"תנו למוזיקה לחיות"

"תנו למוזיקה לחיות"

"תנו למוזיקה לחיות" קנו מוזיקה, אבל בזול. כי אם חגיגת ההורדות תמשך, בסוף גם לא יהיה מה להוריד באינטרנט. מאמר מיוחד שלי על חגיגת ההורדות באינטרנט, (קישור למעלה) תרגישו חופשים לשלוח תגובות והכי חשוב להעביר לחברים במייל... המון תודה ושיהיה שבוע מקסים לכולם! מישי ויסמן

וואלה כל כך נכון ואפילו יותר מזה.....

וואלה כל כך נכון ואפילו יותר מזה..... מה עם יועצים אומנותיים, מעצבי תדמית, הלבשה, צילומים מקצועיים........ כל זה נכון אבל מה עם הקניין הרוחני, ליצירה אין ולא תהיה מדד נאות בכסף.....אנשים חושפים את נשמתם ולפעמים מתגלים במערומיהם לזה יש מחיר??? בזכות כך אנו כל כך מעריצים אותם. הבעיה היא מורכבת מאוד.... למישהו אולי יש פתרון?

לא מסכים איתך ידידי

לגבי ההורדות מה תרצה שנעשה יש בחינם אז למה לשלם אני משלם גם ככה אינטרנט אז אני מנצל את זה להורדות ולשליחת הודעות אס אם אס בחינם מאי סי קיו . זה כמו שתהיה פיצוצייה ויהיה אפשר לקחת הכל משם בחינם מבלי שיעשו לך דבר וכולם ידעו מזה ויקחו חופשי מה לא תקח בטח תיקח . תראה אני באמת חולה מיזרחית ולא מרחם על הזמרים הם עושים טונות של כסף שלא אני ולא אתה נעשה עוד 50 שנה הם עושים את זה בשנה . מה זה בשביל אייל גולן קובי פרץ איציק קלה שרית חדד מושיק עפיה ליאור נרקיס שלומי שבת להוציא דיסק נניח 100 אלף שקלים הם מרויחים את זה בחודש אפילו פחות . אני מתחתן עוד חודש ושילמתי לקובי פרץ כמעט 5.000 דולר ל45 דקות אתה קולט כמה כסף זה אח שלי אז למה שאני לא אוריד דיסק שלו בחינם. לגבי הזמרים הבינוניים רינת בר תומר חן יוסי עדן תמיר סולטנה אני גם אוהב אותם אבל לעולם הייתי קונה דיסק שלהם אז עדיף שאני אוריד אותם ככה שנינו מרויחים מהעניין הם נשארים בתודעה שאני מאזין להם בפומבי בבית ברכב ואני לא משלם . מה גם שהם מתפרנסים מדברים אחרים ולא רק ממוסיקה תומר חן עובד בבוקר בעסק משפחתי למשל.

למעלה