תסבוכת ושאלה

גן חיות

New member
תסבוכת ושאלה

וינסנט החתול הגיע לבגרות ועבר לפני שבוע וחצי ביום שלישי ניתוח סירוס אצל ווטרינר פרטי. זה לא אותו ווט שמטפל בשאר הבע"ח שלי. הוא זה שפניתי אליו כאשר מצאנו והצלנו את וינסנט, כאשר לא שיערנו שהוא יתקע אצלי, והתכנון המקורי היה מציאת בית או חזרה לרחוב. בכל אופן, הרגשתי שמגיע לו התענוג לטפל בחמוד. התסבוכת: וינסנט לא החלים כראוי ונזקק לאנטיביוטיקה משבת לפני שבוע. הוא אמור לקבל חצי כדור קלידמצין פעמיים ביום. הוא קבל פעם אחרונה לפני יומיים כי הוא פשוט בורח כל פעם שרואה אותי. עכשו הוא קצת נרגע. האם אפשר או צריך לחזור לתת לו? או שכבר אין טעם אם הוא עושה רושם שמרגיש טוב?? הווט שטיפל אמר מהשהו שגרם לי פחות להרגיש נוח לפנות אליו, ולא נעים לי לפנות לווט "הרגיל" שלנו כי הוא לא הווט המטפל. אז אני שואלת פה. לתת או לתת קלידמיצין אחרי הפסקה של יום וחצי? תודה

ענית בסוף על השאלה שעמדתי לשאול

שזה למה את לא פונה לוטרינר שסרס. לא פשוט לי להגיד לך, כי אני ממש לא יודע מה היה שם שגרם לו לתת את האנטיביוטיקה. האם היה זיהום מקומי, או משהו אחר? מה היו הסימנים כשהוא לא התאושש יפה? למה דווקא קלינדמיצין?

גן חיות

New member
המשך

כאב לחתול והוא לא יכל לקפוץ. לא יהיה חום. בבדיקה הווטרינר אמר שיש מוגלה וזיהום בניתוח. קלינדמיצין ולא אנטיביוטיקה אחרת? לא יודעת בדיוק למה. הוא הציע טלפונית שאתן צפורל או מוקסיפן, אבל לא היה לי. כשהגענו לבדיקה ספר לי כדורי קלינדמצין ונתן.

למעלה