תנו על זה את הדעת

j u l i a n o

New member
תנו על זה את הדעת

חזרתי מכיוון צפון. בצומת מוסמוס הייתה תאונת דרכים שבה נהרג אדם. עברה פחות מחצי שעה והתרחשה למולי התאונה המזוויעה עם הרכב המסחרי שהוביל בני מיעוטים-אני האדם הראשון שעצר והזמין חילוץ, מהרכב הבא שעצר יצאה אשה ולמול הזוועה נכנסה להיסטריה ולא הפסיקה לצרוח. לא מאחל לאף אחד להקלע למצב כזה!!! ממש משחטה-גברים נשים וילדים עפו מהרכב כמו תרנגולות. התוצאה לפזיזות של הנהג הצעיר מאד-הרוג ו-13 פצועים. אם הנהג היה נוסע כחוק והם היו חגורים לא היו התוצאות כפי שהיו. סעו בזהירות-קחו אתכם מים לדרך ותנהגו רגוע אפילו שהנהג המטורף שחתך אתכם ונהג בחוצפה הרגיז והוציא אתכם מדעתכם. לא שווא להלחם על כלום כי בסוף ישאר כלום! אני מוצא את עצמי לפחות פעמיים ביום בסיטואציה של להחזיק את עצמי ולהמשיך הלאה. עומד בפקק והחכם תורן עוקף מימין,חכם אחר נוהג בצד שמאל של הדרך ומדבר בנייד. תשמרו על עצמכם ואל תנסו לתקן את העולם כי לא תצליחו ורק תפגעו מזה באופן אישי. "ונשמרתם מאד לנפשותיכם"

המלחמה על הכביש, היא לא

פחות קשה מהמלחמה על המדינה. הכביש גובה עשרות קורבנות בשבוע משאיר משפחות רבות פצועות וכואבות, משנה להן את החיים, את סדרי העולם. כשאנחנו בתוך רכבינו בכל מצב נתון אנחנו בדיוק 50% ממה שקורה, על השאר אין לנו שליטה. אנא סעו בזהירות

לא רק שאני נותת את הדעת

על כך, אלא לפעמים אני נאלצת להיות על תקן שוטרת תנועה ויצא לי אפילו לנהל מרדף אחרי אחד מזוכיסט של כביש שחושב שקיבל רשיון טיסה ועוד מעוד מעיז בזגזג בין המכוניות בפראות שהגעתי אליו אכשיהו דברתי אליו מרכבי בקשיחות והודעתי לו שהוא על הכוונת של משטרת התנועה. כי דיווחתי עליו באותו רגע. והוא בתגובה "בסדר בסדר" כאילו נבהל וכמובן שנרגע מלטוס. גם שנסעתי לאילת הפראות של העקיפות הכניסו אותי ללחץ בכביש צר הם רוצים לעקוף ועוד בסיבובים ממש לחץ נשימתי. מה אומר כל יום אני אומרת הלוואי שיעבור בשלום בכבישים. שכולם ינהגו קצת יותר רגועים זה ממש התאבדות.

כאחד שעושה עשרות אלפי ק"מ בשנה

אני מסוגל להתחבר בקלות למה שכתבת. כל פעם זה מוציא אותי מדעתי מחדש. במיוחד אותם ישראלים "חוכמולגים" שגם אם עוברים עבירה, כשתופסים אותם אז הם שיא התמימות...

למעלה