תנחשו מה?

בֶל

New member
לא שכחתי, פשוט לא חשבתי../images/Emo113.gif

על זה כאחד הדברים שעשיתי בחופש

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif לא ממש זוכר ימים אבל

הייתי בקניון, הייתי בת"א... ואתמול היה לי צו שני, קמתי מוקדם לתחנת האוטובוס. נפוח משינה, וקול הכי עבה שתתארו לכם אי פעם, הגעתי לב"ש הש"ג אומר לי אין ראיונות היום... הוא רואה שזהו עוד שניה אני מקבל התקף
אז הוא קרא לעוד מישהו בכיר. ובסוף זה היה ב25/1 ואני טעיתי.. מוסר השכל- תמיד תסתכלו טוף טוף על התאריך...

הוי. כלכך הרבה דברים ../images/Emo9.gif

רנאה אם אני זוכרת את זה בסדר הנכון- ראשון-כלום שני-כלום שלישי-כלום רביעי-כלום חמישי-איזו הפתעה-כלום
.

green beetle

New member
חחחחחחח

למה הלכת לפסטיגל? הבנתי מאחותי הקטנה שהולכים שם עם דגלים של צביקה פיק *המלך* זה נמשע מפחיד...

כלום. ../images/Emo11.gif../images/Emo16.gif

הספקתי להיות חולה, לדחות הכל לרגע האחרון, וזהו.
ניר

flowers girl

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif

*נוסטלגיה* ראשון- אממ נראה לי שכלום. כן. כלום. שני- גם. כלום (תהיה תפנית מסעירה בהמשך) שלישי- כלום *תפנית מסעירה* ואז באה לישון אצלי חברה שלי.. באה מאוחר יחסית, וכל הלילה העברנו מונולוגים ודיאלוגים ודיברנו על כישורי המשחק אחת של השניה. רביעי-ספיד וגלגלי הקסםםםםםםם
עם עומר ברנע
ודודי בלסר
, ואז אני וחברה שלי חוזרות הבייתה (אחרי שהתגלגלתי במדרגות וכל ילדי ישראל ראו וצחקו בקולי קולות
) ואני שרה לה שירים של כריסטינה ומגיעה לכל הקטעים הארוכים
ואז בערב אנחנו מזמינות פיצההההה
ורואות את הקלטת הישנה של גרייניק ואלתרמן. אה כן, ועושות עוד קצת מונולוגים
חמישי- בתחילת היום חושבת להיות כל היום משועממת ועצבנית על כל העולם, ואז כמה ילדות מזמינות אותי לבוא איתן לקניון עזריאלי.. יאאאאללללההההההההההה.. באה. לא משהו אבל נחמד. חוזרת הבייתה בעשר בלילה, אחרי יום מאוד מרתק, ומסיימת אותו בעוד כמה דברים מרתקים (ריב עם אחת החברות האלו {נגמר בטוב} וגילוי מסעיר על החברה השניה- היא מאוהבת בילדה אחרת שאנחנו מכירות. שתינו מספרות לילדה ההיא והיא לא מקבלת את זה מצויין אפילו שגם היא בקטע של בנות) רואים שזה מרתק
שישי- אויש יום נאחס. מתחיל משעמם, עוד מעט חברה שלי באה אלי וזה טוב אבל אח"כ אני צריכה לבוא לדוד של אמא שלי, יש לו יומולדת.. אויש
ואז החברה תלך.. שבת- אממ.. כלום נראה לי. לרבוץ קצת ולסיים עבודה שהייתי צריכה לעשות לחופש ועוד לא התחלתי.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifיפפפ../images/Emo70.gif מסכימים איתי פהה../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

אה כן, כנסו לפה

רונקי

New member
השבוע המרתק שלי ../images/Emo41.gif

טוב, סבתא שלי נפטרה ביום שבת כך שכל השבוע היה דיי מושבת.. יצאתי כמה פעמים לעיר עם חברה,והתנדבתי במשו, וגם הייתי פעם אחת בשבעה, וזייהו. אוף, זה היה חנוכה נוראי.

Moranus

New member
אני נהננהתי בחופש!!!

חחח..סתם רוב החופש היה אחלה הייתי בת"א במסיבה וגם הייתי בת"א ועשיתי שם שופינג והייתי עם חברות שלא ראיתי מלא זמן ועשיתי שופינג גם בחיפה וראיתי את המשפחה שלי שלא ראיתי מלא זמן הייתי באינטרנט, ישנתי והשלמתי את כל השעות שינה של החודשים האחרונים והכי הרבה "עשיתי" שיעורים "אהבת חיי" שיעורים ולימודים אוי כמה טוף שנגמר החופש...

icודליה

New member
../images/Emo110.gifME!!!!!!!!

בכל הימים לא עשיתי כלום חוץ מיום חמישי. מפגש פורום משינה.

א ב י ג ל

New member
הייתי באילתתתתתתתתת

בסוף שבוע והיה כל כך כייף בלי ההורים... די....אני רוצה להישאר שם.. אבל זהו. חוזרים ללימודים

icודליה

New member
../images/Emo110.gifיש לי ווידוי קטן..

מעולם לא הייתי באילת....המממ |שתיקה|

למעלה