תנסה דבר חדש

gingy48

New member
תנסה דבר חדש

אולי במקום לבחור את איש השבוע בוא לבקר בביוב של נוה זית. אולי תנסה באמת דבר חדש בפורום ותארגן אנשים למען עיר נקייה יותר. מה שאתה מנסה לעשות זה לשמור על פורום נקי ממלחמות אבל מתי ראית את העיר לוד נקייה ולא רק מאנשים ששפתם יפה תנסה למצוא פינה נקייה בעיר. תנסה כאן בפורום להזיז דברים באמת רציניים שיעזרו לעיר לוד. מתי קמת מהכסא ויזמת סבב ביקורים במקומות המגעילים בעיר לוד. ג'ינג'י תעשה מעשה אחרת מישהו......

גי'נגי 48

להעלות תמונות של הדברים המכוערים כאן בעיר זו לו גבורה גדולה , על כל תמונה שאתה תעלה יהייה מי שיעלה 20 תמונות של פינות חמד כאלו ואחרות כאןבלוד . אם תראה את העיתונים המקומיים הם ממש מלאים בתמונות כאלה , של הטוב והיפה בעיר. עם גישה כמו שלך בטוח שלא תשיג את מטרתך, יש מי מבין בכירי הרשויות כאן שקורא את הנאמר כאן בפורום , ואז באופן פלא דברים זזים לחיוב (אתה יכול לשאול עוד מתלונן על מפגעים כמוך ,שהעלה לכאן תמונות וביקש לתקן את המפגעים זה אומנם לקח זמן מה ומפגעים אלה תוקנו). פשוט , מה שאני מציע לך זה לשנות את הגישה שלך לבעיה , ואז תראה איך באופן פלא הדברים נפתרים על הצד הטוב ביותר.

פינות חמד בלוד?!

גיא אני מציע להוסיף גם את בדיחת השבוע בנוסף לאיש השבוע. סגן ידידי אני לא יודע אם אתה חי בלוד אבל אם כן אתה בחור אופטימי חסר תקנה.התמונות שהעיתונים מלאים בהם הם רק בית התרבות והכניסה לעיר שגם התחזוקה שלהם צולעת.העלתי פה בפורום לא ממזמן תמונות של השכונה שבה אני גר ולא היה שמץ של התייחסות מאף גורם בעירייה ואם אתה חושב שזה מעניין אותם אתה טועה כי את עיריית לוד והעומד בראשה מעניינים רק קומבינות ובטלנות,אם אחרי כל השנים שבהם בני רגב ממלא את תפקיד ראש העיר לא התפכחת אז אני באמת לא יודע מה יגרום לך להתפכח מהאשליה שאנחנו כתושבים מעניינים מישהו בעיריה. נ.ב. אני מוכן לשים כסף על זה שעל כל פינת חמד בלוד יש 50 פינות ממש לא נחמדות שג'ינג'י יכול להביא לך.

למעלה