תנו לי להבין משהו.

תנו לי להבין משהו.

אני מחכה להורדה של פרקים 11 בשניהם, ואז אראה את פרקים 10-11 בשניהם. לפי מה שהבנתי מכם, הסדרה תשוב רק בינואר? מה נסגר איתם? גם ככה המצב קשה במדינה הזאת. אני טועה ? האם באמת הסדרות יחזרו בינואר ?

mn1000

New member
בד"כ ככה זה עובד שם

הם משדרים חצי עונה , הפסקה קטנה עד ינאור ואז החצי השני. נראה לי שהם לא ישנו את זה.

סלמאק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחתימה קטלנית יש לך!!!../images/Emo6.gif

אהבתי...

אתה מזהה אותה ? ../images/Emo8.gif

מאיזה קטע זה ? אני חושב שזה אחד הסצנות הכי טובות באותו...... נו סלמק, תרים תכפפה.

סלמאק

New member
איזו כפפה? אין לי מושג על מה אתה מד

...בר. אני בכלל חשבתי שהוא המציא את זה בעצמו.
זה היה איפשהו? כנראה ששכחתי...

סלמאק

New member
אני אגיד לך למה לא חשוב

(נראה לי, כן? תקן אותי אם אני טועה) כי הוא חשב לרגע שאני מתכוון לחתימה שלו, קורה. אבל עזוב, ספר על החתימה שלך, כולנו עדיין סקרנים.

כמו שאמרתי אתה תותח ../images/Emo8.gif

וקלעת בול. באמת חשבתי שזיהית את החתימה שלי. זה מהסדרה של "מחזור כישור הזמן". הקיצר ישנו בחור "פרין" שמו. והוא שחרר מישהו מכלוב ברזל עי' הרמת הכלוב. אותו כלוא שאת שמו <שכחתי>, אמר לו את המשפט האלמותי " אתה איש חזק בן הארצות הרטובות". יש במשפט עלבון "בן הארצות הרטובות" וגם מחמאה מאותו איש שמסתבר שהוא ראש שבט ואיש יוצא דופן לכשלעצמו. המשפט הנ"ל לכד אותי בצורה בלתי רגילה באותה פסקה, ומאז הוא מלווה אותי מאז בתפוז. אגב הניק שלי גם קשור לאותו ספר. מומלץ בחום.

morashty

New member
מומלץ בחום אם יש לך

1.כמה שנים פנויות כדי לקרוא את כל הספרים שיצאו עד עכשיו -11 ספרים באנגלית ו22 בעברית (אופוס בתרגיל שיווק אופייני). 2.זיכרון פנומנלי להצליח לזכור את כל הגיבורים, גיבורי משנה ושאר הדמויות שלכולם יש שמות שדומים אחד לשני באופן מחריד. 3.סבלנות לחכות שלוש שנים לספר ואז לגלות שהספר החדש הוא בכלל ספר שמספר מה קרה לפני שהתחילה הסדרה ורובו בכלל הופיע כסיפור קצר. חוץ מזה מדובר באחת מסדרות הפנטסיה הכי טובות (שלא לדבר על ארוכות או מורכבות) שנכתבו אי פעם.

אמת לאמיתה

וכל מילה בסלע ! בעיקר לגביי אופוס. אוך אני שונא את ההוצאה המגעילה והסחטנית הזאת.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אכן גאול

מה קורה פה ?!? יפה יפה. נראה לי שלאחר שאסיים את שר הטבעות והסיל'(שוב), הגיע הזמן לשוב ולקרוא את הסדרה. אכן עבר לא מעט זמן.

למעלה