תסבירו לי משהו..

תסבירו לי משהו..

יש תחרות בבלוג מבוגרים.. בסדר אבל כשנכנסים לבלוג רואים מסכים לבנים וצריכים לרענן מיליון פעם עד שהתמונה עולה[וגם זה בלחץ] ובנוסף השידורים האורחים נכשלים.. אז איפה בדיוק התחרות תסבירו לי?!

lovelies

New member
חוץ מזה לפי דעתי בתקנון של התחרות

צריך להוסיף פסקה כזו: "במקרים של תקלות באתר ,התחרות לא תחשב "..

000ק0ית 23

New member
מנהלי התחרות כנסו בבקשה

תראו....זה לא הוגן כלפי המתחרים שאין להם ימים להתחרות בגלל תקלות קשות מאוד כמו שאין "שדר" בפתיחת שידור, כמו שרואים את המסך תקוע, וכמו שיש מסך לבן... יש לי הצעה....הצעה הוגנת....על כל יום כזה של תקלות תוסיפו עוד יום לתחרות ....נשמע הוגן לא? אם יהיו יומיים של תקלות תוסיפו יומיים נוספים לתחרות....וכך הלאה.....נשמע הוגן לא?

000ק0ית 23

New member
לי לא אכפת כי אני לא מתחרה

אבל שזה יהי הוגן וצודק...אני בתור אחת שהתחריתי בתחרויות וידעתי מה זה מתח אמיתי מול היריבים בתחרות...יודעת כמה שזה לא הוגן כשאתה בא ומכין שידור טוב ופתאום בלתי ניתן לשדר...אז בבקשה תחשבו על ההצעה שלי....היום היו תקלות קשות אני מציעה שתוסיפו עוד ימים לתחרות כגודל התקלות..... תודה על הבמה תפוז, ומקווה שתחשבו על זה

נראה לך שיכפת לתפוז שלא רואים?

נראה לך שהשידורים מענינים אותם? כי כמו שזה נראה זה לא הדבר שמענין אותם אחרת מזמן היו מתקנים את התקלה ולא מספקים את התשובה שזה קורה רק בשעות הערב בגלל עומס במערכת.. מה לעשות שזה קורה גם בשעות היום שבקושי יש גולשים... בהצלחה בתחרות מקווה שתזכי שוב

משו את צודקת מנהלים נא להגיב

עם כל הכבוד לבלוג של תפוז הבעיות בו לא פוסקות תקלות עד בלי סוף צריך לרענן בין 5-6 פעמים לפחות כדי לראות משהו בכל חדר בהרבא מאוד מיקרים לא ניתן להעלות משדר אורח וכל הכיף מהבלוג יורד בגלל כל התקלות אני מבקש ממכם בשם כל גולשי הבלוג אנא תקנו זאת במהירות האפשרית בתודה מראש קופידון20

ציטוט סעיף 5.3 לתקנון התחרות

ניהול התחרות והאתר נעשה באמצעות תוכנות מחשב, שפעילותן אינה חפה מתקלות, והוא אף תלוי בגורמים חיצוניים לתפוז ונעשה לצורכי בילוי ושעשוע בלבד. למען הסר ספק, תפוז, מנהליה, עובדיה וכל מי מטעמה, אינם מתחייבים כי לא תהיינה טעויות או תקלות בניהול התחרות והם אינם מתחייבים לתקלות הנובעות מפעילות לקויה של ספקי שירותים או מגורמים בלתי תלויים, כדוגמת שביתות או פגעי מזג אוויר, ולמשתתף לא תהיה כל עילה, דרישה, טענה או תביעה, הקשורה במישרין או בעקיפין בכל האמור לעיל, לרבות התחרות, תוצאותיה וכל הקשור בה. המשך תחרות מהנה.. הזוג מהחלומות הכי (ר)טובים שלך

LunasRose

New member
אנחנו מדברים על מה שהןגן ומה שלא הו

הוגן ...אז תרגיעו...חוץ מזה זכיתם אז תירגעו...אין לכם מתחרים כי אף אחד לא משתתף או לא מצליח לפתוח שידור כי יש תקלות..אז יאללה תהנו מהספק...חחחחח...זו תחרות זו.? חחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחח

למעלה