תנו לצהל לנצח

REHVOT

New member
תנו לצהל לנצח

להכריע את האוייב המסתייע בסעיינים מהשמאל.

פרנקי 123

New member
אנחנו נותנים זה עוזר למישהו?

צ.ה.ל יכול להכריע צבא ריבוני מסודר,אך לא טרוריסטים בני בלייעל הנלחמים מלחמת גרילה מול חיילנו. זה קצת הרבה יותר מסובך.

סוהי

New member
על טרור מתגברים רק ע"י השמדה פיזית

נכון,ההכרעה לא יכולה להיות צבאית בלבד,מפני שלטרור אין טריטוריה.אבל,מכות קשות ורצופות לטרוריסטים והמסיעים להם ע"י צהל,חייבים להביא את הרשות הפלשתינית להחחלטה אסטרטגית שהטרור רע לעם הפלשתיני,לפעול בנחישות לפירוק האירגונים האלה ולהשלטת סמכותם על אנשיהם.רק אז ניתן יהיה להתקדם לקראת הסדר מדיני.

פרנקי 123

New member
חלומות באספמיה,ראינו מה קרה בעירק

בוש על כל צבאו המפואר המיט אסון על עירק,אמנם סילק את הדיקטטור אך הקים עליו אוייבים חדשים כדוגמת א'סאדר ודומיו,אותו כנ"ל לגבי ישראל,לא נלחמים בטרור על ידי טרור בדיוק כפי שלא מפחידים זונה עם ז.

סוהי

New member
עירק לא תקועה לארה"ב בגרון....

רצועת עזה היא אסון מיום שנוסדה,והשתמרה כאסון ע"י מצרים וליגת העל הערבית כולה.אין מקום להשוואה. אם רצועת עזה היתה צמודה לארה"ב או אנגליה או צרפת או גרמניה - היא היתה מחוקה מזמן. אגב,זונה מתה כבר לא צריך להפחיד............

פרנקי 123

New member
לקרוא בין השורות אתה יודע?../images/Emo4.gif

אני בטוח שכן,אני מאוד מעריך אותך בתור כותב על אף חילוקי הדעות בינינו, קרא שוב את תגובתי. יללה צריך לזוז,שהיה בוקר טוב לך ולכולם.

סוהי

New member
קראתי שוב ואני מסכים איתך.

דברי רק מחזקים את עמדתך. אגב,לאיפה אתה כל כך ממהר בבוקר?

גם שמשון הגיבור חשב ככה

והמשיך ללכת לבקר ת'זונה שלו שם. תראה מה קרה לו בסוף... אגב,איך מוחקים רצועה כזאת?

סוהי

New member
השתלבת יפה בתעמולה הפלשתינאית....

ראשית,דלילה לא היתה זונה,היא היתה סתם מזדיינת... ומאיפה בר לך הרעיון על "מחיקת הרצועה"?....מעניין....

הרעיון ממך סוהי

לא זוכר? חפש בהודעותיך בקודץ הזה... ולך לבדוק לסניליות. ממתי פלשת היתה יהודית?

סוהי

New member
יעלי,מה זה סניליות?....שכחתי...../images/Emo4.gif

אני מתחיל לחשוב שאת מתעלמת מדברי בכוונה בכדי שיהיה לנו על מה להתווכח. אני הודעתי כאן (וגם "שם") על הסכמתי ליציאה מוחלטת מרצועת עזה (אבל לא בסיגנון ברק). אני ביקשתי מכל מי שיודע או שמע על כך שיסביר לי,מה בדיוק הקשר של עזה לארץ ישראל שאני כל כך אוהב... אבל,אני מאד מעריך את דאגתך לבריאותי (גם הנפשית).

REHVOT

New member
שטויות...צהל יכול לנצח גם מחבלים

תפתח את החדשות...

פרנקי 123

New member
מיתוס או שמא מציאות רחובוט?

אולי תוך כדי חיסולים ממוקדים,את זה כל צבא היה עושה.... ברם,אם מדובר בלוחמת גרילה משמע שאינך מדייק וזאת בלשון המעטה.

REHVOT

New member
שום מיתוס

העובדה היא שהשמאל עושה מאמצים לטרפד את נצחונו ששל צהל...אם לא היה ניתן לנצח את ארגוני הפשע הטרוריסטים לא היה צורך לעשות מאמצים כאלו כמו שאתם השמאלנים עושים להכשיל את צהל.... צהל יכול לנצח צהל ינצח.

פרנקי 123

New member
מי מפריע "לכם"?השמאל??????

עד כמה שאני יודע,ואני יודע,השמאל אינו בשלטון מזה זמן רב,מי מפריע "לכם" לעשות את ה"עבודה" ? מדוע לזרוק את כל תחלואי העולם על השמאל?אהההה כי זה נוח .

REHVOT

New member
תשמע ותקרא כיצד אתם מסעיים לאוייב

כל הזמן אתם קושרים את ידי המפקדים והחיילים...בבגצים בהפגנות.. בעתונות עויינת....ממש גייס חמישי.

פרנקי 123

New member
משתדלים רחובוט משתדלים.....

לא נשתוק ולא נעצור עד שהכיבוש המשחית יעלם ,עד שכל ההתנחלויות ימחקו מהמפה,עד שצהל יצא מהשטחים הכבושים,וכמובן עד שיהיה שלום,בל תשכח רחובות הכל בדרך דמוקרטית ולפי הספרים.....

REHVOT

New member
הדרך לגהינום רצופה כוונות טובות.

עבריינות אידאולגית מסוכנת לא פחות מעבריינות פלילית.... סיוע לאוייב תחת אש היא בגידה....

למעלה