תנו לי סיבה

הרבה סיבות - למה לא !!!

א. צפוף ב. חם ג. משטח להרקדה - מהגרועים באזור המרכז ד. חניות קשות. ה. פקקים ארוכים מספיק ???????????

צפוף לא ממש מפחיד אותי

אני"בוגרת הרקדות אוניברסיטה" בהצטיינות.. על שמשטח נעלי הנייקי המובחרות שלי יתגברו, חם..נו אז זו סיבה להתלבש קצר.. אהל פקקים אני שונאת!

אוהבת לרקוד,בקשת סיבות?בבקשה.

יש שם שתי הרקדות בחינם! הרקדת נוסטלגיה,בשנה רקדתי בהרקדה זו על גבי אספלט שבחלקו היו מהמורות,כלומר צריך להזהר מאוד כאשר רוקדים שם. ההרקדה המרכזית יותר נערכת על משטח המורכב מבלטות,לא הכי נוח בעולם. אך האוירה!!!וואוו !! המון דוכנים מפוזרים שם,אפשר לעבור מהרקדה אחת לרעותה,לאוהבי ריקודי המעגלים יוכלו לרקוד מעגלים כמעט ברצף,למעדיפים את ריקודי הזוגות ,אפשר לעשות פעולה דומה. אוירת הפנינג המוני,טרום כרמיאל. בשנה שעברה לימדו שלמה ממן וגדי ריקוד שחציו זוגות וחציו מעגלים. גדי היה "הבת"שלמה ממן היה "הבן",הלימוד היה משעשע מאוד,הרבה חיוכים היו באותה שעה מהרבה רוקדים. האם אותו ריקוד נרקד עד היום ? לא חזיתי בו יותר בשום מקום,עוד ריקוד נחמד לכשעצנו אשר אבד בתהום הנשייה.(יתקנו אותם חכמי הפורום באם אני טועה). לדעתי האישית מומלץ מאוד לבוא,לאוהבי האוירה המיוחדת.

הריקוד לא הופיע שוב בשום מקום

שכחת שיהיו גם הופעות של להקות מחול, אפילו הלהקה של אודרי מגיעה מחדרה, והופעה של שלומי שבת. אה... וכמובן - הרבה חברי פורום

../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה...

אגב, אומנם אינני מגיעה עם רכב...אבל, בחורשה הסמוכה יש (למיטב זכרוני) שפע של מקומות חניה.

Dיהודה

New member
מיקום הכפר הירוק

הכפר הירוק לא ברעננה הכפר הירוק נמצא ליד צומת הכפר הירוק ומהווה את הכניסה לרמת השרון מכביש מס' 5 . אם את באה מת"א מהאיילות את פונה במחלף גלילות ימינה ( נסיעה לכוון מזרח בכביש 5 ). נצמדת לימין ובצומת הבאה שוב ימינה כך שאת עם הפנים לכוון דרום. מייד מצד ימין זה הכפר הירוק ( בי"ס חקלאי ). בהצלחה יהודה

אוהבת היקרה

הרקדן האנונימי נתן לך את כל הסיבות בעולם למה להגיע דווקא להרקדה שם, ואני מזדהה עם על מילה שהוא כתב. אז, יאללה, תניעי את הרכב, וצאי כבר עכשיו. בעוד 5 דקות זה כבר יהיה מאוחר.

אז אוהבת לריקוד אני מי הסתם

באה לכפר הירוק והסיבות שאני באה הן כדלקמן: 1. הרקדה חגיגית, הייתי מגדירה את זה כ"מיני כרמיאל" מופעים והרקדות במוקדים שונים. 2. קצת שינוי מכל יום שבת אחר שבו רוקדים בהרצליה 3. אולי יהיה איזה מפגש אם חברי הפורום, למרות שהצעתי את זה כנראה שהצעתי לא התקבלה. 4 שנה שעברה נהנתי מאד, לכן אני חוזרת גם השנה. אמנם יש חסרונות כפי שכבר ציינו אבל בכל דבר יש חסרונות ויתרונות

למעלה