מעניין. צבע הגוף שלו הוא לא באקסקין, יותר נראה כמו ביי בהיר. אבל הזנב, הפוני על הפנים ולכן סביר להניח שגם הרעמה בצבע חום כהה-שחור מה שלא מאפיין צבע ביי אלא באקסקין. מעניין
קראתי לזה גולדן באק-סקין. כשיש כזה זהוב בפלומינו זה גולדן פלומינו... מצאתי משהו ברשת,יש שם זכר חצי אנדלוסי עם צבע דומה. כתוב שם שזה באק-סקין עם גוון אדמדם, למרות שכמו שכתבתי,הוא קצת הבהיר עם הזמן. http://www.ultimatehorsesite.com/colors/buckskin.html
סייחה-מותק, סייח-בן (אחרי שמרגלים מבינים שזה ממש יפה) סייחה-ויקטוריה (ויקי) סייח- אביב (בחווה שלי יש סוס שנולד ב- 1.4 - היום הראשון של האביב - והשם המלא שלו זה spring in the air) לפי דעתי יהיה לך הכי פשוט לחשוב על הסוס/סוסה ואיך היא הגיעה ודרך זה לתת לה שם, עוד אפשרות זה להשאיר אותו/אותה חסרת שם כמה זמן עד שיגיע השם המתאים - מומלץ וממש כיף.
כמו שקראנו ללהב ככה כי לא היתה בגרות ביום שהוא נולד (הבוחן של הבגרות באורווה-מעשי לא הגיע, ובמקום זה נולד להב!) הכי טוב לחפש שם מעניין ואישי שמתאים לנסיבות הולדתו / משפחתו / סביבתו של הסוס.
להבון- להבובו- בובו- דובו... סוס שמאד מאד מאד אהבתי ונקשרתי עליו מאז שנולד.. הרכיבות עליו היו פשוט מופלאות.. ידעתי מה הוא הולך לעשות... הרגשתי חלק ממנו.. עד שלפני חודש בערך השארתי אותו מאחור...
אוניקס (לדעתי זה מתאיםיותר לבת.. אבל יפה גם לבן) אוסקרלוגן רוקט קוניאק אונטלו אמיגו אל-וי אל-די פיטר-פן פונצ' סיניי צ'רלי בסטר הוגו ממ זה מה שעלה לי לראש עכשיו..
אז ככה: * בוטש * ג'וי * מג'יק * סאוור (מלוח) * פונצ' * ארומה * צ'יפ לסוסה של פליפרית יש לי הצעה, זה שם שאני מאוד מאוד אוהבת: טויה זה מתאים לסוסה שהיא מתוקה אמיתית, זה מלשון toy צעצוע רעיון נוסף: "בל" (אם הסוסה ממש יפה). בלה = יפה (באיטלקית). אני מקוה שהצלחתי לעזור במשהו, תגידו לנו איזו שמות בחרתם, נשמח לשמוע..... (באיזה פרס זוכה מי שהציע את השם הנבחר? חחחחחחח)