תנו עצה דחוף!!!!!

אם עוד לא הובן,

אני את שלי בנושא האמור כבר אמרתי בתגובתי האחרונה לנקודת מוצא. ואכן בסיכומו של דבר איש באמונתו יחיה, וכנראה (כפי שכבר כתבתי) טוב שכך... כמובן שאם היית קוראת את כל השירשור, היית מוצאת שרוב רובם של הכותבים היו דווקא בדעתי, וההתייחסות ל"חכמים" בפורום (שימי לב על ידי מי נאמר "אווילים גמורים") הופנתה לאותם האנשים שקפצו בקריאות "את לא צודקת כי... כי... ככה ניראה לי!" ולא הביאו שום נימוק/תיאוריה (מלבד פירוט נסיונם האישי) שתתמוך בדעה זו. אל דאגה, במידה ובשלב כלשהו יתברר שריבוי הדיעות כאן בפורום מנוגד לדעתי (מה שאינו המצב כרגע), אכן אדיר רגלי ממנו. לסיכום, לכל אותם האנשים שחשו עצמם נפגעים אישית (מעניין למה...) מדברי למרות שלא הופנו שמית כלפיהם, מקווה שתקבלו את התנצלותי, בוודאי שלא לכך היתה הכוונה.

משועממת

מה שיפה פה זה שכל אחד יכול להביע דעה, אף אחד לא חייב להסכים איתה, והרב לא קובע שום דבר. העיצות נרשמות, המתייעץ קורא ובוחר מה בא לו לעשות איתן. כל זה טוב ויפה כל עוד שומרים על רמת דיון סבירה (כזו שלא כוללת ירידות על המתייעץ). אז יש לך ידע בפסיכולוגיה. אז? אז זה אומר שאוטומטית כל דבר וכל עצה שתציעי יהיו נכונים לכולם? לא.ואגב, גם לי יש רקע בפסיכולוגיה, זה בכלל לא משנה. אז הרב אמר X, זה אומר ש- X נכון? לא. כל אחד ואחת מאיתנו עיצב את הדעות שלו לפי הניסיון שלו. זה מה שכל כך מעניין בבני אדם. אנחנו שונים מאד אחד מהשני.

עוד דבר

מה שהפריע לי במה שכתבת היה הירידה על המתייעץ, ההתנשאות, הביטול, לא זה שלא הסכמתי עם הרעיון שהעלת, זה לגיטימי שיהיו חילוקי דעות.

../images/Emo45.gif

אם כולם היו חושבים אותו הדבר היה משעמם... וגם לא היה פורום

voguemaster

New member
נכון ????

ואת יודעת שאם בכל עת את מרגישה שאנחנו לא מספיק חכמים בשבילך, את מוזמנת לקפץ לך החוצה מהפורום.. אה וד"א, את לא נראית כמי שמבינה בפסיכולוגיה, ממבט סובייקטיבי משהו... אלי (אחד האנשים החכמים..
)

its moi

New member
אם את כ"כ בוטחת בו

אז מה הבעיה? תני לו לעשות עיניים, ותחרקי שיניים, או שתדברי איתו!! לאקסית שלי היה ידיד עוד מלפני שהכרתי אותה. כשרק הכרנו, עוד לפני שהיינו בקשר, חשבתי שהם .."מעורבים ריגשית". וכך יצא ששנאתי אותו. תיעבתי אותו, וכל פעם שהם היו נפגשים הייתי נלחץ, ומתעצבן. אבל בטחתי בה.. ידעתי שזה שגעון שלי. אז פשוט ביקשתי ממנה לא לדעת על מפגשים שלהם- בטח שלא לפני. כלומר- אם את משוכנעת שהוא לא בוגד, ואת סתם נילחצת, תשתדלי לא לדעת. כי להילחץ סתם אפשר למצוא סיבה תמיד ועם כל אחד (למרות שעם החבר של ךזה קל במיוחד). פשש.. יצא ארוך!

anigno

New member
הבחור מסוכן

הוא ירגיש תמיד שמשהו חסר לו, לא משנה כמה שתתאמצי. כרגע הוא אמור להיות מאוהב בך ולבנות חיים איתך אבל, משום מה הוא חייב איזה ריגוש, שנראה למראית עין בלתי מזיק כרגע, אבל עדיין את לא מספיקה לו. וכמו שאומרים, הרבה אנשים, הרבה דיעות, ועוד יותר רעיונות, ודברים שיכנסו לו לראש מתי שהוא.אני מציע להכנס בו חזק עם הקטע הזה כי אחרי החתונה, ובכן זה קשה פי כמה. בהצלחה רוני.

kiwiboy

New member
תני לבעלך העתידי מעט קרדיט

ילדה יקרה, אם חבר שלך עומד להתחתן איתך, וכמו שאמרת, היתה בינכם אהבה ממבט ראשון ואתם יחד שנה, מגיע לו קצת יותר קרדיט. טלפונים של בנות שאת לא מכירה יכול גם להיות סתם בנות מהלימודים/עבודה. שאלת המפתח היא זאת: "האם את מרגישה שהוא באמת באמת אוהב אותך". אם התשובה לכך היא כן, תתנתקי מן המחשבות המטופשות, ובמקום זה תחשבי איך להעביר את הזמן בינכם יחדיו. כדרך אגב, את יכולה "להיוועץ בו" מה לעשות עם חברים "ישנים" שלך מצ´אטים וכדומה והאם זה נראה לו הגיוני שתנתקי עימם את הקשר. לפי דעתי ענינים יסתדרו מעצמם. מזל טוב והמון אושר ביחד!!!!

למעלה