תנו לי רעיון!!

dragon zlotnik

New member
תנו לי רעיון!!

נתקלתי בבעיה במשחק שהתחלתי לשהם ביום שלישי, התחלנו 4 שחקנים, בריון רחוב(ברברי מטורבט) ואשף חברים, נינג'ה-נוכל, ולוחמת נודדת, אז האשף והבריון עקבו אחרי הלוחמת כי היא היתה נראית להם חשודה, בקיצור הם התקוטטו ועכשיו הם נעצרו לחקירה. והסיכויים שהם יהיו באותה חבורת הרפתקנים הם כמו שעכוזי יפיק מרגליות. אז יש שתי אפשרויות, א. שאני יחשוב על משהו מאוד יצירתי. ב.שהם כאילו יהיו דמויות אחרות. אז אני רוצה שתתנו לי רעיון יצירתי אם יש לכם. רקע של מה שקרה שיכול לעזור לכם. הנוכל הסתבך קצת עם גילדת הגנבים אבל במקום לרצוח אותו הם נתנו לו משימה קטנהשהיא להעביר חתיכת קלף לשני אנשים מהגילדה שנתפסו. והלוחמת והביריון והאשף עכשיו בכלא הזה, והנוכל מנסה להיכנס אליו, השחקנים של הלוחמת והנוכל תכננו איך הם יתידדו(אני יודע שהם לא אמורים לעשות את זה אבל לא משנה) אבל אני לא יודע איך לידד אותם עם הביריון והאשף(שכנראה ינסו לברוח בלילה/יום למחרת. -*-*בורן ואבישר אל תיכנסו לתגובות!!!!!!!!*-*-

רק אני יוסיף

זה כמו בפינוקיו המצויר, שיש את הכלב השחור והטיפש ואת החבר שלו השועל, ככה זה אצלנו, יש את הביריון הטפש שהולך עם האשף שג הוא לא חכם משהו. אני משחק את הלוחמת, בורן את הנוכל-חלקלק. את גילגולי החבורה אני ירשום ביום ראשון בערב. פשוט בורן בפונדק הסתכל עליי כל הזמן ואני יצאתי, ובטעות עשיתי שרפה אז הוא חטף אותי הצידה בטענה שהוא הציל אותי. הוא היה עם ברדס אז אני לא יזהה אותו. זלוטניק אמר שלא נתידד בגלל, שפשוט באופי אנחנו לא מתאימים-לוחמת מיסתורית ואיש חלקלק מתאימים להיות בחבורה, אבל לא ביחד עם ביריון שמן וטיפש ואשף לא מוכשר-משהו שתקפו אותי בכיכר העיר.

DDN

New member
מה זה "לא מתאימים"?

למה שלוחמת מיסתורית ואיש חלקלק לא יתאימו לאותה חבורה? הם יכולים להיות חברים. כל מה שמישהו צריך כדי שתהיה לו זיקה אל מישהו זה מכנה משותף אחד. משהו קטן שיגרום להם להיות חברים. דוגמאות מהצבא יש לי הרבה - אנשים שלא חשבתי שבחיים יהיה לי איתם משהו משותף, ואנחנו מוצאים את עצמנו מעבירים שעות בחוויות על הבסיס. עוד דוגמה? אדריאן ודומיניק. הוא - עירוני מפונק. היא - נערת שחיה הרבה בטבע ובזה לעירוניים ודרכיהם ה"מלוקקות". צריך עוד? בכל מקרה, אין דבר יותר טוב מלאחד אנשים מאשר אויב משותף. פשוט צריך למצוא כזה (השמש!)

לא לא לא!

אמרתי שהלוחמת המיסתורית כן מתאימה לנוכל החלקלק. היא פשוט פשוט לא תסתדר עם הביריון. פשוט לא! הם גם תקפו אותה בכיכר העיר ועקבו אחריה. היא לא תסלח לו!

Nihau

New member
תיצור מצב

בו הם יוכלו להסביר למה הם עקבו אחריה ולבקש את סליחתה ותן לה סיבה אישית טובה לרצות להניח את חילוקי הדעות מאחור ולסלוח להם.

iguessgrampy

New member
תלוי בתכונות של כל דמות.

כאן נכנס התפקיד שלך כשה"מ לזהות את נקודות התורפה והמעלות של הדמויות השונות. תציב אותם במצבים כאלו שיוכיחו כי הם זקוקים אחד לשני, כמו למשל, מצב שיצריך כוח פיזי רב ואת זה רק הbig dumb guy יכול להתרום. בפגישה האחרונה, באל"ר הוכיח לאיכו(לי) עד כמה זה מסוכן להסתובב לבד, עכשיו איכו, עד כמה שהיא מתעבת את האלף ואת הגבר (שמזכיר לה למה כל פעם מחדש היא בחרה בחיי הרפתקנות) ועד כמה היא זקוקה, למרות הכל, לעזרתם של גברים (זה דבר שלא יהיה לה פשוט להתרגל אליו). מתנצל אם זה לא היה ברור, אני לא טוב בלהסביר את הכוונה שלי. וזה גם למה, באל"ר, אני לא כותב רשומות של המערכה-טוב, זה וחוסר הכישרון שלי לכתיבה.

DDN

New member
תראה, תקשיב, תשמע, תבין,

קודם כל, תתכונן להפיק מרגליות. דבר מאוד לא יצירתי ופשוט - הלוחמת והבריון בכלא? הנוכל מנסה להיכנס אליו? איכשהו, מישהו מפליל את כל הארבעה במשהו. זה עושה אותם שותפים לצרה. למה שינסו לברוח מהכלא? הם עשו משהו רע? בכל מקרה, תן לדברים לזרום. איכשהו, תמיד תצליח להביא אותם זה לזרועות זה. תחפש את המכנה המשותף הנמוך ביותר. השאר יבוא מעצמו. וסלח לי, אני חייב: זה מתורבת לא מטורבט.

אלדריון

New member
אהה...

"זה מתורבת לא מטורבט. " אני חושב שזו היתה כל הבדיחה... מתורבת+ברברי עילג=ברברי מטורבט.

dragon zlotnik

New member
אני לא מאמין, עכוזי מפיק מרגליות

הצילו!!!!!!!

תנו ל-י רעיון!

התאכזבתי קשות ממחולל השמות של ויזארדס. אני צריך שם לדמות שלי! היא היא(סתומרת בת), 165 (דיי נמוכה) רזה, עינים שחורות כאלה, קטנות אבל לא קטנות וטפשות שממצמצות באי-הבנה- אלה כאלה חכמות. שער ארוך שחור חלק. היא נראית האומללה המושמת אבל זהו- שלא. היא חכמה, ולא חזקה מאוד. בפרוטוקול היא רשומה כסיירת, אבל היא בעצם לוחמת נודדת בעלת ניסיון שטח, לא כסייר, לא נלחמת טוב כלוחם. הבנתם את האופי? שמות שיתאימו ייתקבלו בשמחה. תודה

Nihau

New member
אבל שמות זה דבר כזה אישי...

נו טוב, אולי אחד או שניים קופצים לי לראש 1. רוליסן 2. ליוונריד (livanrid)

mishmishi

New member
אני דווקא הייתי הולכת על משהו

שנשמע אקסוטי כזה... מויירה זה שם שאני מאד אוהבת אבל מה עם רושאריו? )ROSHARIO(

למעלה