תסבירו לי משהו קטן..

dexsus

New member
תסבירו לי משהו קטן..

קצת קשה לי להבין את האמריקאים הטיפשים האלה.. הפסיקו עונות שלמות באמצע, סטארגייט SG-1 וסטארגייט אטלאנטיס רק בגלל שאומרים שזה בגלל תקופת החגים שלהם הקרבה. אבל למה לעזאזל הם מתחילים עונות חדשות של סדרות חדשות על חשבון אותה שעה כמו באטלסטאר גאלקטיקה ועוד סידרה עם עונה חדשה שאני לא זוכר את שמה. אני לא מבין את ההגיון בזה.. מישהו יכול להסביר לי? רק בשביל הפרוטוקול,3 הסדרות המדוברות הן סדרות ענקיות ומבחינתי שישודרו אחד אחרי השני או בימים שונים. (ככה יש יותר מה לראות :) ) ..

סלמאק

New member
ככה מתנהלים השידורים שם

הם מחלקים כל עונת שידור ל-2 חלקים, כאשר יש בניהן "פגרת אמצע עונה" של 3 חודשים בערך...

מ א ג ר ט

New member
נצל"ש- תמונות נוספות מאיקון

אז הנה התמונות שאני צילמתי באיקון. http://photos.yahoo.com/shirasap/my_photos לצערי (ולשמחת חלקכם) התמונות מאירוע הפילקים לא יצאו טובות במיוחד, כי היה חושך והפלאש לא ממש תפקד. בנוסף, התמונה שעשינו ביום שישי יצאה צללית, אבל אם אתם רוצים אפשר לשחק בלנחש איפה כל אחד עמד. היה עוד מישהו שצילם ביום שישי. אני חושבת שהוא לא מהפורום אבל נתתי לו כרטיס של הקהילה... אם מישהו מכיר אותו (או שאתה קורא את ההודעה שלי) אז אני רוצה את התמונות האלו... היו שם כמה תמונות שלי וגם של כולנו. טוב אז אני אפסיק לדבר ואלך לישון ואתם תהנו מהתמונות.

מ א ג ר ט

New member
אוף זה משגע אותי...

אצל אחותי ואמא וכולם זה עובד, אבל לאנשים אחרים זה לא... טוב, אני אנסה לפתור את הבעיה

nzkiwi

New member
למי שיש יוזר, זה הקישור היותר נכון.

לי זה עבד רק ככה... אולי זה עובד ככה גם למי שאין לו יוזר...(?)

למעלה