תסבירו לי איך?????????????????

mamchuck

New member
תשובה

אז ככה.... אחרי משא ומתן עם עצמי במשך ימים רבים אחרי שגם לי היה כזה סיפור - פשוט עשיתי DELETE לבחורה. מחקתי את הטלפונים שלה ואת המיילים וזרקתי כול דבר שקשור אליה ככה שגם אם ארצה העבודה להשיג אותה תיהיה קשה מדי. ואז הלכתי לחבר, שתינו קפה וקשקשנו על דברים אחרים. וואלה כבר לא זוכר אך קוראים לה.

עדי2211

New member
הכל טוב ויפה... ובאמת כך גם אני

הייתי נוהגת .. אבל כל-כך מהר - שכחת אותה????
("כבר לא זוכר אך קוראים לה?????????)

מצטרפת לשיעור

ולך שירי - אין מה לעשות כל עוד תתני לו להיות בקשר רק תכאיבי לעצמך למחוק טלפון זה לא מספיק צריך לומר חד וחלק ולבקש ממנו לא להתקשר אלייך יותר לא לבוא וכו', ואם הוא מתקשר בצורה יפה לומר שלום ולנתק.

מה זה יותר מידיי?

יש שאומרים שאפילו יומיים בשביל מישהי זה יותר מידיי זמן עבורם, תגדיר מה זה "יותר מידיי " ? אתה נותן תשובות סתמיות.

mamchuck

New member
תשובות סתמיות לשאלות סתמיות

אם תשאל שאלות נורמליות תקבל תשובות בהתאם...או יותר נכון ת ת ב ג ר !!!

חחחחחחחחחחח נו שיהיה

חומד, אתה קצת מגזים, שאלתי כמה זמן זה בשבילך דיי זמן... במקום לענות תשובה מפגרת- היית עונה וזהו. אתה עדיין ממשיך עם תשובות מפגרות

השאלה שלי לא היתה סתמית....

שאלתי כי יש כאלה שיצאו שנה ביחד ואז להיפרד זה הרבה יותר קשה, זה גם תלוי בזמן, באהבה הגדולה שהיתה שם ובעוד כמה דברים. כשאתה אומר "יותר מידיי" זה יכול גם להיות יום, שבוע, חודש, חודשיים, שאלתי אותך מה זה " יותר מידיי"- על מנת לקבל תמונה יותר טובה לאיך אתה התמודדת עם זה כל כך יפה. ועם כל הכבוד, התשובות שלך הן סתמיות, כי לא ניתן להבין מהן כלום ואני תוהה אם אתה סתם עונה או שאתה באמת רציני.... לכן שאלתי, כי פה הציגו בעיה שהיא באמת לא קלה- ואתה בא ונותן תשובה סתמית ופיתרון סתמי .

shelly1975

New member
באמת דפוק

איזה מן אקס מתנהג בחוסר רגישות כזה???? מגעיל. עצוב. כואב. אפשר לדבר כך רק במצב שבו עברו כמה שנים מאז הזוגיות ולשניכם כבר אין רגשות זה לזו. אבל אני מניחה שזה לא המקרה, נכון?! עם כל זה שאני חושבת שנעלמו כל הרגשות לאקס והספיקו להיות לי רגשות לבחורים אחרים מאז, עם כל זה, יהיה לי קשה לשמוע על זוגיות חדשה שלו, יותר בקטע של האגו. כאילו, מה זאת אומרת "יש חיים אחרי שלי". ברור שיש כמו שלי יש אבל לאגו קשה לקבל את זה, נראה לי כולנו ככה, לא?

למעלה