תנו לי משהו להכין

EviLeader

New member
תנו לי משהו להכין

שלום לכולם, כבר כמה שבועות שאני עובר לי על אתרי מתכונים ומכין דברים.. הכנתי פאי-לימון ממתכון מאמריקה (יצא נורא), הכנתי סוגים שונים ומשונים של חביתות (אין הרבה איפה לטעות, יצא טוב), הכנתי קרם בוואריה (לא יצא כל-כך דומה, אבל טעים), הכנתי כדורי בשר ברוטב עגבניות (יצא טוב מאוד) ועוד פה ושם.. עכשיו, אני מבקש את עזרתכם, או יותר נכון עזרה אפילו של רק אחד ממכם. אני רוצה להפתיע ובגדול, להפתיע את המשפחה הגדולה בארוחה שהם לא ישכחו.. אם כול אחד יוכל לתרום לי מתכון שלו אז אני יוכל להרכיב ארוחה כזו. בבקשה, רק מתכון אחד :) תומר

JAMES DEAN

New member
תצטרך לחשוב על כמה דברים:

כמה אנשים צמחוניים או אוכלי בשר מה התקציב שלך? אם יש פירות בארוחות והאם זה העונה שלהם? ארוחה קלה או כבדה ועוד כמה דברים....

EviLeader

New member
תשובות

זה פשוט: *כולם אוכלים בשר ואוהבים בשר. *אין בעיות תקציביות.. אבל אני גם לא מתכוון להכין ארוחת גורמה, אני פשוט מתכנן להכין ארוחה ל5 סועדים נורמאלית.. *פירות, אנחנו אוהבים את כול הפירות של כול העונות.. עונת הקיץ היא אף העונה הכי טובה, המלון, האבטיח.. אבל אלא אם יש איזה מתכון מיוחד לזה, אני לא באמת מתכוון להגיש פירות. *קלה או כבדה? אמממ נראלי כבדה חח. חבר'ה, תתייחסו לזה ככה.. בחור רוצה לנסות מתכונים חדשים.. הוא רוצה להפתיע את המשפחה שלו באיזה מתכון מהסרטים.. כולם בטוחים שהבחור לא יודע לבשל אבל הבחור רוצה להפציץ ולהפוך את פני הקערה. כסף ITS NOT AN ISSUE. אז, איזה מתכון פעם ניסיתם שיתאים לי? שלחו אותי לג'הנם, אני ימצא.

למעלה