תסביך LSD

lefteye1

New member
תסביך LSD

זה לא ממש תסביך אלה בעיה... בתקופה האחרונה לא נפתחים לי הקרטונים..חחח אני יודעת שזה נשמע דפוק לגמריי אבל זאת בעיה שקצת מציקה לי... אז ככה לא בשביל ההתלהבות אלה לרקע כללי: אני אוכלת קרטונים(טיפות מייקרו..LSD בקיצור) כבר בסביבות 3 שנים ובתקופה האחרונה יש קצת בעיה ... לא נפתחים לי הקרטונים.. זה התחיל במסיבה מלפני שבועיים לקחתי קרטון..לא נפתח..אמרתי בטח היה חלש..לקחתי עוד אחד באותה מסיבה.. גם לא נפתח..עשנתי..לא נפתח . אמרתי בסדר אולי הקרטונים היו לא טובים (למרות שהיו שונים) שבוע שעבר לקחתי עוד קרטון וזה אחרי שידיד טוב שלי הביא לא אותם עם אחריות ... וזה לא מישהו שמדבר סתם..אחריות זה אחריות..בקיצור לא נפתח ואחרי 6 שעות של סאחיות ומרוב הבאסה של הקרטון פתחנו ישיבה של קוק...ששיפרה את מצב הרוח... ובקיצור יום שישי הזה אותו חרטה גם הפעם לא נפתח לי הקרטון ועוד שמסביבי כולם אכלו סרטים אני כאילו לא אכלתי ולא הרחתי את הריח אפילו...של הדלקה... להגיד שאולי זה נפתח ואני לא הבנתי אני לא יכולה כי כבר עברתי הרבה סאטלות טובות ורעות של הסם ככה שאת כל הסרטים אני מבינה אפילו אם הם בקטנה... מרגישים... בשיחות שלי עם חברים אף אחד לא יכל לתת לי תשובה..כולם אומרים שנפלתי על קרטונים דפוקים...אבל 4 קרטונים דפוקים ?? ועוד שאחרים כן אכלו סאטלה?? זה לא קצת מוזר??? בקיצור אנשימים אולי אתם תוכלו לעזור לי ולהסביר איך זה יכל להיות! אם בכלל דבר זה הגיוני!! ועוד משהו מפחיד במקצת אמרו לי שאם הקרטון לא נפתח אז יש מצב שיפתח אחר כך(הפלשבק הידוע) זה באמת כך..??

s u z z y

New member
יווו

האמת שאין לי מושג למה הם לא נפתחים אבל אפשר להסתובב אתכם ? ?:)חחח או לפחות לאיזה מסיבות אתם הולכים.., ני לא מוצאת בשוםמקום :( 148563388 ICQ צרי איתי קשייר

shnoozi

New member
קקה של קרטונים

הסיבה הטריויאלית לכך שלא נדלקת היא שלא היה חומר על הקרטונים שאכלת. עד כמה שידוע לי לא ניתן לפתח סבילות לLSD אם עובר יותר משבוע בין התנסות להתנסות (בינינו לאכול פעם בשבוע טריפ, ואפילו פעם בשבועיים, זה קצת יותר מדי...(לפחות לדעתי). הרבה יותר סביר להאמין כי מכרו (נתנו?) לך קרטונים חאשב. ייתכן שחברייך נפלו על הריבועים העסיסיים יותר, או שהם סתם מטומטמים ואכלו סרטים משכלם המנוון. ישנן אגדות על כך שאת הפאזל (יענו הריבוע הגדול שמתחלק ל100 או יותר ריבועים קטנטנים שאנו מכירים), טובלים באמבטיית LSD, וכך יוצא שהריבועים התחתונים (אני זוכר בהופמן 2000 היה רשום שם 2000 או היו הגלגלים של האופניים של הדוקטור, וואלה אני כבר לא זוכר...), הריבועים האלה ספוגים ככה טוב כי הכל נוזל, ואלו שלמעלה יכולים להיות מאפנים. בכל אופן אולי זה סימן מלמעלה שתפסיקי לאכול כל כך הרבה סמים, מצד שני אולי זה סימן מלמעלה שתמשיכי לאכול עד שתיפלי על אסיד אסיד משהו בן זונה שיתן לך פנדל רציני פעם אחת ולתמיד, שגם הוא יגרום להפסיק לאכול אסיד, בכל אופן נראה לי שאני מתחיל להתגעגע...

j i m m y

New member
תימוטי לירי אכל גם כל שלושה ימים

והוא נשאר צלול גם בגיל 90

KokaiNe

New member
לפטאיי את לוקחת איזהשהן תרופות?

או תוספי תזונה??? רוב התרופות נגד דיכאון די מבטלות את רוב ההנאה מלסד ואקסטות.

astral travel

New member
זהו יש עוד אפשרות

כמו ש-Shnoozy אמר - את הפאזל אמורים להספיג את כולו בחומר, אבל מה שעושים חלק מהמייצרים זה לקחת את הפאזל ולטפטף על כל ריבוע בנפרד טיפה קטנה (יותר קטנה מטיפה רגילה עם מזלף מיוחד שיוצר טיפות קטנות) ועושים "כן לא כן לא" על הריבועים בפאזל...ככה שאפשרי שנפלת על הריבועים של ה-'לא'... - - ריבועים שהם כן - חייב להיות להם טעם מר - וגם זה לא תמיד - כי על האלה של ה-'לא' אפשר לשים חומר שמדמה את המרות של ה-LSD אבל אין לו השפעה.. - ככה שהשורה התחתונה היא שאת צריכה כיוון שמספק לך רק דברים אמיתיים ושהוא בדוק.

lefteye1

New member
אולי

כי לקחתי אותם לא מהספק שלי ..אבל מאנשים שלא היו מביאים חרטה.. ושכולם מסביבי נדלקו...מוזר..כי ליפול 4 פעמים על קרטונים שהם לא ...מוזר

astral travel

New member
כנראה פיתחת טולרנס

תפסיקי לחודשיים שלוש, ותאכלי שוב אחרי זה. אין מצב במצב כזה שאת לא נדלקת (במידה ומה שאת אוכלת הוא טוב).

למעלה