תנסי לבלבל אותה...

טיטי34

New member
תנסי לבלבל אותה...

כותבת לך מנסיוני האישי... היא אומרת לך שהיא לא רוצה?!? בשיא הקוליות כולל חיוך תגידי לה "בסדר" תוסיפי איזו הערה קטנה בלי הרבה תשומת לב יתרה, תלכי ממנה ותתעסקי במשהו אחר כאילו וכלום כלום כלום לא מפריע לך...לדוגמא: לא רוצה לצחצח שיניים? "בסדר, תלכי לישון אבל תדעי שהחיידקים יעשו מסיבה בלילה על השיניים שלך" ותלכי. לא רוצה לנעול נעליים? "בסדר, אבל תדעי שזכוכית יכולה להיכנס לך לרגל" ותעזבי אותה.. וכו' וכו'... מבטיחה לך שזה כ"כ יבלבל אותה - גם כי היא רואה שהיא לא מקבלת את התשומת לב שהיא כביכול דורשת וגם כי זאת הפתעה - מבטיחה לך שאחרי הסצינה שהיא עושה על "לא רוצה" היא תעשה סצינה שהיא "כן רוצה".. וחוץ מזה ובאמת סליחה שאני מרשה לעצמי לכתוב את זה - אני קוראת ועוקבת אחרי הפורום הזה עוד מחייו הקודמים אבל יש לי תחושה שאת מנהלת את חייך ואת חיי הבנות שלך בצורה מחמירה מידי... תרפי מקסם קסם היא בסך הכל - בסך הכל ילדה בת 4.5 - קחי את הכל בפרופורציה מה זה 4.5???התפקיד שלה כרגע בחיים בין השאר זה למרוד ולחפש את הגבולות - תני לה קרדיט על זה אני חייבת לכתוב לך שאני לא כותבת מתוך העברת ביקורת עליך אלא רק מתוך מקום של רצון להקל עליה ובעיקר עליך

למעלה