממש יודעת. אפתח על זה עוד הודעה מסודרת - אבל אם חברי הפורום קוראים את ההודעה הזו כבר עכשיו, מישהו מכם מתכוון לבוא? להלן האירוע על הצעדה בפייסבוק: http://www.facebook.com/event.php?eid=191272607583971

אוחחח

כתבתי הודעה ארוכה ומרשימה על למה המצעד בירושלים לא שופע מיניות ודבק במטרות נראות, לגיטימיות וסבלנות הרבה יותר מההילולה בת"א - ולמה בגלל זה שני המצעדים חשובים לנו כל כך (בת"א - המצעד הגדול בארץ, עוזר לנו להיכנס לקונצנזוס הגאה הציבורי הרבה יותר טוב, בירושלים - המצעד מאוכוון מטרה הרבה יותר) - אבל היא לא נשלחה

הבנתי את ההבדל הזה לגבי ירושלים וגיליתי שיש

מצעד גם בחיפה. מישהו יודע מתי? לגבי ירושלים וחיפה - אם זה יסתדר לי [ולצערי אני בספק] - יש מצב שאני אלך. דווקא התאריך של המצעד בת"א יוצא ביום שישי חופשי שלי...

אגב, את כותבת במערכת הישנה?

כי אם כן, זה יכול להסביר את זה שחשבת שההודעה לא נשלחה. יש בעיית סנכרון בין המערכות ולפעמים רק אחרי ששולחים הודעה נוספת רואים את ההודעה הקודמת. אם את אכן משתמשת במערכת הישנה, אני ממליצה לך לעבור לחדשה, כי התכנון הוא בקרוב להוציא את הישנה משימוש בכלל.

אני כותבת בחדשה ../images/Emo13.gif לגבי תאריכי המצעדים -

לא בדקתי בנוגע לירושלים וחיפה. בחיפה - אני לא יודעת אם נארגן צעדה של א-מיניים. אם לת"א אני בקושי מצליחה לאסוף חמישה אנשים, אז בירושלים ודאי נהיה עוד פחות. זה עשוי להיות רק אני ואת, כאשר את בסימן שאלה
אם תהיה נכונות מצד אנשים לצעוד גם בחיפה, בשמחה נארגן צעדה. אבל יש לי תחושה שפשוט לא נגיע לשם כקבוצה א-מינית. שוב, אלא אם יש דרישה
בירושלים - עדיין לא בדקתי, אבל אשמח מאוד אם נצעד שם. כאמור, המצעד שם חשוב לי נורא.

Xylophone

New member
לדעתי זה לא מכובד לצעוד בירושלים

זה עיר דתית לעזעזל!!! יש שם אוירה! והם הורסים אותה עם השטויות שלהם.

למעלה