תנו עצה דחוף!!!!!

ליאן.

New member
תגידו בנות.. ../images/Emo94.gif

מה זו ההתפרעות הזו בשעות האלה של הלילה ??? תכף אביא לכן גיגית בוץ ותוכלו להאבק כמו שצריך, שמעתן ??

principeza

New member
ליאן???

אנחנו מתפרעות????? אנחנו ילדות טובות דווקא... נקודה קחי
ממני אלייך...

principeza

New member
אנחנו מתכוננות...

להתאבקות בוף שתהיה בתחרות שלך ליאן..

סליחה?!?!

הרגת אותי עכשיו!!
נראה לי ש"קצת" התבלבלת בהפניית הביקורת שלך, למרות נכונותה (ואת עוד טוענת שאת יודעת לקרוא!). כמות האנשים ה"חכמים" פה פשוט גדלה מרגע לרגע...

פששש

סחטיין על ההתנשאות... כזאת אפילו אני לא יודעת להפגין... אז נכון... התקפה היא הההגנה הכי טובה, אבל אין לי בעיה עם ביקורת, אם היא רלוונטית, ושלך פשוט לא...
אם יש לך משהו רלוונטי לומר ביחס לדברים שלי, בבקשה... אם לא, אל תלכי איתי ראש בראש סתם בשביל הכיף, זה לא מעניין ואני עלולה להחזיר...
שיהיה לך יום כתום וכתיבה מהנה בפורום.

את יודעת,

אומרים "אין שכל - אין דאגות" ונראה לי שאימרה זו תואמת אותך להפליא.
דבר ראשון, ועכשיו ל-א-ט כדי שתביני: תגובתי האחרונה הופנתה כלפי principeza (כן, קצת הבנת הנקרא לא תזיק...) שבילבלה בין כל הכותבים ובסוף גמרה את ההלל וקטלה דווקא אותך בצורה חדה (בעודה מחזקת את דעתי!), הלא כן??
מכל מקום, ברור שאת דוגלת בשיטת "אטמון ראשי בחול, פן חס וחלילה תתגנב לראשי הנבוב דעה השונה מדעותי שלי (ואז לבטח אשאר מאושרת)", או לחילופין "כל מי שטוענת שיש לה ידע כלשהו בנושא נתון, וידע זה סותר את מה שאני חושבת שהוא נכון וצודק, כי אני הרי תמיד אובייקטיבית, בוודאי הידע שלה מגיע מהתנסות אישית לא רלוונטית, כי איך יתכן שא-נ-י טועה?!", ומכיוון שכך הרי שגם אני מרימה ידיים במקרה שלך, כל כך טוב לך בבורותך אז שיהיה כך! לבסוף, במחשבה שניה ושלישית, מזל גדול שישנן מספיק בנות פתיות בעולמנו. אתן (את, מיכל24, סאני25, פו הדובית ועוד ועוד) תפנו את ה"שוק" מכל ה"בררה" של הבחורים שאף בחורה שפויה לא תמצא במחיצתם, ושאר הבחורות תסתפקנה בבחורים האיכותיים שישארו. הרי מבחינתך לא צריכה להיות עם תיאוריה זו שום בעיה, והנה, כולנו הרווחנו! הלא כן??

חבל נורא!

כ"כ חבל שיש כווול כ...ך הרבה בנות נבובות וחסרות ניסיון, שטומנות את ראשן בחול, מתעלמות מהאמת, מהמציאות, אבל כמה טוב שיש >>>>אותך<<<< כדי להעיר את כוווווולנו.

משועממת

ברור שהתגובה לא היתה מופנת אלי, אבל זה שירשור ולכן אני פונה אלייך תחת הדבר האחרון שכתבת. הייתי מגיבה גם אם לא היית מזכירה אותי בכלל, כי הגישה שלך היא שהבנות שכותבות כאן טיפשות ויש לי בעיה עם זה שאת כותבת דברים פוגעים וקוטלת ויורדת על בנות שבאות לפורום עם הכוונות הכי טובות, לעזור ולתמוך זו בזו (סליחה גברים), להתייעץ וליעץ. יש דרך נעימה להעביר ביקורת ויש את הדרך שלך להעביר ביקורת... הדרך שלך לא מעידה על שום ידע ולו הקל שבקלים בפסיכולוגיה, לא על רצון ליעץ ולתמוך ולשתף, ולא על כוונות טובות. אז עם כל הכבוד (ואין לי הרבה אליך), אם את לא מסוגלת להתבטא כמו בן אדם בוגר, והרמה הנמוכה שאת מפגינה בכתיבה היא פשוט הרמה היחידה שאת מכירה, צפי לתגובה ממני אחרי כל פיפס שתכתבי... ההתגוננות התוקפנית שלך מעידה רק על ראשו של מי בוער מה. יום טוב.

../images/Emo140.gifבנות תיסלחו לי שאני מתפרצת, אבל

אני לא יכולה להתאפק, אז ככה, אני חושבת שרק בראייה לאחור תוכל סאני לקבוע איזו עצה מכל עצותיכם היתה נכונה או שגוייה. מי אומר שעצתה של זו שניסתה לנער את סאני ולומר לה תיתעוררי בטרם יהיה מאוחר מידיי, פחות טובה מעצתה של זו שניסתה לשכנע שאין כל בעייה וצריך להתעלם או לשוחח בעדינות ולשמוע סבב נוסף של תירוצים\הסברים? לי בכל אופן ניראה שכוונתה של המשועממת היתה ניעור רציני של מי שניראה שדעתה כבר התגבשה, והיא סה"כ חיפשה חיזוקים לדעתה, ולמנוע ממנה טעות. אז שיהיה לכן יום טוב |4u

voguemaster

New member
חזק!!! LOL ../images/Emo6.gif

למה לא חשבתי על כזו תגובה בעצמי ?? פששש.... אולי כי זו תגובה אינפנטילית ???

כנראה שאת באמת משועממת

הפורום לא נועד להתכתשויות והעלבות אישיות. אני ממליצה לך שאם האנשים כאן אינם ברמה שלך, אווילים גמורים,פשוט הדירי רגלייך מהפורום,כיוון שהתבטאויות מעליבות מהסוג אותו קראתי בתגובותייך ימחקו להבא!!! את מעוניינת לחוות דעה - נפלא לקנטר - לא.

למעלה