תנו לשמש לעלות...........

magy

New member
התמונות שלי לא פוטוגניות

הציור נראה טוב מהתמונה...... גם אני נראית טוב מהתמונות שלי....... סולידריות.........

אני בכלל לא מבינה מה בכלל יש לך

לקנא. את אמנית ואת יצירתית, וכל מה שהראית לנו כאן הן בציור, הן בפיסול והן בכתיבה מאד יפים. כל אחד בתחומו. אני לצערי לא יצירתית בכלל, ואני בהחלט מקנאה בכם. לי מותר. קנאת יוצרים מרבה יצירה.

magy

New member
אני מקנאה.......המשך וידוי

בתקופה שיכולתי להכנס לאוטו.....ולנסוע לראות מה שבא לי..... בכל שעה, בכל מקום...... בכל מצב רוח..... כשאין אוטו.....העולם נראה אחרת.....גם השקיעות.......

ארתמיס

New member
יהההה טומי איזה צילום מיוחד...ממש

ממגנט אני אשמור אותו בתיקיה שלי למיזכרת

ישRאל

New member
טומי אתה מזכיר לי את הסיפור על,,

מיכאלאנג´לו כששאלו אותו,,על הפסל של משה,,"איך יצא לך פסל כל כך מושלם"? והוא ענה,,הפסל היה כבר בתוך האבן אני רק "גילפתי"ככה קצת מסביב,, ואתה אומר אני רק צילמתי,,אבל אם אני הייתי מצלם זה לא היה יוצא כל כך מושלם כפי שאתה צילמת,,

fortune

New member
../images/Emo7.gif דוקא עבד מצויין עם האפור...

ועכשיו נעלם האפור והכל ש ח ו ר ואין לי
בשום מקום אני מצטרפת ל"מרקו - חיפושים"

שרונהה

New member
פורטון תפתחי הודעות ויהיה לך

הפורום הישן והטוב חזר אלינו.......... אבל נראה לי שמערכת המסרים לא עובדת עכשיו......

fortune

New member
../images/Emo12.gif עכשיו את אומרת לי?

עברתי כמו מכונת תפירה וסימנתי
למכביר עכשיו את אומרת לי? תודה מתוקה,

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
עכשיו את אומרת לי ?

אם הייתי יודע שאת תופרת עכשיו הייתי נותן לך לתקן לי ת´כיס שנקרע.

fortune

New member
נלך? לאן נלך? אני עם עכבר

שלט רחוק... אם אני לא עונה זה כי נרדמתי... סתאאאם. שעות הלילה הן השעות הכי פוריות אצלי אני מאוד אוהבת את הלילה.

ארתמיס

New member
אז זה הפורום לציפורי הלילה? אחחח

סוף סוף יש מקום בילוי בלילה ברשת

ישRאל

New member
שיח אם אתה כל כך אוהב משחקי לשון

אז תסביר לי את זה,,, שני אנשים נפגשו בתחנת האוטובוסים ופתחו בשיחה. אחד מהם התלונן ללא הרף על בעיותיו המשפחתיות. לבסוף ענה לו השני: " אם סבור אתה שלך יש בעיות משפחתיות, הסכת ושמע לאשר אספר לך ונסה להבין את מצבי. לפני מספר שנים הכרתי אלמנה נאה, שהיתה לה בת בוגרת ונישאתי לה. מאוחר יותר התחתן אבי עם בתי החורגת. כתוצאה היתה בתי החורגת גם לאמי החורגת ואבי היה גם לבני החורג. אשתי הפכה להיות החותנת של החותן שלה. כעבור זמן ילדה בתה של אשתי, שהיא גם אמי החורגת, בן. ילד זה היה אחי למחצה בהיותו בנו של אבי ובהיותו בנה של בתה של אשתי היה הוא הנכד של אשתי.זה הפך אותי לסבא של אחי למחצה. כל זה מתגמד לעומת המצב שנוצר כאשר לאשתי ולי נולד בן. עתה, האחות למחצה של בני, אמי החורגת, היא גם סבתו של בני. אבי, על כן, הוא גיסו של בני, שכן, אחותו החורגת היא אשתו של אבי. אני הגיס של אמי החורגת, אשתי היא דודתו של בנה, בני הוא האחיין של אבי ואני הסבא של עצמי. ואתה טוען שלך יש בעיות משפחתיות..."

למעלה