תסבירו לי את האינסטינקט של סיבוב הראש לבחורות

פנומן 72

New member
תסבירו לי את האינסטינקט של סיבוב הראש לבחורות

ואני מבקש שתסבירו לי את התופעה שאף אני חלק ממנה. אם למשל אני נוסע ברכב וברחוב עוברת בחורה חטובה בשיער בלונדיני גולש ארוך (או סתם בחורה שנראית ממש טוב מאחורה) אז כשאני חולף על פניה אני מסובב את הראש כדי לראות איך היא מקדימה וממשיך לדרכי. עכשיו למוח שלי יש מידע של איך היא נראית ואני לא מבין את האינסטינקט הזה של "מה יוצא לי מזה" ... כאילו, חוץ מתסכול שום דבר טוב לא יכול לצאת מזה, אז למה המוח של כולנו מתעקש לתסכל את כל הגוף ? פעם עשיתי ניסוי עם עצמי ואמרתי שאני לא מסובב את הראש, והחזקתי מעמד איזה שבועיים ואחרי זה אינסטינקטיבית חזרתי לזה. אז תסבירו לי למה. וברצינות...

לא יודע למה, אבל אני בטוח שככה אני אמות

אני אסתכל על בחורה בנסיעה ואכנס בקיר או משהו אני פשוט לא מצליח לעצור את זה

Matsman

New member
אבל לא כולם סוקרטס

לא חסרות נשים שאני לא נמשך אליהן

Matsman

New member
הבנו שאתה שחקן-על

אבל גם לי לא נראה שאתה מזיין מי שמכוערת בעיניך.

goldy

New member
מכוערת ממש כמובן שלא

למדתי בדרך הקשה שיש לי שתי ברירות: להתפשר או להשאר לבד. מכיוון שאני לא רואה אפשרות שלישית אני מעדיף להתפשר כמה שיותר.

Matsman

New member
על זה אני מסכים איתך גיסנו

לא אוהב את זה, אבל מסכים איתך.

זה לא אינסטינקט

מדובר בהרגל. אני למשל לא נוהג לסובב את הראש למראה אישה כזאת או אחרת.

פנומן 72

New member
זה בגלל שאתה הומו ...

סתם סתם סתם סתם
זו היתה פשוט הרמה להנחתה. אני בהחלט לא חושד. אבל עדיין לא קיבלתי תשובה למה רוב הגברים כן מסובבים את הראש. מזריעים או לא מזריעים. למה זה חשוב לראות איך היא נראית מקדימה

../images/Emo6.gif

יש ש"מאשימים" אותי בנטיות מסוימות, אף על פי שאין שום ראיה לכך. גם אי אפשר להוכיח שאני כזה או לא כזה. ההשערה שלי - אתה מסתכל על ה"פרונט" כדי לבחון את מימדי השדיים. אצל האדם לשדיים יש גם תפקיד מיני. אצל יונקים אחרים האיבר הזה גדל רק בתקופת ההנקה, ואין לו תפקיד מיני.

פנומן 72

New member
זה דווקא ברור

הסקרנות לראות כיצד נראית בחורה מסוימת, אבל למה זה חשוב לנו לדעת איך היא נראית ? הרי היא לא בעירום וגם דדיה מוסתרים היטב. אז למה זה חשוב ? נניח שהיא כוסית-על. נו אז ? מה זה נותן למידע שנאגר אצלי במוח ? תשמע, לפני כמה ימים הייתי בחנות ZARA בקריות והיתה שם בחורה שהמילה כוסית-על היא בבחינת גידוף עבורה. פשוט מדהימה. מוכנה לפירוק. אז לטשתי עיניים ואחרי זה נשארתי מתוסכל. אז בשביל מה זה טוב ....
טרם נעניתי.

אתה לא מסתכל כדי לצבור מידע במוח.

בתור זכר, אתה באופן לא מודע בודק אפשרות לזיווג. לכן אתה מסתכל על אלה שנראות טוב. למידע שנאגר אצלך אחרי זה, אין משמעות.

Matsman

New member
אם אתה לא עושה עם זה משהו פרודוקטיבי

זה חד משמעית לא טוב בכלל.

goldy

New member
זה כרטיס הביקור שלה

אם היא גבוהה, אם, אני בודק עקבים. וגם תחת.

Matsman

New member
באמת מעניין מה האבולוציה אומרת על זה

כי זה האינסטינקט הכי דפוק שיש בנו. אם אתה לא נמצא במקום של להתחיל איתה והיא סתם עוברת במהירות, אז מה יוצא מזה חוץ מתסכול בשבילך וזריקת ביטחון מפגרת בשביל המטבוחה התורנית ? פעם עוד הייתי שורק לפעמים במקרים כאלה, אבל היום אני לא מסובב את הראש. שילכו להזדין. טוב, אלא אם זאת ממש פצצה ואז אני לא יכול להחזיק את עצמי ויוצא לי גם "כושילרב רבאק, איזה כוסית שאלוהים ישמור". לפעמים בקול. לא יודע מה עובר עלי במקרים כאלה, אבל זה חזק ממני. הלסת נופלת והראש מסתובב באופן אוטומטי. היה ראיון עם שי אביבי בשבעה לילות האחרון, והוא מספר שם שאחרי שנים של סבל מהמנהג המגונה הזה של להסתכל אחורה אחרי בחורות, הוא החליט לשנות את זה ולא להסתכל יותר. כתוצאה, הוא אומר, הוא סובל למשך 10 שניות, אבל אז מרגיש הרבה יותר טוב. גבר גבר.

Matsman

New member
לגבי הקטע האחרון, אני זוכר בערך

שמה שהוא אומר שזה סוג של שליטה עצמית. כשהוא מסתכל הוא כמה שניות וסובל שבוע, וכשלא הוא סובל כמה שניות וזהו.

yagluli

New member
תחזור קצת אחורה..

לתקופה שהיית קןף מערות שחיפש בת זוג פוטנציאלית.. נכון שעכשיו אתה הולך ברחוב ונוסע במכונית.. אבל המח שלך הוא אותו מח.. =]

פשוט מאוד

אתה מסתובב להנות מהנוף!!! כשאתה נוסע באיזה עיר ציורית בארופה אתה נוסע לאט ועצר כדי לצפות בנוף הנשקף מחלון הרכב, אותו דבר כשאתה רואה בחורה יפה ושווה,אתה רוצה להנות מהנוף שנשקף מחלון מכוניתך.

למעלה