תנחשו

8ar8ie

New member
תנחשו../images/Emo190.gif

טרללה טרלללללללה
לא ניחשתם
טוב נו...
נגלה לכם
שרשור לבוש לא כזה מסובך... כל אחת משרשרת איך שהיא לבושה היום (בלי לשקר:]), אפשר להוסיף תמונה. אז מה הרעיון??? דבר ראשון זה מעניין זה נותן השראה וזה. דבר שני... השלב השני זה שבעצם כל מי שרוצה משרשרת
(טוב... או משו אחר) למישי שהיא אהבה תלבוש שלה ואז היא צריכה להכין דולי שתהיה לבושה כמוה ולשרשר לשם!!! אבל רק אחת לכל לבוש.. שיהיה מעניין מגניב נכון? אז שתפו פעולה ואז אולי נפתח את זה שוב מתישהו:p (יש אישור לא לדאוג)

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif מגניב

אוקיי אז 'ני לובשת גופייה לבנה מכנס קצר לא צמוד בצבע כחול כהה גרביים קצרות בצבע כתום ואיפה שהאצבעות והעקב צהוב ושרשרת עם פנתוגרם

../images/Emo204.gifשווה =]]../images/Emo108.gif

כי BLACK PEARL666 אמרה מגניב וגם אני רציתי להגיד מגניב..ממ..אז אמרתי שווה
טוב.. מממ.. אני לובשת גופייה שחורה ושורט בצבע חאקי(מין בז' כזה למתקשים) עם כיסים גדולים בשתי הצדדים כפכפים כחולים עם פרחים(אל תשאלו
) וקשת ורודה אה ויש לי משקפיים אדומים
יש לי דוגמאות ללבוש יפה שאני מתלבשת בדרך כלל חחח זה בטח נותן יותר השראה

Karin917

New member
..

גופייה כתומה ומכנסיים קצרים בצבע תכלת עם ציור של מיני מאוס. וגם שרשרת עם פיה.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני ../images/Emo3.gif

אני עדיין עם פיג'מה
אבל לא נורא: -שיער חום אסוף בעגבניה. -חולצה לבנה עם הדפס של פו הדוב. -בוקסר אפור עם הדפס מוזר כזה של דברים מורים באפור כהה וכחול. -3 צמידים על יד ימין. -משקפיים עם עדשות מלבניות קטנות אבל מעוגלות בפינות, בצבע בורדו מתכתי. -עגילי פרח קטנים וצמודים באוזניים בצבע כסף. זהו
צירפתי תמונה לבגדים, כי התיאור שלהם עלוב

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifתודה ../images/Emo9.gif

אני גם אוהבת אותה :) יש לי אותה מכיתה ג' בערך XD פעם היא הייתה כותנת לילה אבל עכשיו היא נהייתה טוניקה והצאוורון חנק אותי אז פשוט 'השחטתי' אותה קצת- גזרתי את הצאוורון וקיצרתי אותה

../images/Emo47.gifנחמד ../images/Emo9.gif

לובשת תחתונים זנותיים וחזיה מפלסטיק. OO לא! שמלת נשף מדהימה אם קשקושים (אבל יפים) בצבע חום בז. OO לא! אולי... פיג'מה בצבע צהוב לימוני, והמכנס בעצם מורכב מעלים עלים! OO לא! XD כן... אומ... מה אני לובשת? אומ.... אומ.... אומ........ אוקיי: חולצה לבנה בייתית, באמצע יש סמל גדול של תורכיה ומעל כתוב תורכיה באנגלית כזה... (הסמל זה אדום כזה... כמו של תורכיה
) מכנס: מכנס שחור קצר לפני הסוף יש לי פס כתום, ובצדדים יש לי פסים ירוקים... נעליים: נעליים שחורות עם ציורים של פוקה
כן אני מוזרה. עם השעון הוורוד המגניב שלי D: ואם זה עוזר אז הרגע שמתי מחזק לציפורנים
ואם מותר להגיד אז השיער שלי אוסף במן גולגול מבולגן OO

למעלה