Beautiful Nightmare
New member
תנחשו מה?
ספ-ספ-ספושית היא ילדה של חלומות
(טל, אם את קוראת פה - תראי למה גרמת! עכשיו אני לא מפסיקה לשיר את זה בראש בכל פעם שאני מדברת אליה) אז מהההה? היום את בת 18, הא? איזה כיף! איך נחגוג לך את החוקיות? לבוא אלייך ב12 יהיה גניבת רעיון, אז אני אבוא אלייך מחר עם בלונים (אלו ה-אלין. סתם) טוב בקיצור ולעניין- היום את חוקיות, זהו יום גדול וחשוב בהיסטורית העם היהודי. ובנוסף לכך יש לנו תגבורים באזרחות, איזה כיף?! תנצלי את היום הזה כמה שאפשר, אני אפילו מרשה לך להבריז מהתגבורים. תחגגי, ותשמחי ותחייכי ותשכחי מכל הרע שמסביב, אם יש כזה. קולטת איזו זקנה את? אוטוטו מחליפה קידומת. מסכנה. וקולטת כמה ימי הולדת שלך עברת בעמוד הזה? D: זה דיי משעשע כשחושבים על זה. טוב, סטיתי מהנושא. חזרנו ליום הולדת; תמשיכי להיות כזו צינית-מצחיקה, תפסיקי להיות ממורמרת ואדישה, תתחילי לקחת דברים ברצינות ולקחת את עצמך בידיים (מדובר בלימודים כרגע, וזה), תמשיכי תמיד להיות כזו אחלה חברה שמקשיבה ויודעת להגיד את הדבר הנכון. סתם לידע כללי, שתדעי, שבגלל שלא הבאת לי ליום הולדת את הדבר ההוא שביקשתי ממך כשישנת אצלי (נו אז, כשהיינו אני את ויער) - אני לא מביאה לך כלום! תהיי בלי מתנות השנה. ולא עושים לך מסיבת הפתעה במדורה יותר. אבל בכל אופן, תשתדלי לשמוח, אפילו לבד
אוח, ממש לא הולך לי עם הברכה הזו, כמה זיוני שכל ;(. קיצור, חבר'ס לספיר יש יום הולדת היום היא בת 18 וזה זקן אז תכתבו לאט, באותיות גדולות ומילים ברורות ברכה קצרה ומעניינת, כדי שהיא תבין והכל. ותאחלו לה לא למות.
שיהיה יום הולדת שמח!
והלוואי שלא יאנסו אותך לעולם. באהבה אין סופית הילה.
(
) יאללה, תזרימו ברכות.
ספ-ספ-ספושית היא ילדה של חלומות