תנו עיצות,

הבעיה,

שאני מאשימה את עצמי שבגללי קרה הכל,וגם שהשתנו לי הדעות בדברים מסויימים,ואני מדומיינת שאם הוא היה שומע שהשתנו דעותי,היה רוצה לחזור........

קליט

New member
נשמה, את יודעת מה הבעיה שלך ?

שאת אוכלת את עצמך מבפנים . לכולנו יש ביקורת והאשמה עצמית - ככה זה . הבחור הלך וזה כואב לך - ככה זה בחיים . ותנסי לחשוב טוב . אין סיבה שלא יהיה לך טוב . תחזרי בתשובה על העבר . ותנסי גם להתחזק באמונה, ולא להסחף למחשבות מדכאות, פשוט לשים לב להטות את עצמך למחשבות חיוביות . תחשבי כמה יתרונות יש לך לעומת אחרים ! . בהצלחה

חלושקית

New member
כש-

כשתתני לעצמך את ההזדמנות להתחיל משהו חדש, זה יעבור. לרוב, משהו חדש מכסה על ישן. הדרך היחידה כדי לשכוח, זה להתחיל לצאת עם אחר והזמן יעשה את שלו. ותמיד לזכור ש"ועצת ה' היא תקום". כמה שתחשבי שאת זו שהרסת את הקשר הקודם או שזה בגללו, תדעי לך שיש מישהו שמכוון ועושה את ההכי טוב עבורך ועבורו, מבלי שתראי את זה עכשיו. זה קרה בגלל העתיד שכנראה שם לא תתאימו. בהצלחה

זלא

עוזר.......ככה איתי כשהוא לא רוצה אני רואה רק את המעלות... כשהוא ירצה אראה יותר את החסרונות....... מתוסבכת אני......

כן

אבל תמיד הוא בראשי!לא שוכחת אותו!וגם בפגישה אני חושבת עליו.... וכשהבחור החדש מלווה אותי לתחנה אני מדמיינת את הבחור הקודם,לידי מחכה.......ככה זה בנות קשה להם להשתחרר

שםאנילא

New member
את מפילה לי את התיאוריה שלי למרות שהיא אמיתית

מוזר לי שזה כך... רק כשיש מגע ולו הקל ביותר אז קורה כזה דבר שיש משיכה ללא ניתוק כמו שאת מספרת מוזר לי... אני יכול להמליץ רק על תפילות... יש לך משהו שמזכיר אותו אצלך בבית? או אפילו משהו שהוא קנה בשבילך או הביא מתנה?

תמיד יש הפתעות בחיים.....

כן הוא מזכיר במעט את אבי(למרות שהבטחתי לעצמי שלא אקח דמות כזו) לא קנה.....אבל נתן לי הרגשה שמוכן קנות בשבילי את כל העולם.....יש לו לב רחב!

שםאנילא

New member
זה לא תיאוריה אישית שלי אלא של רבנים גדולים

בע"ה הזמן והתפילות יעשו את שלהם... שיהיה בהצלחה

למעלה