תסבירו לי את ה!@#& הבא:

גיא 22

New member
קראתי את כל המאמרים אם לא אכפת לך

וגם אני בהתחלה עשיתי טעויות וירדתי במשקל בלי שום קשר. 5 ק"ג ורצתי רק חודשיים וגם זה היה רק במשך 20 דק´.

גיא 22

New member
אני שואל שאלות שלא כתובות במאמרים.

כמו על ערכים תזונתיים כן. העיקר שאני לא משחק אותה "מומחה" כמוך. אז תן לאנשים מקצועיים יותר לענות על שאלות מקצועיות ואל תחשוב שאם קראת מאמר או שניים אתה יכול לנהל פורום.

spoild

New member
אין מה להבין, יש מה לעשות

תראה, הוא יכול לרוץ הרבה יותר משעה, זה לא משנה. המפתח הוא התזונה, אם תקרא את המאמרים, פה ובאתר השני שנתתי את כתובתו, תבין מהי החשיבות המכרעת של מספר ארוחות גבוה (5-7) ותזונה נקייה בכלל. לא חוכמה שירדת 5 ק"ג בתקופה מסויימת, הרעיון לא להסתכל על המסה הכללית שאיבדת אלא על אחוזי השומן ומסת השומן שהפחתת. (אני לא אומר שזה מה שעשית) כאשר אתה מרזה בצורה לא מבוקרת או נכונה, יש סיכון גבוה במיוחד לפגיעה במסת שריר "יקרה", מסת השריר העוזרת לנו : 1. להגביר את קצב חילוף החומרים, 2. קצב חילוך החומרים במנוחה, 3. המטבולזים של הגליקוגן -יכולת האחסון של הגלוקוז עולה וכמו כן השימוש בו (כגליקוגן) יהיה יעיל הרבה יותר. חשוב מאוד לדעת, שלא תמיד הסה"כ הקלורי הוא הקובע את הירידה או העלייה במשקל, גם קורולציה נכונה של אבות המזון משחקת תפקיד חשוב במיוחד בתזונה. ביי

Marky Mark

New member
תסבירו לי את ה!@#& הבא:

חצי שנה הייתי בחדר כושר 6 חודשים כל שבוע הייתי הולך בין 3 ל-4 פעמים כל פעם נמשכה בין 3 ל-4 שעות (לא נסחף, מגזים וכו) 3 חודשים ראשונים עבדתי עם תוכנית לשיפור הכושר הגופני 3 חודשים נוספים עבדתי עם תוכנית להורדה במשקל בעיקר הזמן שהייתי על ההליכון נמשך שעה כל פעם כאשר 3/4 מהזמן היה בריצה שנעה בין מהירויות 9-12 לפעמים הייתי אוכל 3 ארוחות ביום ולפעמים רק בוקר וצהריים אז תגידו לי קיבינימט!!! למה לעזאזל לא ירדתי אפילו קילוגרם אחד מסריח!!! חשבתי שאני משתגע... לא קרה לי כלום אז תגידו לי שמסה של שריר גדולה ממסה של שומן אבל גם לא ראו עליי שינוי חיצוני לא מבחינת הרזייה ולא מבחינת קבלת שרירים ועיצוב הגוף חוץ מזה שלפחות קילו אחד הייתי צריך לרדת הייתי בעבר אצל רופא... אין לי בעיה הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spoild

New member
ה א, ב של הטעויות,

היי , מצטער לבאס אותך , אבל ביצעת את כל הטעויות האפשריות בתוכנית שלך. האמת שאתה לא היחיד, כל אחד שמתחיל ומנסה לרזות עושה את אותן הטעויות, חלקם מגלים את "התקלות" וחלקם ממשיכים באותה דרך. 1. 3-4 שעות זה יותר מידי, זה מסוכן ולא מומלץ, מקסימום שעה וחצי (ואתה ההית בגישה שאולי צריך יותר
לא? ). 2.פעילות אירובית כמו הליכון , לא יותר מ -50 דקות! הליכה מהירה בד"כ תיהיה עדיפה, לא מומלץ לרוץ כל הזמן הזה. 3. שלוש ארוחות זה נורא, 2 זה קטסטרופה! בכדי לרזות אתה חייב לאכול הרבה, יותר נכון הרבה ארוחות, לפחות 5, ההמלצה בין 5-7 . יש כל כך הרבה דברים שאתה יכול ללמוד והכל נמצא ברשת, תתחיל לקרוא מאמרים, ולעיין בפורום, מהר מאוד תתפוס את הפאונטה. פרסומת- נסה את האתר- www.IsraelBody.org, גם שם ישנם הרבה מאמרים והסברים בנושא ההרזיה.
בהצלחה!

Marky Mark

New member
תודה אחי...

אני אקח את העצות שלך להמשך חיי אולי סוף סוף יקרה משהו

גיא 22

New member
לא הבנתי מה קשור מה שאמרת לו.

אם הבן אדם רץ במשך חצי שנה -הוא צריך לרזות. אז מה אם הוא רץ יותר מחמישים דק´. ולגבי הארוחות אמרת לו לאכול יותר..שמה שהוא רוצה להשיג קודם זה ירידה במשקל... ???

אלי ו.

New member
ההערה היתה על "הדרך הנכונה"

לרזות. בכל מקרה, אכילה מתחת לאיזון הקלורי תגרום לירידה במשקל. הענין הוא: 1) אכילה מועטה מדי או לא מסודרת עלולה להוריד את האיזון הקלורי 2) ירידה במשקל יכולה להיות משומן (רצוי) או משריר (לא רצוי)

למעלה