תניס, התחמן ה"מיוסר"

חפרפר

New member
תניס, התחמן ה"מיוסר"

תניס חצי-אלף, המנהיג הבלתי מוכתר של חבורת הרומח, מצטיין באופי קצת דכאוני, דילמות פנימיות, ומיוסרות כללית. האמנם? או שהכל הצגה אחת גדולה? זה שתניס הוא חצי אלף, אנחנו יודעים. מה שלא ידענו, שהוא גם חצי פולני. באמצעות יצירת רגשות אשם אצל חבריו, ואווירה כללית של "אני כל כך מתלבט, אז כדאי שתעשו מה שאני אומר" הוא מנהל ומתמרן אותם כרצונו. גם על בחורות הוא הפעיל את הטריק החבוט הזה - וקיטיארה הפרחה ולאורנה הכוסית נפלו בקסמיו המפוברקים של ה"גבר החדש" המתלבט והמיוסר. תניס, במסווה של אומללות הנאבקת בעצמה ותוך פיזור רמזים על ילדותו הקשה, שולט ומתמרן את חבורת הרומח בהתאם לאינטרס שלו. וכשזה מתאים לו, אז הוא זורק אותם והולך לעבוד בשביל טאקיזיס. כמובן, שאחר כך זה רק מוסיף להילת "המתלבט המיוסר" שלו, וזה שהוא "נזכר לחזור" אל ה"חברים" שלו בזמן הנכון, רק מוציא אותו גיבור בעיני כולם. כמובן, שהגנים הפולניים שלו מביאים אותו לרמוז שכל עיטורי הכבוד והפרסים שקיבל זה סתם מעיק והוא לא מתלהב מזה, אבל כמו תמיד אצלו, זה הכל הצגה.

Landei

New member
אל תשכח את היער הקודר...

"בחירה יפה אתה משעיר לנו, חצי-אלף" מדבריו של רייסטלין לפני הכניסה ליער הקודר, כשתניס מסרב להמשיך לשאת באחריות עליהם "למות מהר או למות לאט!"

Ophel McNeil

New member
ואני חושבת שהוא מגניב. ../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

(לא, סתם. אבל אתם לא באמת מצפים שאני אתחיל להתווכח על השטויות האלה, נכון?...) וחוץ מזה, חפרפר, שכחת להוסיף סעיף בו כתוב שתניס הוא השטן וגם גולש במייקרוספט.

למעלה