"תסביך" הזין הגדול

אביאלי12

New member
"תסביך" הזין הגדול

היי לכולם,
בא לי לפתוח נושא שלא חושב שיצא להרבה לדבר עליו, הרבה מדברים על תסביך הזין הקטן. אבל בואו נדבר על הזין הגדול רגע.... יצא לי להיפגש עם לא מעט כאלה שיש להם גדול.. ובוא נגיד שיש לי כמה חברים סטרייטים (מהצבא הייתי לוחם ואני דו כך שלא יודעים עליי) שגם להם יש גדול. אז התהייה שלי היא האם גברים עם זין גדול הם באופן טבעי אנשים עם ביטחון עצמי גבוה?
זה משהו שיוצא לי להתעסק בו יותר מדי בזמן האחרון כי אני מן טיפוס שמתבונן מהצד כל הזמן ופשוט באופן גורף כל הגברים עם הזין הגדול שנתקלתי בהם הם גברים עם ביטחון עצמי גבוה. ורציתי לדעת עם גם אתם נתקלתם בתופעה הזאת?

orald

New member
אהבתי את המשפט הבא שלך:

"(מהצבא הייתי לוחם ואני דו כך שלא יודעים עליי)".
היית לוחם. הידד. עתה תדע כל אם עבריה שלוחמים אינם הומואים או דו-מיניים, תפקיד זה שמור לג'ובניקים הנחנחים.

היי, משהו קטן שכדאי שתדע. פנה אלי חייל שטען שהוא חרמן אחרי 3 שבועות עם גברים מזיעים מסביבו. אני די בטוחה שמשתמע מכך שהוא לוחם. הוא ידע מראש שאני טראנסית(אהבתי אבל שהוא אמר "אני לא הומו, זה תמיד מצחיק אותי אצלם). סטרייט הוא בוודאי שלא.
וכמובן, יש לנו את הדוגמה שלך.

וחג שמח לכל מחזיקי הזקפה הלאומית!

טוב, כן, אז שתיתי קצת יין, מה אתם רוצים?

אביאלי12

New member
הכוונה היא

שעל הדרך זה גם היה אצלך חלק מחבריי ליחידה בצבא וכן אני דו וכן לא יודעים עליי כך שלא מבין מה הבעיה של כל הגייז למינהם לקבל את זה שיש כאלה שהם דו ולא הכל שחור או לבן או סטרייט או גיי...

orald

New member
הבעיה שלהם זו ביפוביה. האנשים פה מתים לדבר...

על זה.:- D
ואני בהחלט לא הייתי מכלילה את "כל הגייז למיניהם" כביפובים.

הניסוח הקודם שלך פשוט לא נשמע משהו, לכן הערתי.

לדעתי בעולם הזה מלמדים גברים שאם יש להם איבר גדול זה גל מה שחשוב. לא משנה כמה הם דפוקים במוח העיקר האיבר יהיה גדול, כולן(וכולם) ישמחו לקפוץ להם עליו וזה כל מה שחשוב בחיים(כי סקס זה הכל בחיים, לא ידעת?).
אישית אני מעדיפה איבר רגיל ולא יודעת מה מתלהבים כל כך מגדול, ובייחוד "כל הגייז למיניהם". אאוץ'!

Bell4Ever

New member
ביטחון עצמי

התשובה שלי היא לא, ביטחון עצמי גבוה לא בא מולד עם זין גדול. אז מה כן קורה? החברה מלמדת אותנו שזין גדול זה משהו נחשק ומוערך ואז אותו בחור מפתח אגו, ואז מתפתח תסביך הפוך:
גברים בעלי זין גדול נוטים לא להתאמץ בזוגיות בגלל ש"יש להם זין גדול" ואילו בחורים עם זין ממוצע ומטה יתאמצו פי אלף, יפנקו, יזמו, ירדפו - מה שהופך אותך למאהבים יותר טובים.
אותו תהליך קורה גם לבחורות ממש יפות מגיל צעיר, מכניסים להן לראש שכולם רוצים אותם ואז הן הופכות להיות ביצ'יות קשות להשגה שמחכות לסוס הלבן, זה עם הנסיך שיושב עליו.
כמובן שאני מדברת פה בהכללות מטורפות ויש המון המון המון יוצאים מן הכלל.

תשים את הגברים האלה שבארץ נחשבים בעלי זין גדול בשבט באפריקה ונראה כמה ביטחון עצמי יהיה להם.......

אוהדאדם

New member
לאפריקאים אין זין ארוך מהממוצע

אלא שכאשר הוא רפוי, הוא במצב ארוך יותר - במצב זקור הם מגיעים לאותו אורך ממוצע כמו אירופאים, אבל הם לא "מתקצרים" באותו האופן.

orald

New member
לי יש תסביך זין אחר.

העובדה שבכלל יש לי זין.

orald

New member
כן, אבל רוב האנשים עדיין לא הפנימו.

ולא רק בזין, ברוב הדברים זה נכון שאנשים רוצים גדול יותר.
למוח הקופי הפרימיטיבי גדול יותר זה עדיין מרשים וטוב יותר.

למעלה