תנחשו איפה אני...

שרוך

New member
תנחשו איפה אני...

בס"ד שלום פורום יקר שלי... וואו 31 יום בדיוק או במילים שלי חודש ויום מי היה מאמין.. מה עברתי בחופש הזה מה עברתי במלחמה הזאת מה נשאר לי מהחופש הזה... יותר מאוחר אני יכתוב על ליבי כי די מוזר קשה לי.. לא רגיל להיות בבית מוזר מרגיש כמו אורח צריך להתרגל לחדר הישן /חדש... זהו אל דאגה יש לי עכשו שבוע להציף את הפורום כי עוד ששבוע אני עוזב את הבית הולך למכינה... וזה גם אומר שאני יפרד מהפורום... צפונים יקרים שלי עברנו את זה אוהב אותכם... שרוך

שרוך

New member
אז ככה

בס"ד אז ככה וואו אחרי כמעט יום בבית... שאתמול באתי הביתה כל מי ששאל אותי איך אני מרגיש אמרתי מוזר וזה באמת התחושה שלי לא יודע מוזר לבוא הביתה מוזר לבוא לפינה ש'ך מוזר ככה לחזור הביתה לא יודע חיים אחרים הרי בכל זאת לא הייתי פה חודש אתם קולטים סורי ליתר דיוק חודש ויום אבל לא יודע היום שקמתי הייתי מאושר ראבק לישון במיטה ה= והענקית שלי איזה = לשבת על המחשב שלי ולא להרגיש שאני מעיק או לא נעים ... ואתם יודעים מה הכי מוזר שהכל נשאר כמו שהוא החדר שלי לא זזז משהו לפני שעזבתי אותו בשירותים לא זזה מגבת אחת זה היה מפחיד ומצחיק כזה ראבק חודש לא הייתי והכל נשאר כמו שאמא אבל אתם קולטים חודש והכל נשאר כככה... ובקשר לפ"ת קיבלנו שם דירה ממשפ' כדי להיות שם עד שתגמר המלחמה... שרוך

למעלה