תנו שם לתמונה הזו,

ניקו 45

New member
תתקרבי שניה לפה זוהרת../images/Emo189.gifובשקט ששששש

אני דיברתי על קובע או לא קובע אהההה ? אני הגדרתי עד כמה הגודל חשוב או לא חשוב ? אההההה ? בעצם תגובתך חשפת מחשבתך באור פלורוסצנטי "כחול" אינני יכול להעיד (לשמחתי) מה גדול ממה ומה קובע יותר ממה (זאת אשאיר לפלומה .) אבל כן יכול להגיד ובקול רם : שהכרתי מישהי שאמרה : הגודל פחות חשוב אבל הקוטר של ה"חוטר" יותר ... חשוב . קפיש זוהרת ? ובאמת נעשה לי יותר חם כשאתן מתחילות לדבר על גדלים וקביעות מקובעות . חניל'ה ? סתם אורחת פורחת וזורחת מה....ת (אופסססססססס עכשיו הסתבכתי עם חנל'ה שלא התבלבלה)

צילוש43

New member
בעיניין "קוף" או מיני שאר החיות הטבע../images/Emo205.gif

הינה למה גברים משולים... התיאבון המיני של הגבר, לאורך ימי חייו, מזכיר מנהגי אכילה של בעלי חיים שונים מגיל 10 עד 15 הגבר הזה דומה לקוף: קופץ מעץ לעץ, ומנסה להפשיט בננות מגיל 15 עד 20 הגבר שלנו נוהג כמו ג'ירפה: מסתכל לכל הצדדים, ומנסה להגיע לכל פרח בסביבה מגיל 21 עד 30 הוא מזכיר בהתנהגות שלו את הנשר: מתנפל בתיאבון על כל מה שבולט, ברדיוס של קילומטר מגיל 31 עד 40 הגבר הזה דומה לעיט: בוחר וצד רק את מה שמוצא חן בעיניו מגיל 41 עד 50 הוא מזכיר בסקס ובאכילה את התוכי: מעט אכילה, אך חוזר שוב ושוב על אותם זיוני שכל מגיל 51 עד 55 יש לו כבר תיאבון של נמר: מתאמץ להשיג טרף רק אם לא אכל שבוע, או יותר מגיל 55 עד 60 הוא אוכל כמו זאב: חושק בכיפה אדומה, אך טורף את סבתא... מגיל 61 עד 70 הגבר הוא צרצר: לא נוגע באוכל, ומציק לכולם כל הלילה מגיל 71 עד 80 הוא אוכל כמו איזֶה אֶמוּ: זֶה מוּתר לי... זה אסור לי... בזה אני לא נוגע... מגיל 80 עד 120 הוא עובר למצב יונה: אוכל ומחרבן, עומד בחלון ועושה שלום ואולי זה מה ששרה לה ראתה בין הדברים
כך שאכן יש דברים בגו הגברברים
חחחחחחחחחחחח מצחיקולים

../images/Emo3.gifאני בכלל לא מבינה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

מה אתם רוצים מהקופים.! דווקא בעל חיים נחמד וחכם ביותר! כל המחשבות האחרות אני מניחה שהן בשל החום הכבד גודל עובי קוטר הלווו זו בסה"כ הייתה תמונה של עץ עם צ'ופצי'ק שום קוף אין שם שום בטיח
למי שעדיין לא יודע ככה נראה קוף
ומי שלא יודע (אמממ פלומקלה?? צילושקה?? שרלההה??) כיצד נראים צ'ופצ'יקים אחרים, מתבקש לסור למשרדי בהקדם.
אלא אם יש כאלה שקוראים לפצ'ופצ'יקים בשמות חיבה אממממ זו כבר שיחה אחרת לגמרי נה נני נננה נה
רק טוב!!!

ברק 188

New member
צילוש וב'רק מגלל שאני שייך...

לקבוצה שאת הגדרת " מגיל 55 עד 60 הוא אוכל כמו זאב: חושק בכיפה אדומה, אך טורף את סבתא..." אולי יודעת אם יש פה סבתא בסביבה אני מת מרעב...וכיפה אדומה בכלל ברחה לי עם הצייד . וחושבני בעניין הגודל מול הקוטר שמה שחשוב אם אתה בכלל יודע מה לעשות איתו נו...מה שמו(ק) קורעים אותו ? אוש...הזקרון שלי ברח לי

ניקו 45

New member
זה מעניין מאוד פלומה "מחודדת"../images/Emo8.gif "קוף"

ובכן פלומתנו : את רוצה להגיד לי שלא הבחנת ב"זרבובית" של העץ ? וואיייייייייייי איך הבאת ילדים לעולם ??? ואת רוצה להסביר לי את שכתבת בעניין ציטוט : " צ'טערת לא רגילה לגדלים כאלה" למה בדיוק הורגלת ? ואת מתכוונת באינצ'ים או בדצימטרים ? הרגת אותי

paloma blanca

New member
מזל שזה קרה כשעוד הייתי צעירה ../images/Emo6.gif

כי בגילי כבר לא רואים דברים קטנים
אתה בטוח שאתה רוצה פירוט בנושא הגדלים ?

optimi10

New member
פלומה ../images/Emo12.gif גדלים ? ../images/Emo140.gif

בעניין הזה לא לוקח סיכונים מגיע לכל פגישה מצוייד עם זכוכית מגדלת "מה שרואים זה מה שיש "

עלווה

New member
"התגרות לשונית...."../images/Emo3.gif

"על קצה הלשון" "קטן עליו.."
"מנוחת הלוחם"

optimi10

New member
עלווה ../images/Emo141.gif לשון. , התגרות ,

יאאאאאיייייייייי זהההה רדיו ?? מהר מקלחת קרה ..

ברק 188

New member
עץ אן פה'לסטין

אפשר לאומר שמעץ זה סבא ג'פטו בנה את פינ-וקיו נו שמציאות עולה על הדמיון או הדמיון עולה על המציאות תלוי במי מדובר להשווה
.

טליה1233

New member
מתגלגלת מצחוק ../images/Emo6.gif

רק אתה היית יכול להמציא משחק הגהים כזה

טליה1233

New member
שוש, זו היתה הברקה! ../images/Emo13.gif

ומכיוון שה-RAM של מחשבי מזערי, אז לחיצה על פתיחת התמונה הקפיאה לי אותו (ואולי המאוורר שכיוונתי אליו לצינון?
) בכל מקרה, הדמיון שלי כנראה אחר
ובזכות אנשים טובים, הבנתי
אני כולה חשבתי על בצה וירק, טבע ונוף... איזו תמימה

טליה1233

New member
וכדי לא להקפיץ את השרשור הקודם... ../images/Emo13.gif

תודה רבה לכולם
אכן כיף לחזור הביתה
וליאורי... מעשה קסם החיים
זה גם קרה לי השבוע עם חברה - שתינו חשבנו (בו זמנית, מסתבר) אחת על השניה ומה שקיבלתי ממנה בשיחה: "תזיזי את התחת שלך הנה (מילותיה המדוייקות
)", יום ושעה
בכלל, החיים משופעים אושר

jud1001

New member
טליההה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif

ואאלה איזו הפתעה.. כיף לראותך

למעלה