תסבירו לי איך?????????????????

תסבירו לי איך?????????????????

איך הוא מצליח לצבוט לי את הלב כל פעם הבנאדם הזה... מה? אני נראית לו עם עור של פיל? הבנאדם בא מספר לי על זה שיש לו חברה אני כמעט נחנקת..ואז הוא אומר שלא טוב לו ואם יש לי מישהי להכיר לו?????????????????????????????? אני לא ידידה שלו...(אני פשוט האקסית שלו) בא לי ליפול ולמות....כל הזמן אני מקבלת תזכורות קטנות למה הבחור נכה רגשית...ואיזה מזל נפל בחלקי שאני לא חייבת להמשיך להיות חלק מזה.... על מי אני עובדת..אני אוהבת אותו..עם הנכות שלו... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעבעעעעעע

בת עולם...באמת שניסיתי מחקתי..

מחקתי מהטלפון, מהמסנג'ר מהאימייל ושוב הוא מצליח ליצור קשר ושוב..וכל פעם כזו מורידה אותי לטמיון...

אבל.....לנל"מ

צריך יותר מאהבה..ואהבה לא שווה כלום אם היא חד צדדית...וצריך להפעיל את הראש ולומר לעצמי: " זה לא יגמר בטוב..." אחחח אחחחח אחחחח ההגיון הזה...אני בסוף יום אחד ילמד להשתמש בו...לא טוב להקשיב רק ללב...הלב לא מבין כלום בעיניני הגיון.

תראי

זה לא קל, אני יודע, במיוחד כשאוהבים, כשיש רגש, לא קל לשים לזה סוף. ואת יודעת שהוא יודע שאת אוהבת אותו מן הסתם אני משער, אבל כנראה שהוא לא ממש מבין מה זה עושה לך כל פעם מחדש, אז אולי הגיע הזמן להבהיר לו בשיחה ישירה- שזה מצב לא נוח לך ושאת חושבת שהרבה יותר בריא לך ולו אבל לך בעיקר- לסגור את הקשר ושאת מבקשת ממנו לא ליצור איתך קשר שוב. זה הכל. בהצלחה

גלי 1970

New member
תגידי לו שאת לא מעוניינת לשמוע

ושהסיפורים שלו על הבחורות האחרות לא מעניינים אותך,ולגבי הבקשה שלו שתכירי לו....תבקשי שיכבד אותך ולא יבקש בקשות כאלה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו נזכרת ?
היא הלכה לישון :)

מאיצוק מחכה לשמוע ממך

את יודעת שאני מזדהה מאוד עם התשובות שלך.. ולגבי המפגש ראיתי את המסר רק יום אחרי...אז לא יכולתי לבוא..מבאס מאוד ...מקווה שנהניתם

ד נ י ת3

New member
יש משהו

באהבות הלא בריאות האלה ממכר. זה לאהוב מישהו בלי ממש להסתכן. אבל זה לא לאהוב את עצמך. מישהו פעם אמר לי - כשתאהבי את עצמך, תדעי מה זה לאהוב אחרים. היום אני מבינה למה הוא התכוון. ולמה אני מתכוונת? אם לדבר אותו מייסר אותך, תאהבי את עצמך ותעשי את מה שטוב בשבילך. קודם את. תסתכלי על הקשר - האם הוא עושה לך טוב? האם הוא עושה לך רע? אל תהיי איפה שרע. אבל שוב.. זה רק דיבורים, וזו רק המילה הכתובה שלי. ההחלטה צריכה להיות שלך. מאחלת לך שתאהבי את עצמך.

למעלה