תנחשו מה????

PFM

New member
בעקרון...

בס"ד אתה הולך למועצת התלמידים, מציע את הרעיון ומחכה עד שיקבלו את ההצעה... שמעתי שיש בתי ספר עם כזה דבר בתוכם

puckman

New member
אני לא בטוח שיש לבי"ס שלי אפילו

אחות... אבל אני כמו תיק ע"ר קטן, מהלך... יש לי תחבושת אישית, משולש, כפפות
(מי כמוני צריך..) וגם איזה 3 פדי גאזה... ולא.. לא גנבתי את זה מהאמבלונס.. לחבר שלי יש קשרים אז הוא השיג 2 ארגזים מלאים בציוד.. ונכון.. אני יודע שזה לא מספיק.. אבל זה מה יש..

puckman

New member
תנחשו מה???? ../images/Emo13.gif

אתם זוכרים את הסיפור שסיפרתי פה מזמן מזמן על הילדה עם האפילפסיה??? אז תנחשו מה?? נכון!!! היה לה היום עוד פעם התקף... הפעם בבי"ס... זה קרה ליד החדר מורים.. עוד פעם רצו בהיסטריה לקרוא לי... עוד פעם עמד שם המורע (בכוונה עם ´ע´
) להיסטוריה, ושוב פעם לא נתן להתקרב.. באיזשהו שלב ראיתי את המנהל עובר שם.. אז אני (שמאז אותו מקרה לפני כמה שבועות לא מסתובב בלי הכרטיס שאומר שאני מע"ר) הולך אליו מראה לו את הכרטיס ואומר לו שיתן לי ולחבר שלי (גם מע"ר) לעבור.. המנהל משתכנע ואומר למורה שיתן לנו לעבור... המורה מראה סימני התנגדות קלים.. אז אני לוקח אותו הצידה ומסביר לו מה יכולות להיות התוצאות וכו´ וכו´ וכו´ וכו´... נראה לי לפחות שהוא השתכנע... אני מותש מכל הפעילות OFFמד"א ("מקרים" שנתקלתי בהם לא במשמרת..) שהייתה לי בסוף שבוע (2 שיכורים ואחד עם זעזוע מוח..) נתתי לחבר שלי הקצת פחות "מנוסה"
לטפל... ואני הלכתי הביתה... וזהו..

puckman

New member
ועוד משהו...

זה לא היה חוסר אחריות להשאיר אותה שם איתו.. כי בדוגרי הוא יודע מה לעשות... (בזה שאמרתי שהוא פחות "מנוסה" התכוונתי לזה שהוא לא ראה ´אקשן´ בסוף השבוע...) וגם לא היה ממש מה לעשות חוץ מה לרפד את הראש ולפתוח נתיב אויר...

PFM

New member
יפההההההה!!

בס"ד רוצה עצה? תבקש שיקחו אותך לצוות חירום של ביה"ס... לפחות תרוויח קצת כסף על הגשת עזרה ראשונה לילדה מסכנה...
ובקצב כזה פעם הבאה אתה פשוט תבוא ותוריד ל"מורע" להסטוריה סטירה, שיזוז מיד...
שבוע טוב ושקט!

puckman

New member
יש לבי"ס שלי צוות חירום??!!

אני לא בטוח שיש אפילו אחות..

orend123

New member
אצלנו יש...

אצלנו יש.. ובתור בי"ס, אומנם פרטי ואומנם יש בו קרוב ל2000 תלמידים. הוא מצוייד דיי טוב למקרי אר"ן בית ספר (תודה רבה ליואל אנג´ל שמרכז את הנושא). פעם ב (בד"כ לפי הוראות פיקוד העורף) יש לנו תרגיל... נשמעת האזעקה ואנחנו רצים החוצה לאסוף ציוד ולעשות את העבודה שכל אחד אמור לעשות... יש לנו קרוב ל30 תיקי חובש, 2 תיקי אמבו, 1 תיק טראומה+קרש גב רצועות וצווארונים, ו2 או 3 מיכלי חמצן נדמה לי... בקרוב אמור להגיע גם הד וויס לפי מה שהבנתי... רצוי מאוד שלכל בי"ס תהיה ערכת טראומה וקרש גב...

orend123

New member
אה וגם יש

וסטים צהובים רגילים כאלה שכתוב עליהם עזרה ראשונה מאחורה... כמו אלה הכתומים שיש באמבולנס... הפשוטים

משהי 17

New member
אצלי יש משהו דומה...

גם לנו עכשיו מתארגן לו לעט לעט צוות שכזה... רק השנה היו מספיק אנשים בשביל פרויקט שכזה ואני מקווה שימשיכו עם זה... יש וסטים תיקי חובש ואלונקות...זה הכל בנתיים... ואני בעיקרון מרכזת את זה כרגע, אבל אני בי"ב... ואני באמת אנסה להשפיעה על המתנדבים הצעירים שימשיכו

למעלה