תסביך אמנון ותמר.

תסביך אמנון ותמר.

אחרי שאמנון שכב עם תמר, נמאס לו ממנה. ומכאן השם. אז אני סובל מהתסביך הזה. אבל הרבה לפני הסקס. התחלתי עם מישהי, נטע. (לא ברר, לא הנטע ההיא, נטע חדשה) חמודה חמודה חמודה חמודה, חכמה ונבונה, יפה, ומבית טוב. היא די נענתה לי, אך בסוף השיחה לא בקשתי טלפון, ולא בגלל שהשתפנתי. כאילו אני צריך רק שהיא תגיד כן, ופתאום כל החשק יורד לי. וזו ממש לא פעם ראשונה שזה קורה. ממש ממש לא. זה מאוד מוזר בעיני. ומעצבן. חוץ מזה, שיש לי איזה פאק בקטע של להתחיל עם בנות. אני לא יודע איך לעשות את זה.- אוקיי, עכשיו כל מי שמכיר אותי מתגלגל מצחוק. אבל רגע לפני שאתם צוחקים. אני לא מתבייש. ואני לא מפחד מסרוב (לסרב?! לי?! משהו לא בסדר אצלה...) אז אני מתחיל עם זה טוב. אבל בשלב השני, בו משהו אמור להמשיך, אני פשוט נתקע ואין לי מושג מה "צריך" לעשות. לבקש טלפון? בפעם האחרונה שעשיתי את זה הבחורה כמעט חטפה שבץ (אז מה אם היא הייתה בת 14, היא נראתה יותר). מנטע לא בקשתי טלפון, ועכשיו לא יקרה כלום אם לא אבקש. אבל אני בכלל לא יודע אם אני רוצה לבקש. איך זה עובד, אני מבקש ואז מדברים? או קודם נפגשים, ומתי יודעים אם זה הולך? ואם אני רוצה שזה ילך והיא לא? ואם הפוך? אוף. עוצו לי עצה.

נצל"ש. הרהורים על אמא.

כמה אירוני הקשר בין שתי ההודעות. אמא שלי אמרה: "אם הייתי יודעת שהדרך בחרת בה, תהיה טובה לך ותהיה בה מאושר, אני אהיה מאושרת באמת. אבל אני יודעת שזו לא דרך טובה ולכן אני מפחדת" זה מאוד מעניין. (רציתי להמשיך, אבל התפקיד מחייב, אז זזתי).

תגיד לה

נראה לי שבא לי להכיר אותך יותר, בא לך לצאת לאיזה ערב לבית קפה? כן?, אז מחר בערב קבענו? יופי. תביאי את הטלפון כדי שלא נתברבר בדרך.

מדהים.

מדהים כמה שזה עוזר כשמספרים משהו, והשני מגיב, וכשאתה רוצה לענות לו פתאום מתבהרים לך כמה דברים. התגובה האינטיקטיבית (וכנראה האמיתית מאוד) שלי להודעה שלך הייתה: אני רוצה שזה ישאר בפנטזיה כי אז זה לא יכול לההירס, אם אני לא מזמין אותה לקפה, לא יהיה מצב בו השיחה תהיה משעממת, אם אני לא מבקש את הטל', לא יהיה מצב בו לא ארצה אותה. זה בדיוק אני, משאיר את הכל בעולם הדמיון במקום להתעסק במציאות כמו ילד גדול. אתה מבין?! במציאות בה אנו חיים, קורים המון דברים, פעם טובים פעם רעים פעם מצליח ופעם לא מצליח. ואני מפונק ורוצה שהכל יהיה ורוד. אבל זה לא מציאותי!!! היא מוצאת חן בעיני? כן. אני מזמין אותה. (עכשיו רק נותר לברר באיזה יום היא תהיה בעבודה.)

מעולה

אז תדווח לנו באיזה יום היא הייתה ולמתי קבעת איתה, פרקטיקה זו הדרך היחידה להתקדם בחיים.

Bazooka Jane

New member
ותראה את הסרט המקסים אמלי

על בחורה שקצת מפחדת להתחיל לחיות את החיים שלה בעצמה

ראיתי מזמן - מקסים.

ממנה למדתי לבדוק איכות של קרם ברולה ע"פ קולות הפצפוץ שהוא משמיע:)

הומו ../images/Emo8.gif

maybe you don't like the pussy and you're all about the cock... <מישהי שרואה יותר מדי סרטים של קוין סמית'> נ.ב. ממתי לעזאזל ילדה בת 14 היא בחורה? ובכלל אתה בטוח שזו היתה ילדה אולי היא היתה ילד? לא שיש בזה משהו רע, לא הכי חוקי, אבל מי מאיתנו לא עבר אי פעם על החוק, ובמיוחד שיש לך סיבה טובה כמו ילדה בת 14 שנראית יותר. וכדי לא להרגיז יותר מדי את חובבי ה-PC בפורום, אני לא אבקש פרוט, מה בדיוק היה יותר...

הומואית../images/Emo68.gif

חה חה חה, מצחיק מאוד. זה פחות מצחיק מהבעת הפנים שלך כשעניתי לך בפשטות "כן, אני הומו". לא הומו, אבל בניגוד להרבה אחרים, מתלהב גם מיופי גברי. ובהחלט מסוגל להתחיל לדבר עם מישהו בגלל שהוא יפה. (שמת לב שכל ההודעה שלך היא ב"נ.ב"?) אוקיי, לא בחורה, נערה. כשהצעתי לה לצאת התשובה הייתה "אני לא יוצאת עם בנים"
. מה היה יותר? הקול. באמת. שרנו יחד באותו הרכב (אפילו המנצחת אמרה, "אתם חמודים יחד") והיה לה קול מאוד בוגר ומלא, יחסית לגילה.

אמנון אני חולה

אַמְנון אֲנִּי, חולֶה קִרְאוּ אֱלֵי תָמָר / כִּי חושְקָהּ נָפַל בְּרֶשֶת וְגָם מִכְמָר. רֵעַי מְיוּדָּעַי אֵלַי הֲבּיאוהָ, / אַחַת שְאֵלָתִי מִכֶּם אֲשֶר אומַר: קִשְרוּ עֲטֶרֶת עַל ראשָה וְהָכִינוּ / עֶדְיָהּ וְשִימוּ עַל יָדָהּ בְּכוס חָמָר. תָּבוא וְתַשְקֵנִי, אוּלַי תְּכַבֶּה אֵש / לִבִּי אֲשֶר בִּלָּה בְשָרִי אֲשֶר סָמָר.

הכניסיני - ח.נ. ביאליק

הַכְנִיסִינִי תַּחַת כְּנָפֵךְ, וַהֲיִי לִי אֵם וְאָחוֹת, וִיהִי חֵיקֵךְ מִקְלַט רֹאשִׁי, קַן-תְּפִלּוֹתַי הַנִּדָּחוֹת. וּבְעֵת רַחֲמִים, בֵּין-הַשְּׁמָשׁוֹת, שְׁחִי וַאֲגַל לָךְ סוֹד יִסּוּרָי: אוֹמְרִים, יֵשׁ בָּעוֹלָם נְעוּרִים – הֵיכָן נְעוּרָי? וְעוֹד רָז אֶחָד לָךְ אֶתְוַדֶּה: נַפְשִׁי נִשְׂרְפָה בְלַהֲבָהּ; אוֹמְרִים, אַהֲבָה יֵשׁ בָּעוֹלָם – מַה-זֹּאת אַהֲבָה? הַכּוֹכָבִים רִמּוּ אוֹתִי, הָיָה חֲלוֹם – אַךְ גַּם הוּא עָבָר; עַתָּה אֵין לִי כְלוּם בָּעוֹלָם – אֵין לִי דָבָר. הַכְנִיסִינִי תַּחַת כְּנָפֵךְ, וַהֲיִי לִי אֵם וְאָחוֹת, וִיהִי חֵיקֵךְ מִקְלַט רֹאשִׁי, קַן-תְּפִלּוֹתַי הַנִּדָּחוֹת.

אתה בטוח שזה לא

הכניסי בתחת כנפך? היי לי אם, ואחות... ויהי חיקך, מקלט, ראשי... רק צריך להמשיך

חלמא טבא חזית

מן שמיא מזמנין לך במהרה מורה שתעשה לך מבחנים עמוקים בלשון עברית..

ניבא ולא ידע מה ניבא

אתה לא תאמין, אבל באמת קמתי הבוקר עם סיוט רציני מאד. הייתי מזועזע. עד עכשיו זה לא עבר לי עכשיו שאני רואה את ההודעה שלך, אני מקוה שאוכל להרדם בנחת. ויה"ר שינופפו לך מן שמיא רגלי זהב רבות אכי"ר.

stאסתי

New member
מפנטזיה לא יצא ילד

(מה הסיכוי שהמקרה של מרים יחזור על עצמו?) וברצינות... ברור שהרבה יותר בטוח להישאר עם הפנטזיה מאשר להתאכזב אבל מישהי חכמה אמרה לי שבאכזבות צריך אימון,זה כמו שריר שצריך לאמן אותו עד שיפסיק לכאוב.ואיך עושים את זה אתה שואל? מאתרים מישהי שברור לך שתאכזב אותך,ברור לך שהפרטים נראים יותר מדי טוב ושאין סיכוי שזה טוב כמו שזה נראה ודווקא איתה תאזור אומץ ותשאל אותה אם בא לה להיפגש.כן, רוב הסיכויים שתתאכזב אבל מהפעם השלישית זה קצת פחות כואב... (אני עשיתי את השלישית השבוע,התאכזבתי וזה היה נסבל...) ואם סמנטיקה זה הנושא הבעייתי במקרה הזה אז הנה כמה משפטים שבתור אשה הייתי מגיבה להם לא רע. 1. היה לי נעים לדבר איתך,בא לך להמשיך את השיחה במקום אחר? 2. מצאתי בית קפה חדש וטוב.בא לך להיפגש שם מתישהו? 3. והישיר ביותר- אפשר לקבל את המספר טלפון שלך.אני אשמח להמשיך לדבר איתך... איש,שיהיה הרבה הצלחה ושהפנטזיה תהפוך למציאות יותר טובה ממנה.

stאסתי

New member
חח חצוף קטן

משתמש בניסיון שלי בלי אישור.אני רוצה עמלה!!!

למעלה