תנו לי סיבה

שושנל'ה יקרה

אותך אישה מאירת פנים, אני תמיד שמחה לפגוש!

לצערי, לא אהיה שם

אבל, יש לי נסיבות מקלות. זוגתי שתחיה ואנוכי מוזמנים למסיבת יום הולדת 50 של חברה יקרה שלנו. אז, אני יכול לאחל לכם שתיהנו ותרקדו עד כלות הכוחות, ו.. לא לשכוח מחר יום עבודה רגיל

ראשית כדאי,כי את אוהבת לרקוד.

החניה דוקא ענקית,למרות זאת אני אגיע רגלית,(את יכולה לקחת במקומי את החניה שלי), יש הרבה אנשים שעוזרים ומכוונים בכל שאלה והכוונה, יש שמירה מצויינת על שלומינו הבטחוני מצד המשטרה המקומית והמשמר האזרחי, מה שאין באף מקום אחר כמו פה ואל תזלזלי בזה. יהיו להקות מחול שיעשו לך טוב על הנשמה. לגבי הצפיפות ,את מומחית בלרקוד בצפיפות. אני מרשה לך אפילו לדרוך על היבלות ברגל שלי. יש לך 4 כיווני אוויר. עוד דבר,גדי הגדול מכולם ירקיד וישמח אותך, עם זה את בטח מסכימה איתי. חוץ מזה גם את תתרמי לאווירה היפה. דבר אחרון גם תשמעי את ראש העיר הצעיר שלנו שר ואנו נרקוד לשירתו.

חוץ מגדי- מי עוד אמור להרקיד הערב?

בשנה שעברה, הרקידו מס' מרקידים (ובינהם ירון כרמל).

../images/Emo6.gifירון בן שמחון בכלל לא יב"ש...../images/Emo8.gif

אגב, יקירתי האוהבת... אני ממליצה לך, שלא תבואי עם ציפיות גדולות (בכלל, ציפיות תמיד כדאי להשאיר על הכריות
). פשוט לבוא (נו טוב, גם לרקוד ולהנות). נסיעה טובה.

והסיבות שלי לשאלת האוהבת

אוירה נעימה, צפיפות מלהיבה, הרוב לבן, שתי רחבות או שלושה, ודיי קרוב לבאים מהבית שלי:)), מקווה להצליח להגיע הערב... לחגיגת במחלות... בימים האלו הנשים היו יוצאות לחולל לבכיר ליבן? ... או שכבר פיספסתי נו טוב.. אני יוצאת ואתם מוזמנים לבוא אחרי:)) רק שאני אצליח לנוח קצת...

למעלה