תנו עצה דחוף!!!!!

sunny25

New member
תנו עצה דחוף!!!!!

שלום לכולם!!!! יש לי בעיה שאולי גם למרבית הגולשים כאן יש אותה ואני אובדת עצות. לא יודעת מה לעשות כבר ואיפה לקבור את עצמי מרוב מחשבות. יש לי חבר כבר שנה בערך. הכרנו דרך האינטרנט, והפגישה הראשונה שלנו היתה אהבה ממבט ראשון.הוא הציע לי נישואים והסכמתי ואנחנו עומדים להתחתן. הבעיה שלי היא שגם היום הוא עדיין ממשיך לגלוש באינטרנט, בצ´אטים (למרות שהוא אומר שלא), הוא מתכתב עם בחורות וכל הזמן יש מספרים של בחורות חדשות בפלאפון שלו. אני כל הזמן שואלת את עצמי ואותו "מי זאת" "ומאיפה היא" "ואיפה הם הכירו" והוא כל הזמן אומר לי "אני מכיר אותה עוד לפני שהכרתי אותך". אין לי בעיה עם ידידות קודמות שהכיר לפני שנפגשנו, אבל בחורות חדשות???? אולי אני סתם מקנאה ואולי סתם זה מטריד אותי, אבל אני לא יודעת מה לעשות. אני לא רוצה לפרק את הכל בגלל זה כי הוא בן אדם מקסים ומיוחד, אבל המחשבות האלה לא נותנות מנוח. אולי מישהו יכול להציע לי משהו????

אקווה

New member
אוי......

אני כל כך מכירה את המשפט הזה: "ידידות ישנות זה בסדר, אבל חדשות??"... זו באמת דילמה. כי מצד אחד את סומכת עליו, הוא בנזוגך כבר שנה ואת אמורה לתת בו את כל האמון שיש בך ולבטוח בו ולהאמין לו שהוא לא מתפרפר מהצד. מצד שני - פתאום מספרים חדשים בפלאפון, פתאום ידידות חדשות... משהו נראה לא ברור כאן. אולי הוא מחפש משהו שאין לו אצלך? אולי זה סתם פחד ילדותי שהנה הוא עומד להתחתן ואז כאילו שטיח נשמט מתחת לרגליו והוא מקבל רגליים קרות של: מה, זהו? יותר אין בחורות חדשות? ואז הוא "מפצה" את עצמו ע"י הכרת בחורות חדשות, אולי אפילו כדי להרגיש שהוא עוד "שווה" בשוק, גם אם זהו שוק וירטואלי לחלוטין... אני מבינה גם אותו וכל כך מזדהה איתך. אבל - אם יש בך אמון כליפיו - תני לו את הקרדיט הזה. אם את מרגישה שהוא אוהב אותך באמת ושהוא שלך ומשקיע והכל - תני לו את זה. אני מניחה שזה יעבור לו אחרי החתונה. אם את לא סומכת עליו זה משהו אחר ואת חייבת לתפוס איתו שיחה בנושא ולהבהיר עמדות. אבל - אם כל הזמן תשאלי מי זאת ומי זאת, זה רק ירחיק אותו עוד יותר ויגרום לו לעשות לך דווקא. אל תנג´סי. תהיי סבלנית, אני כמעט בטוחה שזה יסתדר מעצמו... המון
וגם

ליאן.

New member
למה היא צריכה לתת לו קרדיט ?

אם אלו היו ´סתם´ ידידות הוא לא יכל לספר לה עליהן בעצמו ? בדרך כלל בני זוג משתפים אחד את השני במה שקורה איתם. למה עליה לגלות את המספרים בצורה כזו ולתהות לעצמה ´מי האנשים האלה לכל הרוחות´ ?? אני לא הייתי שוללת את האינטואציות שלה כל כך מהר וגם אני במקומה הייתי מתקשה לבטוח בו. בדרך כלל חששות הם באמת מוצדקים, פשוט יש גברים מסוימים שיודעים לתמרן ולשקר בצורה כל כך מלוכלכת ו´מקצועית´ והופכים את הכל כאילו האישה היא סתם קנאית ופרנואידית ושאין להם שמץ מה עובר עליה. אם הוא יודע שזה כל כך מפריע לה, והבחורות האלה הן סתם ידידות, אז או ש- יספר עליהן ויכיר בינהן (עדיף מרצונו) או שימחק את כל המספרים האלה. לעזאזל ! הוא מתחתן עם בחירת ליבו ואשת חלומותיו. האם צ´יטוטים, התכתבויות עם בחורות זרות ומספרי טלפון שלהן נראה לך רלוונטי בשלב זה של הקשר ? לדעתי עליה לברר את העניין לעומקו ולהעיף אותו לפני שהיא עושה את טעות חייה.

אקווה

New member
אוקיי......

קראתי שוב את ההודעה המקורית, ואני מוכרחה להודות שכנראה פספסתי איזה משפט: "הוא גולש באינטרנט בצ´אטים, למרות שהוא אומר שלא".. אם הוא משקר -נראה שבאמת צריך לבדוק את זה יותר לעומק. אני חושרת בי מרוב מה שאמרתי כי שקר בהחלט גורר אחריו חוסר אמון, ובצדק. אז תתפסי אותו לשיחה ותבררי בדיוק מה קורה כאן. למה הוא משקר? מה הוא מסתיר (אם הוא מסתיר) ותבקשי שירגיע אותך כי אי אפשר לבסס נישואין על חוסר אמון, וכאן אני מצטרפת לליאן. ופעם הבאה אני מבטיחה להיות יותר קשובה למתרחש...

sunny25

New member
אבל בכל זאת???

אבל בכל זאת אני לא יודעת איך להגיב??? אתמול למשל ראיתי אצלו בפלאפון מס´ טלפון שלא היה מוכר לי. היום בבוקר התקשרתי למס´ הזה וענתה לי בחורה וניתקתי. לא אמרתי לו שום דבר על המס´ הזה. כבר דיברתי איתו על זה פעם אחת והוא עבר איתי על כל השמות שיש לו בפלאפון ואמר לי "את לא צריכה לדאוג בגללן" "מהן את לא צריכה לפחד" "אני אוהב אותך ואני איתך" "ואם זה לא היה ככה אז הן היו כאן במקומך". כל היום אני יושבת וחושבת על מה הם מדברים ומאיפה היא ולמה דוקא כשאני לא איתו קורים כל הדברים האלה. אני מאוד מאוד מאמינה בו, ואם לא הייתי מאמינה בו לא הייתי איתו. אני לא חושבת אפילו לרגע שהוא בוגד בי, או מחפש משהו אחר אצל מישהי אחרת, אבל כל הקטע של הטלפונים האלה והצ´טים זה הורס אותי ומכניס אותי לסרטים כל הזמן. מהרגע שהכרתי אותו אני הפסקתי עם הצ´טים וכל הדברים האלה ואין מצב שאני אסכים לקבל טלפון מגבר אחר בין אם זה באינטרנט ובין אם זה פנים מול פנים. תאמיני לי שאני נורא משתדלת להיות סבלנית אליו ולהעביר הרבה דברים, אבל בקטע הזה אני שוברת את הראש כל פעם מחדש.

orrrr

New member
את מאמינה בו אבל זה מכניס אותך

לסרטים? נראה לי שקצת סתרת את עצמך וכן ישנה בעיית אמון. לדעתי בכלל תזרקי אותו.(!!!!!)

ליאן.

New member
תדחי את החתונה

למה ? כי דבר ראשון, אין לך אמון בבעלך לעתיד וכך אי אפשר להתחיל נישואין. דבר שני, יכול להיות שהוא באמת בוגד בך ואם זה המצב, אז באמת שלא כדאי לך להתחיל את הנישואין בצורה כזו או בכלל להתחתן עם הבנאדם הזה!.. לדעתי חששך באמת מוצדק ולא מבוסס על סתם קנאה. יכול להיות שמשום שהוא עומד להתחתן, הוא מנצל כל רגע אחרון של רווקות וסיכוי גבוה שזה גולש מעבר לוירטואל. מציע לך לאסוף את המספרים האלה ולהתחיל להתקשר לבנות בידיעו או שלא בידיעתו. ונכון שהבנאדם ´מקסים´ ו´מיוחד´ אבל עלייך לקחת החלטה מה את עושה אם הוא באמת מסתיר ממך דברים ובוגד בך (שאלו, אגב, דברים שהופכים אותו לחלאת אדם ותו לא).

sunny25

New member
להתקשר????

ומה בדיוק אני אמורה להגיד לכל הבחורות שאני לא מכירה את השמות שלהן, נניח ואני רואה מס´ חדש, בדיוק כמו אתמול, היום התקשרתי אליה וענתה לי בחורה בשם - X, אחרי שהיא אמרה לי את השם שלה ניתקתי. מה עוד היה לי להגיד לה????? נפתח שיחת חולין על הא ודא. מה אני צריכה להיות כזאת ביצ´ית ולהגיד להן תשמעו הוא החבר שלי והבעל שלי לעתיד ואל תתקרבו אליו????? כמו שאמרתי אני מאוד מאמינה בו שהוא לא בוגד בי ויש לי דרכים לבדוק הכל כי מניפולטיביות לא חסרה לי. רק הקטע של הטלפונים מטריד אותי. הוא חולה אינטרנט, כל היום הוא במחשב. מהרגע שהוא מגיע הביתה ישר למחשב, לראות מה התחדש ומי שלח לו מה. כמו שאמרתי חוץ מהקטע הזה הוא בן אדם באמת מקסים ורק אני יודעת עד כמה. הוא מפרגן, דואג, מעריך, מעניק ומה לא. הכל מכל טוב, הוא לא מחסיר ממני כלום ועושה ממני מלכה בתוך ארמון. חוץ מהקטע של ה-ט-ל-פ-ו-נ-י-ם.

ליאן.

New member
זה קטע מאוד מסריח ומחשיד

אני לא חושבת שיש צורך לאיים על בנות. תוכלי פשוט לשאול אותן בעצמן אם הן מכירות את הבחור בשם X, מאיפה הן מכירות אותו (מהאינטרנט?), אם הם תיכננו להפגש, ואם הן יודעות שהוא עומד להנשא לך. לגיטימי שבנאדם יהיה חולה אינטרנט. אבל השאלה היא באמת אם הוא אוהב סתם להתקשקש או שזה מעבר לכך. אם מדובר גם בטלפונים.. אז זה כבר לא רק אינטרנט, נכון?

תעיפי אותו

מנקודת מבטי כגבר, אני יודע שאם הוא היה הוגן, הוא היה מנתק קשר הן עם גדוד "ידידותיו" הישנות, ובוודאי שלא היה צובר לו אוסף ידידות חדשות. אין שום סיבה בעולם, שגבר שבאמת רואה בך את "האחת" ומאוד אוהב אותך, לדבריו, יזדקק לריגושים (אמיתיים או וירטואליים) של נשים אחרות. אולי זה מאוחר מדי (קבעתם תאריך?) , בוודאי שזה יכאב מאוד, אבל אם אין שינוי מצידו בנושא, ושינוי דרסטי, עדיף לא להתחתן איתו.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד על התגובה הגברית הכנה (נמאס כבר לשמוע על גברים עם גדודי "ידידות" כדבר מקובל שיש להשלים עמו)!

nell 2

New member
גם אני מסכימה עם כל מילה

מעניין למה כל כך מעט בחורים התייחסו לפנייה שלה, אין פה עוד כמה גברים שיש להם מה לתרום לדיון? או שאולי התשובה פשוטה: כולם כנראה מסכימים עם דעתו של "מת לגלוש2"... (אני הייתי לוקחת זאת לתשומת ליבי)

אוקסיגן

New member
לדעתי,

את פשוט חייבת לדבר איתו ולהבהיר לו שזה מפריע לך. אולי הוא לא יודע? חבל שתתחתני עם מישהו שאת לא מסוגלת לדבר איתו על דברים כאלה. ולהתחיל נישואים עם קנאה, זה תמיד רעיון רע.

סאני

נראה לי כי את מתעקשת לגונן על הבחור... האם את באמת מאמינה שהוא אוסף את מספרי הטלפון סתם? הבחור לא ישר איתך,מסתיר את הצ´יטוטים שלו ואת זה שהוא יוצר קשרים חדשים. יכול להיות שהוא בחור מקסים ,אבל נאמן הוא לא!!!!!!! אם את מוכנה להתחיל את חייך עם גבר שמלכתחילה בוגד בך ,מוכנה להשלים עם זה תבורכי. אם לא איך אומרת ורדה? תזרקי אותו. וגם יום לפני החתונה עדיין לא מאוחר.

michal24

New member
אומנם חדשה פה אבל ...

היי, אני מיכל, בת 24, חדשה פה, ובעלת חבר (3 וחצי שנים יחד, גרים יחד) שגולש ה-מ-ו-ן באינטרנט בצ´אטים וכל זה, וגם לי לא חסר. קראתי את השירשור, האמת - בהתחלה גם אני פספסתי את המשפט של הוא גולש אבל אומר שלא, אבל אח"כ בתגובות שלך כמעט לא התייחסת לזה. הדגשת רק את הקטע של יש לו מספרי טלפון חדשים וכל זה, ולא את זה שהוא משקר, ואני שואלת- מה באמת הענין ? האם זה זה שהוא משקר לך, ואת סגורה על זה והכל, או זה שהוא מצ´טט הרבה ויש לו ידידות חדשות כל הזמן ? כי לדעתי אלו שני דברים לגמרי שונים, וחשוב למצוא מה באמת הבעיה. גם החבר שלי מכיר כל הזמן ידידות חדשות באינטרט, למרות שאני מודה שהוא לא מדבר איתן בטלפון אלא בעיקר ברשת, אבל זה בסדר מבחינתי, גם אני מכירה הרבה אנשים. אבל הוא לא משקר לי ואין קטע של "לרגל". ממה שאת כותבת ברור שאת לא סומכת עליו, את מתקשרת למספרים שלו ובודקת האם יש מספרים חדשים, ואני שואלת האם זה באמת כי תפסת אותו משקר או כי זה מפריע לך ואת לחוצה מזה כי זו את. אני לא אומרת שהוא בסדר או שום דבר, שתביני, רק שנדובר בשתי בעיות שונות.

למעלה