שלום, רציתי לשאול אתכם מה דעתכם בנושא הבא ואם מישהו יכול להסביר לי "מה כאן קורה כאן": יצאתי למספר דייטים לאחרונה (אחרי תקופה ארוכה של חבר קבוע) וכבר שני בחורים הציעו להתנשק באופן מוזר (לדעתי)במהלך הפגישה הראשונה. משהו כמו: "מתי נתנשק? ", "בשתים עשרה מתנשקים" . כאילו: וואט דה פאק? מחפשים זיון? כבר לא מחכים שזה יקרה באופן טבעי? זה סוג של רומנטיקה חדשה שפיספסתי?
שדייטים, כמו כלדבר בחיים, הם עיניין של זמן.. עם האימונים בה הגובה. בקיצור, זה עיניין של ניסיון, אני יודע שזה נשמע דבילי... אבל עם הזמן את תלמדי יותר על עצמך בסיטואציות האלו ויותר מזה תלמדי על הפרטנר בדייט.. תוכלי לקלוט אם הוא באמת מחפש סטוץ או שאולי הוא רציני... אני עשיתי הרבה פאדיחות בדייים הראשונים אבל משתפשפים
הממ... האם אוכל לחבק אותך ? האם נוכל להתנשק? אני מאד רוצה להתנשק איתך, אני מרגיש שאנחנו זורמים יפה והייתי מעוניין לנסות לבטא זאת גם דרך נשיקה... מה דעתך ? האם אוכל לתת לך נשיקה על הלחי? את מאד מוצאת חן בעיניי. את יכולה להשיב בחיוב ואת יכולה שלא. אני לא מוצא בזה שום דבר חריג.
ספק אם בכלל מתקיימת, כמו שאמרו פה לפניי - קצת ספונטניות. להרחיב את השכל, לחשוב יותר פתוח, לנסות לזרום . אין חוקים, כן צריך או לא צריך להתנשק בדייט הראשון.... הכל עניין של כימיה וזרימה. הדדיות וראש פתוח.