תנחשו מה........

girlKK

New member
תנחשו מה........

יש לי את הדיסק!!!!! ב-7 שקלים בלבד..... מישהו עשה לי צריבה..... :):):)(:) עכשיו אני מקשיבה לדיסק.......ואו איזה שירים יפים... ממש מצויין!!!

NiKi†a

New member
את גאה בזה כאילו? ../images/Emo4.gif

את גאה שצרבת את הדיסק? אני מתביישת שאת פה..יופי?

girlKK

New member
אז?

כאילו מה הבעייה שלך? אני רק אוהבת אותם..... למה לי לבזבז 60 ש"ח אם אני יכולה לעשות צריבה בשבעה שקלים ? גם ככה אני לא יוצאת הרבה מהכפר!!! ועוד דבר: תלוי אם זה ווסטלייף או בלו.......כי אותם אני אוהבת יותר.......אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת את לינקין פארק הם ממש אחלה להקה!

NiKi†a

New member
מה הבעיה שלי?

הבעיה שלי היא שאת צורבת דיסק של להקה שולטת ועוד כותבת ומשוויצה, חוץ מזה, אני שאלתי אותך לשאול מה הבעיה שלי? מי את בכלל שתשאלי אותי את זה? ווו...יש לי דיסק של ווסטלייף מקורי, יופי לי.

DarkFire

New member
היא צודקת...

היא צודקת שהיא מתעצבנת עלייך כי את צורבת דיסקים של להקה שווה ומתלהבת
ואפשר לחשוב 70 ש"ח הרבה כסף... לי יש את הדיסק המקורי!|

DarkFire

New member
רק אל תחשבי שאני שונא אותך או משהו

אין לי בעיה איתך דווקא את דווקא נחמדה מאוד אבל זה לא כזה ביג דיל לקנות את האלבום המקורי....

KaUrO DoNo

New member
70 שקל זה לא כזה קצת...

אולי לך יש..סבבה...תהנה אבל יש כאלו שאין להם מה לעשות אני לא מבינה למה ממשיכים לדבר על זה ביכלל

girlKK

New member
אז?

כאילו מה הבעייה שלך? אני רק אוהבת אותם..... למה לי לבזבז 60 ש"ח אם אני יכולה לעשות צריבה בשבעה שקלים ? גם ככה אני לא יוצאת הרבה מהכפר!!! ועוד דבר: תלוי אם זה ווסטלייף או בלו.......כי אותם אני אוהבת יותר.......אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת את לינקין פארק הם ממש אחלה להקה!

olly v

New member
אני ממש מצטערת...

אבל יש לי תחושה שאת לא ממש מתאימה לפורום הזה...

NiKi†a

New member
אני יכולה לעשות צריבה בחינם.

אז? זה אומר שאני צורבת אותם? לא.

למעלה