תנחשו מה........

ParanoidLq

New member
לא הבנת אותי (חמודה)

ברור שזה מזיז לי אבל תפסיקי להיות כזאת קטנונית ולקחת ללב דברים טיפשיים שאומרים. פשוט לא מגיבים וזהו. אבל הוא אמר את זה אחרי שהתחלתם לקלל נכון כולנו מעוצבנים עליו אחרי מה שהוא אמר אז וקיללנו אותו אז מספיק.

NiKi†a

New member
אין בעיה חמודה../images/Emo9.gif

חחחחחח...לי היא מרשששה....וגם לא ממש מעניין אותי אם היא מרשה לי לקרוא לה ככה או לא, היא עדין חמודה

Hurakano

New member
אין כסף ?

כואב הלב להוציא 80 שקל פעם בשנה/שנתיים/יותר על דיסק מקורי ולעשות כבוד ללהקה אהובה, אבל אין בעיה לשלם 100 שקל בחודש על אינטרנט מהיר כדי להוריד את כל האלבום.... מעריץ בלי כסף זה מעריץ שמקליט שירים מהרדיו כשיהיה פה אחד כזה, אז באמת לא יהיה מה לדבר יום טוב לכולם

Deore

New member
מקסל לא דיסקים על רמה.....

אם כבר רמה אז סילבר ליין, סוני, סאמסונג, טי.די.קיי אני חושב שגם בנק וגם msi . וזהו אני לא משתמש בדיסקים אחרים... תסכימו שהדיסקים של אופיס-דיפו הם פשוט פלסטיק מצופה נייר כסף

הריב לא על זה בכלל...../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

הריב הוא על גולן הילד המסכן שנדחף לפורום שהוא לא רצוי .... כל השאר סתם שטויות...

olly v

New member
אממ...

אני חייבת להסכים בקשר לדיסיקם....אנחנו לא חייבים להוציא כסף כשאין... אפשר להעריץ להקה , לאהוב אותה , לשמוע את המוסיקה שלה גם בלי להוציא גרוש...זה לא אומר שאנחנו קמצנים , או לא מכבדים את הלהקה... זאת פשוט גישה שונה....

למעלה