תנקו בנות תנקו

קרוואלה

New member
תנקו בנות תנקו../images/Emo6.gif

מעניין מי מתכוונת לנקות את הפורום לפסח
אוחחחחחחח המחשבה עליכן מסריחות מאקונומיקה מעלה בי את הרצון ל..
ורק לשם תזכורת בנות מקל המטאטא או המגב מיועד על מנת שיהיה לכן קל לשטופ או לטאטא :))) שלא תטעו לי חס וכרפס ותעשו מעשה שטות אם המקל
אחחחחחח איפה איפה הןןןןןןןןןןןן הבחורות ההן עם הקוקו והסרפן...עם הטוריה והשבריההההה....... יאללה לעבוד לעבודדדדדדדדדדדדדדד:))) אני בינתיים משגיחה עליכן מפה !! ערב נעים לכולםם

היי קרוואלה ../images/Emo20.gif

סיימתי להיום... אני אפילו אחרי מקלחת
ורק שתדעי לך שאני לא מסריחה מאקונומיקה
מסיגריות... כן, אבל לא מאקונומיקה
הילדים עוד מעט יגיעו כבר אחרי ארוחת ערב, ואז תתחיל החגיגה לה לה לה לה תראי מה מצאתי לך

קרוואלה

New member
ערב טוב חיה../images/Emo24.gif

יפה לך אחרי מקלחת :)) טופ נו אז הסרחת מאקונומיקה....העיקר שאת אחרי.. זה בטח מאחתוש וטאק הריח החזק הזה של האקונומיקה:)) נחמד זה שהילדים מגיעים שבעים ומרוצים... אני אישית מתה על זה ככה מקלחות ולמיטה:) נחמד שמצאת לי מכשפה ..אבל מה שאני מחפשת זה כושי:( אז בין סיגריה לסיגריה תחפשי לי אחד מי יודע אולי בעקבות הניקיונות לפסח מישי העיפה את כושי :))

טאKילה

New member
שום אקונומיקה

(לא מודה) ושום ריח, לכי לישון סאמק!!! בובע, כלומר מכשפה על מטאטא כמובן.
ערב טוב לכולם

קרוואלה

New member
פ-יכסססססס....

ידעתי זה ממך הריח:))) אויש די די דייייייייי הגאונות שלי מתישה אותי:)) ערב טוב טאק}{}{}{

ערב טובבבבבבבבבבבב../images/Emo24.gif

מחר בבוקר יש לי הרמת כוסית עם ההנהלה..
בדכ מצפים מהמנהל להגיד כמה מילים אבל אני לא מתה עליהם,על ההנהלה החדשה.. הם גם לא מכירים אותי ואת ההומור הציני משהו שלי ובקיצור בא לי להרים אותם..
אגב נקיון פורום לפסח.... נראה לי החמץ הלך לבד...
ערב טוב לכולנו

לילה טוב.. :))))))

וואי וואי לא מצליחה להרדם מרוב התרגשות.. .. הלב פועם במהירות.. .. עוצמת עיניים וכל מה שעולה לי זה המבט שלו.. .. יששששששששש.. .. מחר בע``ה הוא באאאאאאאאאאאא.. .. לילה טוב וחלומות מתוקים ביותר..

טאKילה

New member
הופה על המתרגשת...../images/Emo3.gif

הנה הגיע כבר מחר זה היום:) לילה נעים

למעלה