,תנו לנו .............

רות 2

New member
,תנו לנו .............

טיפ אחד......(אחד לא יותר)..... הכי חשוב, להשגת הצלחה, מימוש עצמי, אושר וכסף............... ????!!!!!!!!!!???????!!!!!!!!! "השאיפה שלך זו התחלה אסטרטגית בסיסית להצלחה" ......................

קטי30

New member
~אמונה~

אני מאמינה שאם מאמינים אבל באמת מאמינים ! הכל יכול לקרוא והכל אפשרי .

רות 2

New member
הרעיון הוא כזה ............

כל מה שיכתב כאן אם יצלח..................... יאוגד לסיפרון שהבעלים עליו כל אחד מהרושמים בשירשור ............. נידמה שמאיירים לא יחסרו ........ משווקים ..מוכרים ומפרסמים גם... לא יחסרו.............. והרוחים ..................מממממממממממ קודש ל........... (כשי נגיע לגשר נחצה אותו ..............) רות המישוגעת עם הרעיונות שלה............ נותנים יד/טיפ?!)

קטי30

New member
../images/Emo207.gif

אהבתי את הכיוון והמחשבה
ועל זה נאמר : סחתיקה רותיל'ה

הרמוניה..

ותקשורת נכונה בין מה שאתה רוצה לבין מה שאתה בעצם עושה..תאום מוחלט בין השניים בלי זה.. אמונה גם לא תעזור..

מצוטטת

New member
קחי

פיוס ....עצמי כמובן
וכש...יש את זה אז זוכים לאיזשהו רוגע......... נו, רוגע הכוונת במונחים האישיים והבלעדיים של כל אאחד.... מכאן הדרך סלולה.... לכל אסטרגייה דרושה....

יערית

New member
../images/Emo57.gif

אני נמצאת במקום כזה יום יום בעבודה,גם יודעים לעשות כסף וגם מאושרים, לא רק למראית עין,אלא באמת משפחה מיוחדת
אני בינתיים מקשיבה,רואה ולומדת,יש הרבה מה ללמוד מהח'ברה הצעירים המוצלחים האלו,בינתיים יכולה לומר לך: נחישות,יציבות,אסרטיביות ומזל להיות בזמן הנכון ובמקום הנכון

לקרוא את הספר הזה...

"ארבע ההסכמות"`` של דון מיגל רואיז. הן ארבעה הסכמים מופלאים שאנחנו עושים עם עצמנו: אחלה טיפים לחיים (1) שמרו על טוהר המילה (2) אל תקחו שום דבר באופן אישי (3) אל תניחו הנחות (4) עשו תמיד כמיטב יכולתכם.

ד ו ל ה

New member
להאמין באנשים...

לראות את הטוב בכל אחד לבטוח ולהיות אדם שניתן לבטוח בו חזרה

N D R

New member
מסכים...

ומניח שכמה מהעשירים יותר היו קוראים לאדם כזה "נאיבי" אותם בטח לא הייתי רוצה לשאול מהו הטיפ שלהם והנה הנאיביות נשפכת גם ממני...

bennykoo

New member
טיפ אחד?

לקום בכל בוקר, ולהגיד שהעולם נפלא! לומר תודה על זה שאתה בריא,קם לעבודה, מה כבר צריך הבן אדם??? האושר הוא בתוכנו אנו!

ערסlight

New member
נזכרתי

פעם מישהו פירסם מודעה שאם ישלחו לו 5 דולר הוא יגלה להם איך להתעשר תוך חודש. אלפי אנשים שלחו. לכולם הוא ענה... תעשו מה שאני עשיתי.

N D R

New member
../images/Emo13.gif לפני עידן האי מייל

הספיקו עוד הרבה לעשות כסף מהעצה שלו... היום ישר כולם רצים להסתכל באתר לא רלוונטי לפני ששולחים שקל

למעלה