תסבירו לי שמאלנים

תסבירו לי שמאלנים

יפי נפש ושומרי חוק, איך זה שרוצים לפנות מקום "לא חוקי" ועושים את זה בדרכים לא חוקיות?? אתם מבינים מה קורה כאן? אתם, שומרי החוק הגדולים נותנים לשוטרים וליסמניקים לעשות דברים לא חוקיים(כמו ללכת בלי תגים וכו) בשביל לפנות משו שהוא לא חוקי?? תגידו לי שזה לא סתם משנאה למתנחלים... זאת הודעה קצת מסובכת אבל תנסו להבין... מה שאני בא להסביר כאן זה שכל הדיבורים האלה של השמאל על "לא חוקי" וכאלה זה בולשיט והם רוצים את זה רק בגלל שנאה למתנחלים.

רגע, אז אתה אומר לי שאני שונא

מתנחלים? ביררת אם אותו שוטר שהלך בלי תג שונא מתנחלים? ביררת אם אותו שוטר שהלך בלי תג בכלל שמאלני? השוטר ההוא מייצג את כלל השמאלנים? תחשוב על מה שאתה מדבר לפני שאתה מדבר....

שוב, כבר אמרתי שאתה

אידיוט. תקרא שוב תהודעה. מה שכתבתי שם בקיצור זה שהשמאלנים(רוב גדול מהם אם לא כולם) שונאים מתנחלים באשר הם. ובקשר לשוטר ולדוגמאות שהבאתי-אל תנסה לעבוד עלי שזה לא ככה או שאני יביא לך הוכחות כי אני ראיתי מ-ל-א דברים כאלה.

lithium1914

New member
בקשה

תוכל בבקשה לקרוא את ההודעה הבאה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=237&msgid=70203556 אני גם מבקש למצוא סטטיסטיקות ל"רוב הגדול אם לא כולם" שאתה טוען שקיים.

yochay 2

New member
אני הבנתי את זה ממזמן...

באותו רגע שהשוטרים וכו' יפנו את הבדואים או ערביםם כל השמאלנים בארץץץ יגידו שזה לא מוסרי לא אנשוי לא דמוקטי אני חותם לך שזה יהיה ככה אבל עכשיו זה מתנחלים אז.. לא עושים כלום. והיה סקר בידיעות אחרונות יותר מ60 אחוז מהשמאלנים שונאים מתנחלים רק בהיותם מתנחלים.

yochay 2

New member
בואי נגיד ככה..

שיהודי ישנא עברי מהיותו ערבי זה לא כזה יהיה בהלה או משו שלא ייאמן... אותו דבר לגביהם אני לא יהיה בהלם אם עריב ישנא אותי בהיותי יהודי. אבל שיהודי ישנא מתנחל בהיותו מתנחל?.? זה לא נשמע לך חולני?

negative

New member
מה ההבדל?

זה תמיד משהו לא יאמן כשאדם שונא אדם בהיותו *השלם את החסר* אם אתה לא רואה את זה ככה אז הבעיה היא אצלך.

negative

New member
בהיותו משהו. זה לא משנה.

השלם את החסר. כל פעם שאדם שונא אדם בשם היותו משויך למגזר או קבוצה כלשהי זה נוראי.

Continuum

New member
חבוב, אתה באמת דפוק.

נראה לי שאכלת איזה זית ש"יור קולד סוויט פוטה" עקר בעצמו או משהו כזה.. או שפשוט יש לך הפרעת אישיות גבולית. כדאי לך ללכת לאיבחון עם זה.

yochay 2

New member
אוי אוי אוי

העיקר שכל הערבים בישראל ופלשטינים רוצים במותכם במות משפחתכם...אבל אתם העיקר לאהוב אותם סבבה אם זה עושה לכם כייף ... לפחות אני שונא ערבים ולא כמו יהודים אחרים ששונאים מתנחלים...חולנייי

למה אתה עושה הכללות?!

אתה מכיר את כ-ל הערבים והפלשתינאים במדינת ישראל שאתה יכול לעשות כזאת הכללה?! [שאלה רטורית!!]

../images/Emo2.gifאל נא תעקור נטוע

רק תוריד לו את התפרחת

למעלה