תנו לי קצה חוט

• פותח הנושא qqkk
  • פורסם בתאריך

qqkk

New member
תנו לי קצה חוט

אני בטח כבר עיצבנתי איתכם בעבר, אבל אני מנסה להתחיל לעסוק בכישוף ומאגיה. אני קראתי מלא מאמרים והבעיה שלי שאני לא יודע איך להתחיל אז תעזרו לי!!!

ljs

New member
תשובה

יש די הרבה מאמרים מעניינים כאן בפורום, ויש גם קורס למתחילים חינם באתר וויקה ישראל.

RainBird

New member
וגם תשובות בשאלות הנפוצות. וגם מאמר - מאגיה למתחילים. אני ממליץ בחום לעיין בספרים המומלצים וגם ב"דרך הקסם" של רינה קסם למאגיה בסיסית. תוסיף לרשימת הקריאה גם את "עוצמת האדמה" של סקוט קנינגהם וקיבלת התחלה מצויינת. אלון גם המליץ על ספרים של כיסטופר פנזק כמו Inner temple of witchcraft- תחפש אותו באמזון. המשך לימוד נעים. ארדן.

gwizard

New member
אתה מבזבז את הזמן

הנ"ל כבר קיבל את כל העזרה וכל העצות שאפשר כמה עמודים אחורה וכנראה לא למד מזה כלום. ישנם אנשים, לרוב ילדים קטנים ומפונקים, שלא מבינים שמאגיה זה לא "זבנג וגמרנו". דווקא לא המלצתי על Inner Temple, אלא על Instant Magick. (מחיר: 140 ש"ח בחנות של נטלי) הראשון הינו חלק 2 מהסדרה של ה-TEMPLE ולא מומלץ לקרוא אותו לפני הראשון שזה ה-Outer Temple.

qqkk

New member
קודם כל...

קודם כל אני לא ילד מפונק אני יודע שביקשתי ממכם עזרה בעבר אבל כפי שהבנתי אני קצת קשה הבנה. ואני אף פעם לא חשבתי ולא אחשוב שמאגיה זה "זבנג וגמרנו" אני רוצה להתחיל להמשיך ולא לסיים. תגידו לי כמה "עוצמת האדמה" עולה?

איפה הוא עולה ככה?

המחיר הקטלוגי שלו הוא 65 ש"ח ובאתר "דיבוק" (אתר מומלץ לקניית ספרים) הוא 50.7 (לא כולל דמי משלוח, שהם לרוב 5 ש"ח, תלוי כמובן במשקל וכמות פריטים). קישורים בתחתית.

ljs

New member
וגם ספר טוב על עבודה עם אנרגיה.

בעברית כמובן, אני פטריוט...

ljs

New member
אפשר לקבל פרטים?

ומה לגבי עבודה עם אנרגיה?

MetalSinagouge

New member
יש ספר בשם..

"כאוס- מדע חדש נוצר" של ג'יימס גליק. בנתיים ראיתי אותו הרבה מאוד ברשימות מומלצים, אז אני מקווה לקרוא אותו בקרוב בעצמי.

למעלה