תסבירו לי בבקשה

my truth

New member
תסבירו לי בבקשה

שלום, רציתי לשאול אתכם מה דעתכם בנושא הבא ואם מישהו יכול להסביר לי "מה כאן קורה כאן": יצאתי למספר דייטים לאחרונה (אחרי תקופה ארוכה של חבר קבוע) וכבר שני בחורים הציעו להתנשק באופן מוזר (לדעתי)במהלך הפגישה הראשונה. משהו כמו: "מתי נתנשק? ", "בשתים עשרה מתנשקים" . כאילו: וואט דה פאק? מחפשים זיון? כבר לא מחכים שזה יקרה באופן טבעי? זה סוג של רומנטיקה חדשה שפיספסתי?

כל אחד ורמת הספונטניות שלו

אפשר להגיד שעצם היציאה לדייט היא מכה לספונטניות, כי צריך להכיר באופן מקרי.

duduamar

New member
מוזר לדעתי...

מי מתכנן באיזה שעה להתנשק? זה דבר שקורה או לא קורה, באופן ספונטני ולא מתוכנן... לפחות אצלי...

ravak270

New member
אני רק יכול לומר

שדייטים, כמו כלדבר בחיים, הם עיניין של זמן.. עם האימונים בה הגובה. בקיצור, זה עיניין של ניסיון, אני יודע שזה נשמע דבילי... אבל עם הזמן את תלמדי יותר על עצמך בסיטואציות האלו ויותר מזה תלמדי על הפרטנר בדייט.. תוכלי לקלוט אם הוא באמת מחפש סטוץ או שאולי הוא רציני... אני עשיתי הרבה פאדיחות בדייים הראשונים אבל משתפשפים :)

nirits1

New member
לפעמים כן ולפעמים לא. חוץ מזה

אני חושבת שאתם מכירים....

nirits1

New member
לפעמים דווקא הצד הזני יוזם לא?

אז בוא ניתן גם לצד השני את כל הקרדיט

האם אוכל לאחוז את כף ידך?

הממ... האם אוכל לחבק אותך ? האם נוכל להתנשק? אני מאד רוצה להתנשק איתך, אני מרגיש שאנחנו זורמים יפה והייתי מעוניין לנסות לבטא זאת גם דרך נשיקה... מה דעתך ? האם אוכל לתת לך נשיקה על הלחי? את מאד מוצאת חן בעיניי. את יכולה להשיב בחיוב ואת יכולה שלא. אני לא מוצא בזה שום דבר חריג.

duduamar

New member
../images/Emo12.gif

אני חושב שכן, זו שיחה די חריגה... דברים כאלו לא צריך להגיד, פשוט לעשות
(לדעתי בלבד)

הרי ממילא לדעתי שיחה כזו

ספק אם בכלל מתקיימת, כמו שאמרו פה לפניי - קצת ספונטניות. להרחיב את השכל, לחשוב יותר פתוח, לנסות לזרום . אין חוקים, כן צריך או לא צריך להתנשק בדייט הראשון.... הכל עניין של כימיה וזרימה. הדדיות וראש פתוח.

למעלה