תני גז

Indian woman

New member
תני גז

בעודי רוכבת להנאתי בשביל האופנים בחזרה מקניות , רוכב קטנוע ערס שמנמן וגוץ עם קסדה על הראש יורד מהמדרכה למסלול בלי להסתכל וכשאני דפקתי צעקה ,היי תסתכל ,פתח עלי פה ״ יאללה יאללה תני גז״ למה למה אני צריכה להתקל ביצור כזה אהה?? זה בגלל שאני אישה או בגלל שאני רוכבת או?

steiff

New member
לא זה ולא זה

זה לא בגלל שאת אישה ולא בגלל שאת רוכבת אלא בגלל שהוא ערס.
על ערסים אסור להעביר ביקורת כי הדימוי העצמי שלהם כל כך נמוך (בצדק) שאין להם את היכולת להתמודד עם המציאות.
אז יאללה סעי-סעי ותני לערס להמשיך להיות ערס.

Goat On Bicycle

New member
אל תקחי את זה אישי

יש כולירות כמוהו. גם אני ספגתי את הג'ורה של אנשים כאלה.
להתעלם ולהמשיך.. למרות שזה מביא עצבים

גם וגם

אבל היי, כמו שנאמר לא לקחת אישי או ללב ולא לענות לערסים למינהם..שלא להסתבך איתם (בינינו מה את צריכה את זה)
אלא אם כן עקף בחוצפה (לצלם את המספר קטנוע ולהתלונן)

היה לי קטע ברכיבה ביום חמישי,
איזה סתומה ברכב של אבאל'ה, לא מספיק חונה לי בחצי הנתיב, גם מתעסקת לה באייפון המזורגג שלה, בלי איתות...לקחתי בחשבון שהנעל עוד תרצה לצאת, אז רכבתי מצד שמאל ליד הקו (מזלי לא היה רכב ממול) בכל אופן, החמודה איך לא?! הייתה חייבת לצאת מה"חניה" אל הנתיב. אני כמובן צעקתי לה, "לא נורמלית"!!
מה החצופה הזאת עשתה, במקום להתנצל (כן בטח) או לשבת בשקט..התחילה לצפור לי ברמות הזוייות שאין דברים כאלה..(אני רוכבת מופרעת, אני ממש לא דוגמה, וכן אני לא סופרת אף אחד או אחת-מי שטועה, הלך עליו) נראה לך ששתקתי...ממממ לא! כל מילון הקללות בכל השפות רצו בשעה 7:00.
אחרי שנמאס לה לצפור, עקפה אותי, על הקסקס הרגשתי את המראה שלה.
האם וותרתי על זה? גם לא!
רדפתי אחריה, עד הצומת, קלטתי את הנעילת הדלתות. צעקתי עליה על העקיפה המפגרת שלה..היא בחוצפה שלה צוחקת ...ווואי עלה לי הסעיף..ישר בעיטה בפגוש!
נבהלה, עלתה על המדרכה וברחה.. כמו שאמרתי, אני לא דוגמה טובה, יכלתי לצלם את המספר רכב שלה ולהתלונן.
אבל לא בטוח שהייתה לומדת לקח. אולי שעכשיו שתראה רוכבי אופניים תתן כבוד או שלא.

כל יום רבה עם מפגרות ומפגרים אם זה על הכביש או על השביל. אם לרוץ הם/הן לא יודעים/ות אז לנהוג?!

Indian woman

New member
אנחנו פתיל קצר

בעלי תמיד אומר לי ״ בסוף עוד ירביצו לך ״ מענין היה לראות אותך דופקת את כל הברכות שם ״

Goat On Bicycle

New member
הזכיר לי

פעם רכבתי על הכביש (בדר"כ אני רוכב על הכביש, שם מקומם של האופניים לפי דעתי כשאין מסלול אופניים), בכל אופן, מישהו התחיל לצפור לי, וזה לא שרכבתי לאט, אני המשכתי לרכב, הוא התחיל לעקוף אותי ולעשות לי את הקטע הזה של להסיט את ההגה לכאילו רוצה להתנגש בי. אז עשיתי לו דבר דומה בחזרה ואז קלטתי שאני בכלל על האופניים D:

בדר"כ אני גם לא עונה, אין טעם להיכנס לזה. אבל לפעמים הסעיף באמת עולה..

vjoded

New member
בשנת 2005 עשיתי ככה באיילון,עם אופנוע 500 סמק

לנהג ערס שצפר לי בפראות ונצמד אליי, סתם כי נסעתי לאט מידי לטעמו,בנתיב הימני, הכביש היה ריק, הוא התעצל לעקוף
דפקתי ברקס חזק, הסתכלתי במראות היטב! ברגע האחרון נתתי מכת גז עוצמתית, הוא נאלץ לדפוק את הברקס של החיים! ברמזור ביציאה של דב הוז, הוא בירך אותי בשפע "ברכות", היה בהלם מהטירוף שלי!

בטח הוא קצת התבאס

שהוא שמנמן וגוץ ואילו את גבוהה ורזה ועוד אישה ורוכבת, יאללה חתיכת יצור על!

Indian woman

New member
היה מתאים לפגוש אותך

ברחוב ולראות אותך מגיב את אותה תגובה עלובה שלך . מנסה להגיב ולא מוצא סיבה . עצוב ממש . אתה מסוג האנשים שמורידים אנרגיות ומורידים חשק לכתוב בכלל . הלו לא מתאים לך ,אל תסתכל על מה שכותבת ,פשוט מזה איןןןןןן

אישה אינדיאנית יקרה

אולי לא השכלת להבין עדיין את המדיה הזו-לידיעתך זהו פורום ציבורי בו קוראת כלל האוכלוסיה-גוצים/שמנים/בעלי חריץ במכנסיים/ בעלי גרביים אפורות ולא רק החברים המגניבים/רזים/גבוהים/בוקרים/ אינדיאנים/כל התשובות נכונות.

את לא בסלון! והרוב המכריע פה הוא לא חבר שלך למרות שסיגנון החשיבה הזה נחמד מאוד אז אולי כדאי לשקול קצת יותר את המילים.

Indian woman

New member
עדין מחפש שם , אני ממליצה לך בחום

עם חיבוק ונשיקה להמשיך לחפש שם !
אתה יודע אני אגלה לך סוד , אני 1.60 אחלה גוצית
ואני לא עור ועצמות !
טוב לי בגוציות שלי , אני אוהבת את הגוציות שלי , אני אוהבת את האופנים הגוצים שלי , את הקסדה הגוצית שלי , את החליפה הגוצית שלי .
ואני אוהבת גם גוצים בדרך כלל הם מקסימים .
יש כאלה גברים (או נשים היום לצערי ) שרואים להם את החריץ
ולדעתי יש להם אחלה טוסיק , אז קח דברים
בקלות כמו שאומרים .
ותחפש שם למען השם !

למעלה