תנו עדכונים

mashdool

New member
תנו עדכונים

לגבי הפרויקט ההוא שהתחלתם עם ההופעת פרידה וכל מה שניסן אמר שהוא מעביר למחשב...

אז ככה:

ניסן ואני ניפגשנו שבוע שעבר. היה ממש כייף. עשיתי מה שלא עשיתי אף פעם,הוצאתי מהבית קלטות וידאו וקלטות רדיו של משינה!!!!!ניסן אם אתה קורה את זה ,אני כבר לא יושן בלילה,מה שלום הקסטות?חה חה חה ניסן הוא תותח במחשבים והוא הולך להעביר קליפים ושירים שאף אחד!!!לא שמע למחשב. איך הוא עושה את זה? אין לי מושג,אני בור במחשבים(תוכנות וכאלה). אבל בקרוב,נוכל להפיץ את מ ש י נה!!!! אז זה הסיפור,על חבר שנסע להסתדר הוא הבריח קוקאין הסטן הוא לבן כמו סדין

כבר יש לי 15 קליפים של משינה!!!!!!

ויייי איזה ענק!!! תודה למי ששלח ועשה אותם כי אני יודע שמעורבים בזה הרבה מי שיבקש ממני אני גם אשלח לו ברצון... אני הכי אוהב את הקליפ של את באה לבקר

Ignition

New member
בן אדם!!!!!!!!!!!!

יש לך קליפים של משינה?!?!?! עשה טובה!! שלח משהו , אף פעם לא ראיתי קליפ שלהם.. תודה..

N a V e

New member
אז ככה:

קודם כל אני רוצה לומר שזו באמת יוזמה מבורכת וכל הכבוד לכם! אבל משום מה הקליפ של אהובתי בהופעת הפרידה ושל שלח לי מלאך נפתח ונתקע לי אחרי כמה שניות-המוזיקה(המעולה) ממשיכה לרוץ אבל הקליפ נתקע...מישהו יודע למה?
וחוצמזה יש לי כבר כרגע את פוליטיקה,היא התווכחה איתו שעות ואין מקום אחר ואני פשוט מתמוגג מנחת

אנשים תשיגו אייסיקיו אם אין לכם!!!!

עובדת פה רשת מחתרתית ענקית של שליחת קליפים באייסיקיו אנשים שולחים בקצב

NISAN1000

New member
טוב יש שני סיבות

1) או שאתה צריך לחכות קצת 2) או שאין לך מקודדים טובים תוריד את זה http://download.divx.com/divx/DivXPro503GAINBundle.exe

sherennn

New member
איך לכולכם יש את הקליפים???

? אפשר להוריד אותם מאישהו מקום?

Vdrums

New member
שרון, אנשים מעבירים בינהם

באיי סי קיו, אחד מעביר לשני זה קטע מטורף...:)

sherennn

New member
אין אייסיקיו אבל בכל מקרה..

מישהו יודע למה הקישור לבדרך אל הים (מ-84) שאופיר כתב לא עובד??

תורידי אייסיקיו!! זה תוכנה אדירה...

חוץ מהעובדה שאנחנו מעבירים שם טונה של דברים

Ignition

New member
מי עושה לי טובה???

בבקשה שלחו לי איזה קליפ.... ICQ # 144835170

למעלה